icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

frca
29. sep 2011

@lolitka25,dako tomu neverim,lebo mozno prave ta cysta moze tomu branit☹

lolitka25
29. sep 2011

@frca ty mas tiez endometricku cystu?

kyra30
29. sep 2011

@lolitka25 😒 do kelu ☹

lolitka25
29. sep 2011

@kyra30 no nic... bojujeme dalej, nevzdame sa 🙂

frca
29. sep 2011

@lolitka25,nie doktorka mi povedala ze je zrejme vodova,ma 36mm

lolitka25
29. sep 2011

@frca tak to je ten lepsi pripad... nebojkaj... neskusala ti ju vysusit tiaminovymi injekciami? mne po nich vodova krasne zmizla...

frca
29. sep 2011

@lolitka25,nie nic mi nato nedala,len sa to sleduje ale aj tak sa bojim☹

lolitka25
29. sep 2011

@frca skus sa jej opytat... to mi pichala kazdy den - dokopy 10 injekcii... ale potom zmizla a to bola vraj dost velka... vies, mozno sa to na tvoju cystu nehodi, ale to ti povie ona ked sa jej opytas...

frca
29. sep 2011

@lolitka25,a to ti kedy pichali,lebo tiez som o tom volacn citala,ze je to vlastne vitamin b,ja som sa napchavala bkomplexom a ked som je to vravela tak mi povedala ze sa to kedysi pichalo,tak teraz to uz mozno nerobia

lolitka25
29. sep 2011

@frca prepac moja, mozno ti radim zle - ja len ze za opytanie nic nedas.... 🙂

kyra30
29. sep 2011

@eviq dakujem za prianie , manželíno sa objednal na budúci štvrtok, tak uvidíme 😝 ... moja...a tú laparku už máš istú ? cysta potvora

frca
29. sep 2011

@lolitka25,nie preco ja odcenim kazdu radu🙂uz som toho tolko skusala,bylinky,odvary a nic,tak sa budem musiet asi zmierit s tou laparo,a tebe ju kedy budu robit?

lolitka25
29. sep 2011

@frca ked pride mrcha a hned po nej.... uz mi naraz urobia aj hysterku a aj prefuk vajecnikov, nech vieme ci tam je vsetko ok...

zabka60
29. sep 2011

@frca ahoj,mrzi ma ta tvoja cysta,ale myslim,ze naozaj vsetko zle je na nieco dobre 😒 ..ja som bola tez na laparke a zvladla som to,aj ked tazko,ale zvladla 😉 mozno ti prefuk pomoze,aj odtranenie cysty,co mozno stoji v ceste tvojmu babatku

lolitka25
29. sep 2011

@frca pichali mi to pred necelym rokom, ano uz viaceri lekari to nerobia... ale mne to pomohlo...picha sa to do zadku 🙂

frca
29. sep 2011

@lolitka25,joj taketo starosti☹A hysterka to je co vlastne?

lolitka25
29. sep 2011

@frca to ani neviem presne,ale nieco, ze skontroluju krcok maternice, ci je prechodny a tak...

zabka60
29. sep 2011

@kyra30 🙂 ahoj zlatko,ako sa mas??

frca
29. sep 2011

@zabka60,no co uz ked to bude treba,a ty si ako dlho potom bola v nemocke?

zabka60
29. sep 2011

@frca mne to robili v jeden den a na druhy den som isla domov,pokial niesu komplikacie,moze ist na druhy den domov...len vecer po zakroku musis dostat vetry a riadne sa...ved vies co 😅 ..inak ta domov nepustia,ked sa ti nerozhybu creva,bo to ta napustaju co2 plynom vies 😝

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 no mne povedali jeden den sa robi, este druhy si v nemocke a potom na treti ak je vsetko oki ide sa domov.... aspon tu v Nemecku... takze 3 dni budem bez vas dievcata moje zlate ked pojdem :(

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 no ako kde sa too robi asi vies a hlavne neviem,ako to je v zahranici....to zvladnes,si sikovna 😉 ...ty ides hned po tejto mrche???ak dojde??

frca
29. sep 2011

@zabka60,no preboha tak to sa mam naco tesit😒A to preco napustaju plynom?

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 ano, kazali mi hned prvy den mrchy zavolat a objednat sa... :( tak uz len cakam...

zabka60
29. sep 2011

@frca nebooooj,naozaj,no napustaju aby ti nafuklo brusko a oni tam lepsie videli na organy

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 premyslam,ako som to mala ja,je to len pol roka a nemozem si spomenut 😀 ale tez niekedy po mrche...nezabudni si vlozky zobrat bo tie co davvaju v nemocke to je jak za kamacov 😖 teda ty v nemecku mozno budes mat fajn starostlivost

frca
29. sep 2011

@zabka60,och joj,a tebe ju kvoli comu robili a po zakroku si mala ako dlho bolesti?moc sa vypytujem bo uz ma nervy chytaju🙂

zabka60
29. sep 2011

@frca mne to robili koli neplodnosti,aby zistili,ci mam priechodne vajka,ci nemam cysty atd,ale vsetko je v poriadku chvala bohu klop klop klop 😉 ...no bolesti som mala v tu sekundu ako ma prefackali,aby zistili,i zijem 😅 ale strasne ma to bolelo,potom som zaspala znova,dali mi injekcie,tabletky a vyzivy a bolo dobre...najhorsie bolo krvacanie,take hnusne,akoze ten zakrok naozaj nieje prijemny,poviem ti pravdu,keby som mala ist znova nesla by som,nechcem vas ani jednu strasit,len som uprimna sama za seba,ako som to citila ja..doteraz sa poriadme uz nechytam podbruska,ani mm ma tam nemoze chytit,bo citim stale tie vpichy 😢

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 dakujem 🙂 neviem ako to bude, nic take ako vlozky nespominali 🙂 ale pre istotu zoberiem...

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 oni to robia po mrche kvoli tomu,aby bola istota, ze nie si tehulka,lebo tym prefukom a tak by vsetko z tela odislo ...