icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

eviq
29. sep 2011

@monkri to je fajn ze ti to takto bezi.... 🙂 a co vysetrenia? chodis na nejake ci ani nie?

monkri
29. sep 2011

@eviq moja nie ver nemám nervy na to dosť ma dostalo výsledok vyšetrenia že prečo som potratila dve správy a ver lekári nebudem radšej komentovať

eviq
29. sep 2011

@monkri ☹ mozno si mohla skusit inych lekarov....aby si to do tretice mala dobre....

monkri
29. sep 2011

@eviq mám to pláne moja radšej budem cestovať ale týchto tu už nechcem

odrik
29. sep 2011

@lolitka25
Ahoj zlatusik!!! Nech to porazi!!! Ale nevadi! Mozno je na testik skoro. Kolko dni vlastne meska mrsina???

lolitka25
29. sep 2011

@odrik 6.. ale nevadi, vyckame casu ak mrcha hlupa dojde, pojdem na op a potom s nou uz tak zatocim, ze sa ani nebude chciet ukazat 🙂

lolitka25
29. sep 2011

@odrik aky si mala den ty pokladicek odrikovsky?

odrik
29. sep 2011

@eviq
Len nech su dobre 🙂! Ozaj zlatko a co ta Praha???

odrik
29. sep 2011

@lolitka25
Pravdu vravis 🙂 !!! Dakujem, den je zatial v pohode ulietany ako kazdy den, trosku ma boli hlavka, mozno bude zmena pocasia 🙂, ale inak OK. Zvladam 🙂 ! Zlatko, zeby len tak 6 dni meskala, to sa mi nezda!

odrik
29. sep 2011

@frca
Jeeejda zlatko, to ma mrzi! Mna kontrola mojich dvoch cyst caka zajtra ☹ ! Aby sme este laparku neabsolvovali spolu ☹ ! Rychlo radsej otehulkujme 🙂 !

lolitka25
29. sep 2011

@odrik neviem milacik ci mi to robi len tak, ci ma za nieco tresta... kazdopadne vyckam a uvidim... ak nedojde do 6.teho tak idem na gyndu- uz som sa objednala.... Hlavka ta boli? Skus sa napit vody, mozno si dnes malo pila...

eviq
29. sep 2011

@odrik ta praha mala byt 31.10. ale som brala teraz ATB tak neviem, ci tam mozem ist, tam musi byt nejaka doba bez liekov a okrem toho mi jeden dobry odbornik u nas poradil, ze radsej ako do prahy mam ist do plzne, je tam pani doktorka ulcova gallova a ta ja vraj najlepsia odbornicka na reprodukcnu imunologiu, aj vysetrenia robi asi podrobnejsie, lebo v prahe vysetruju zenam krv a muzom spg a v plzni vysetruju krv aj muzom a zenam este k tomu ovulacny hlien...tak silne rozmyslam ze zrusim prahu a dohodnem plzen, pisala som tej pani doktorke ale je mimo ciech tak uvidim ci mi odpovie a ci ma vezme....ponahlat sa uz nemam kde, kvoli mole musim cakat aj tak min pol roka a este si musim preliecit ten cierny kasel, co zase len budu ATB....radsej si to v klude absolvujem...

odrik
29. sep 2011

@lolitka25
No som velmi zvedava, ako to u Teba dopadne. 6 dni uz je dost! Uz nech teda pride alebo este lepsie vobec nechodi! Dakujem moja, asi mas pravdu, malo pijem a to nie je dobre ani pre moju trombofiliu! Sup, pohar vody
🙂!

lolitka25
29. sep 2011

@odrik nech nechodi, ja sa na testik nepohnevam ani ho nezbijem 🙂 mne staci aj o tyzden dozvediet sa krasnu novinku 🙂 ja ked nepijem cez den dost tiez ma hlava bolieva...

odrik
29. sep 2011

@zabka60
Ahoj pokladik!!! kde sa nachadzas???, ked je tu Tvoj odricek 🙂?

zabka60
29. sep 2011

@odrik awooj zlatik moj tu som,absolvovala som hygienu a veci takeho charakteru,zajtra nas caka sono 😉 ...aj nechtiky som nalakovala na labkach,vlasky umyla,vyvonala,este vyzehlit,bo by som bola rano jak tina turner 😀 ver ci nie,mna hlavka boli uz dva dni,ale tak diivne 😒 asi bude divne pocasie a jesen boze to bude hnus 😝 @eviq mojka tak ty ides po kulturny zazitok,eeej ha 😕 a cim dobrym vas idu trapit 😀 kazdopadne si to uzi 😉

cora41
29. sep 2011

Baby, prosim Vas poradte: mala som prvu mrchu po kyrete a dnes som v 12 DC, boli ma brucho ako na ovulku, aj vajecniky, nafuknuta som ako vzdy, no ked si urobim ovulacny test, tak tam mam iba jednu ciarku. Co to moze byt? Ak je to anovulacne, tak mi test nic neukaze? A ak je to anovulacne, tak preco ma boli brucho? Ste super, vdaka

tinka9075
29. sep 2011

@zabka60 ahoj no zajtra máme velký den ja som len zvedavá či sa tie moje foliky zobudili ale trošku ma pichá v brušku čo ja nikdy nemám tak sa tam asi niečo deje 🙂

katkapapacova
autor
29. sep 2011

@eviq ahoj moja krasna, ja celkom dobre, ty ako?citala som ze nie najlpsie vysledky, neboj mne povedali pred dvomi rokmi ze uz deti mat nebudem a ze sa nedozijem vianoc 2009 a hele som tu a babulku pod srdcom nosim, ja viem ze je to tazke, ja som sa tiez toho napocuvala, hladala utechu, hnevala sa na cely svet, ale niekedy asi to aj pomaha, vykricat sa, vyplakat, vynadavat a potom bude dobre, ja som povedala ak nam pan neda vlastne budem mat aj cudzie, hoci je to risk, ale myslim ze kopu deti by chcelo mamku a ocka,je mi strasne zle ked tu citam niektore fora ze si daju deticky zobrat pre toto abo pre ono, dokonca tu bol chlop co nanutil svoju kocku na potrat bo cakala 3cky, je mi to luto ked viem ako sme my bojovali o babo a je vas tu tolko co by ste ruky nohy dali za batoztek, jaj niekedy sa pytam, preco je to tak?ma nas pan s nami ine plany a my nevieme co che?odpoved tazko hladat, vravi sa v Bohu nie je nic nemozne, ci je niekto veriaci ci nie, on je vzdy s nami, vyprosujem tebe aj ostatnym u neho babenko, drzkaj sa a vedz co ta nezabije to ta posilni a potom budes ta naj mama 🙂

tinka9075
29. sep 2011

@katkapapacova ako si to pekne napísala mne bolo tiež velmi tažko ked moja švagriná si dala zobrat dieta lebo už mala dve a ja som o týžden potratila tiež som si hovorila že je to nespravodlivé ale musím len verit že babo budem mat 🙂

katkapapacova
autor
29. sep 2011

@tinka9075 fuha dala si zobrat babo?toto nechapem???radsej sa teda chranit ako zobrat dieta, ja som sice aj proti tomu ale da sa to hoci ako, jaj to je fakt zle ☹ ☹ ☹ ja som zasa v juli 2009 potratila a potom v decembri mi svagrina sturila do ruky tehu knizku

tinka9075
29. sep 2011

@katkapapacova no a najhoršie je na tom to že som sa aj chytila s mojou mamou ta si ju zastávala a hovorila že čo mala robit ale ved ked nechcela mat dieta však sú aj tabletky aj ochrana tak to som nechápala ja som vtedy velmi plakala bolo mi lúto to že ja som potratila a ona si ho dala zobrat 😢

zabka60
29. sep 2011

@tinka9075 ahoj,urcite narastli,ved mali kopc casu...nestresuj sa a vyckaj rana,uz nech to mame za sebou 😉

tinka9075
29. sep 2011

@zabka60 ja nestresujem len ja som naučená že mne všetko vychádza hned ale ved ráno sa uvidí 🙂

odrik
29. sep 2011

@eviq
Ako uznas moja, ta Plzen vyzera naozaj dobre! A asi bude vyhodnejsia, kedze robia viac vysetreni!

odrik
29. sep 2011

@zabka60
No tak si krasna !!! Aj ja sa musim dat do poriadku, ved zajtra sa ide ku gyndasikovi 🙂!!!

katkapapacova
autor
29. sep 2011

@tinka9075 hruza, to je najhorsie ked ty trpis a ona jednoducho tretie nechce, ja som povedala ak nam da pan 10bude desat ak da 1bude jedno a ziadne take ze nechcem, mala rozmyslat pred tym ☹

odrik
29. sep 2011

@tinka9075
Zlatko, taketo situacie su pre nas nepochopitelne a tazko prijatelne ! To je mimo nasho chapania, kedze pre babulka by sme urobili cokolvek. Aj kremese popapam, hoci ich moc nelubim 🙂 !!!

odrik
29. sep 2011

@tinka9075
Ked som prisla o anjelika, bola so mnou na kyretazi zienka, ktora bola na interupcii. Povedala, ze stvrte dietatko by nezvladli financne. A este aj po 11 mesiacoch po tretom. Vraj to sa nijako neda! Mne trhalo srdce, sestricka, chuda, so mnou takmer nemohla spisat anamnezu, co som nemohla prestat plakat a ona mi rozprava, ako sa im po 11 mesiacoch po tretom zadarilo, ako sa muz hneval, tak co, ved tri im stacia. Ked som sa prebrala po narkoze, bola som rada, ze uz tam nebola. Bolo mi z toho tazko, ale kazdy ma svoje dovody a pravo takto konat

zabka60
29. sep 2011

babky mne je akosi tazko od zaludka,neviem ci na mna nieco lezie abo co,ale mm je akysi nachladnuty,ak ochoriem,tak ma picne 😠 ..je mi zleeee 😢 a zajtra cestovat,len aby boli dobre spravy,bo uz fakt ma vystree 😠