Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik ta praha mala byt 31.10. ale som brala teraz ATB tak neviem, ci tam mozem ist, tam musi byt nejaka doba bez liekov a okrem toho mi jeden dobry odbornik u nas poradil, ze radsej ako do prahy mam ist do plzne, je tam pani doktorka ulcova gallova a ta ja vraj najlepsia odbornicka na reprodukcnu imunologiu, aj vysetrenia robi asi podrobnejsie, lebo v prahe vysetruju zenam krv a muzom spg a v plzni vysetruju krv aj muzom a zenam este k tomu ovulacny hlien...tak silne rozmyslam ze zrusim prahu a dohodnem plzen, pisala som tej pani doktorke ale je mimo ciech tak uvidim ci mi odpovie a ci ma vezme....ponahlat sa uz nemam kde, kvoli mole musim cakat aj tak min pol roka a este si musim preliecit ten cierny kasel, co zase len budu ATB....radsej si to v klude absolvujem...
@odrik awooj zlatik moj tu som,absolvovala som hygienu a veci takeho charakteru,zajtra nas caka sono 😉 ...aj nechtiky som nalakovala na labkach,vlasky umyla,vyvonala,este vyzehlit,bo by som bola rano jak tina turner 😀 ver ci nie,mna hlavka boli uz dva dni,ale tak diivne 😒 asi bude divne pocasie a jesen boze to bude hnus 😝 @eviq mojka tak ty ides po kulturny zazitok,eeej ha 😕 a cim dobrym vas idu trapit 😀 kazdopadne si to uzi 😉
Baby, prosim Vas poradte: mala som prvu mrchu po kyrete a dnes som v 12 DC, boli ma brucho ako na ovulku, aj vajecniky, nafuknuta som ako vzdy, no ked si urobim ovulacny test, tak tam mam iba jednu ciarku. Co to moze byt? Ak je to anovulacne, tak mi test nic neukaze? A ak je to anovulacne, tak preco ma boli brucho? Ste super, vdaka
@eviq ahoj moja krasna, ja celkom dobre, ty ako?citala som ze nie najlpsie vysledky, neboj mne povedali pred dvomi rokmi ze uz deti mat nebudem a ze sa nedozijem vianoc 2009 a hele som tu a babulku pod srdcom nosim, ja viem ze je to tazke, ja som sa tiez toho napocuvala, hladala utechu, hnevala sa na cely svet, ale niekedy asi to aj pomaha, vykricat sa, vyplakat, vynadavat a potom bude dobre, ja som povedala ak nam pan neda vlastne budem mat aj cudzie, hoci je to risk, ale myslim ze kopu deti by chcelo mamku a ocka,je mi strasne zle ked tu citam niektore fora ze si daju deticky zobrat pre toto abo pre ono, dokonca tu bol chlop co nanutil svoju kocku na potrat bo cakala 3cky, je mi to luto ked viem ako sme my bojovali o babo a je vas tu tolko co by ste ruky nohy dali za batoztek, jaj niekedy sa pytam, preco je to tak?ma nas pan s nami ine plany a my nevieme co che?odpoved tazko hladat, vravi sa v Bohu nie je nic nemozne, ci je niekto veriaci ci nie, on je vzdy s nami, vyprosujem tebe aj ostatnym u neho babenko, drzkaj sa a vedz co ta nezabije to ta posilni a potom budes ta naj mama 🙂
@katkapapacova ako si to pekne napísala mne bolo tiež velmi tažko ked moja švagriná si dala zobrat dieta lebo už mala dve a ja som o týžden potratila tiež som si hovorila že je to nespravodlivé ale musím len verit že babo budem mat 🙂
@tinka9075 fuha dala si zobrat babo?toto nechapem???radsej sa teda chranit ako zobrat dieta, ja som sice aj proti tomu ale da sa to hoci ako, jaj to je fakt zle ☹ ☹ ☹ ja som zasa v juli 2009 potratila a potom v decembri mi svagrina sturila do ruky tehu knizku
@katkapapacova no a najhoršie je na tom to že som sa aj chytila s mojou mamou ta si ju zastávala a hovorila že čo mala robit ale ved ked nechcela mat dieta však sú aj tabletky aj ochrana tak to som nechápala ja som vtedy velmi plakala bolo mi lúto to že ja som potratila a ona si ho dala zobrat 😢
@tinka9075 hruza, to je najhorsie ked ty trpis a ona jednoducho tretie nechce, ja som povedala ak nam da pan 10bude desat ak da 1bude jedno a ziadne take ze nechcem, mala rozmyslat pred tym ☹
@tinka9075
Ked som prisla o anjelika, bola so mnou na kyretazi zienka, ktora bola na interupcii. Povedala, ze stvrte dietatko by nezvladli financne. A este aj po 11 mesiacoch po tretom. Vraj to sa nijako neda! Mne trhalo srdce, sestricka, chuda, so mnou takmer nemohla spisat anamnezu, co som nemohla prestat plakat a ona mi rozprava, ako sa im po 11 mesiacoch po tretom zadarilo, ako sa muz hneval, tak co, ved tri im stacia. Ked som sa prebrala po narkoze, bola som rada, ze uz tam nebola. Bolo mi z toho tazko, ale kazdy ma svoje dovody a pravo takto konat
☹
babky mne je akosi tazko od zaludka,neviem ci na mna nieco lezie abo co,ale mm je akysi nachladnuty,ak ochoriem,tak ma picne 😠 ..je mi zleeee 😢 a zajtra cestovat,len aby boli dobre spravy,bo uz fakt ma vystree 😠

@monkri to je fajn ze ti to takto bezi.... 🙂 a co vysetrenia? chodis na nejake ci ani nie?