Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@lolitka25 ano ano tu nadej som mala aj ja,ale zivot ti neda facku,zivot ti rovno pri...ebe 😅 ..ospravedlnujem sa za vyraz,ale uz naozaj posledna kvapka,som nasrata na docenta,preco mi enkazal aj dalsi cyklus clostik,preco riskuju moje nervy,ze ci podrastu,ci nie a cakat mesiac,potom dalsi,zas dalsie kolo a dookola!!!dost,zaba ma pevne nervy,ale aj ona potrebuje konecne vypnut... 🤐 drzkam palce na vysetrenie 😉
ahojte 🙂 ako sa mate?
@zabka60 zabuliatko moje, to mi je luto ☹ . poznam to, stale cakat na nove a nove cykly. az sa dostanes do stavu, ze to ani neriesis. mesiace plynu a plynu a ty sa nad tym ani nepozastavujes ☹ . chapem ze si nahnevana, no na druhej strane je to asi lepsie, ze do teba docent nepcha v kuse hormony. ja som clostil brala viac ako rok vkuse, potom IVF, KET... hormony, stimulacie, estrimax... netvrdim, ze je to preto, ale urcite to minimalne prispelo (ak nie priamo spôsobilo) rozvinutie mojej endometriozy. tak si radsej povedz, ze radsej mesiac pockat, ako potom prist o cely rok a hlavne napr. o vajecnik 😖
buduci mesiac pekne nasadis clostik, foliky porastu ako huby po dazdi a sup sa na dalsie kolo 😉 . IVF by som tiez na tvojom mieste este neriesila, kedze si mala este len jeden stimulovany cyklus. to je este skoro a sanca je vysoka 😉
@lolitka25 ahoj lolitka 😉
@odrik aj ty odrik, som rada, ze vysledky mas OK 😉
snad vam kocky vylepsim naladicku 🙂
Vynálezca auta Porsche umrie a dostane sa do neba.Svätý Peter ho prijíma a hovorí: "Za tvoje zásluhy pre motoristov jeti dovolenéjedno prianie. Čo by si si želal?"Ferdinand Porsche chvíľu uvažuje a hovorí:"Dobre, dovoľ mi rozhovor s Bohom."Svätý Peter ho teda predstaví Pánu Bohu a Porsche sa ho pýta:"Milý Bože, keď si stvoril ženu, kde si bol myšlienkami?"Boh: "Čo tým chceš povedať?"1. Predku chýb...a aerodynamika.2. Hlučnosť je nad únosnou hranicou.3. Náklady na údržbu sú vysoké.4. 5 až 6 dní v mesiaci je mimo prevádzky.5. Zadná časť visí voľne dole.6. Neustále sa musí prelakovávať a udržiavať.7. Výfuk je blízko nasávania.8. Svetlomety sú malé a smerujú dole.9. Spotreba je priveľká. Boh chvíľu uvažuje a odpovie:"Ferdinand, Ferdinand, máš v mnohom pravdu, ale napriek tomu môj vynález používa štatisticky viac mužov ako tvoj... :D
@tinka9075 😀 ako naschval bola cakaren plna blon kociek a bola som v pomykove,ci si tam abo nie a potom dosla jedna malicka a brcava a tak sa stale na mna pekne usmievala a myslela som,ci to niesi ty,ale ja uz som odchadzala,tak nakoniec sme o seba skoro zakopli 😉 mimochodom som gabriela 😉
@lolitka25 awoj kvetinka, ja celkom dobre a ty mojka?meskame? to je super, inak ja som si kupila obycajny testik a ten mi ukazal po 3dnoch, som zvedava joj budem na teba mysliet🙂
@katkapapacova dakujem zlaticko... to je super, ze ta testik nenatahoval - mne mozno ukazuje pravdu a nie som tehulka, len mi to meska kvoli cyste :( Uvidime... nic ine ako pockat mi neostava....
@lolitka25 myslis ze by takto cysta carovala?aj ja som mala cystu a normalne mi mrcha prisla dokonca uz som bola tehu a mala som cystu, joj nie stem ze by si bola tehu...mojka a ty niekde robkas?
@katkapapacova nerobim este :( chodim tu v nemecku po pohovoroch a hladam si pracu - na vsetko som bud prekvalifikovana,alebo nedostatocne kvalifikovana ... tazko mi tu je ako ucitelke zo Slovenska sa uplatnit... aj ja chcem byt tehu, to je moj najvacsi zivotny sen mat s manzelom zdravu rodinku 🙂 Ta tvoja cysta uz zmizla? nerobi problemy babatku? Drzkaj sa moja a pomodli sa za mna ak mozes, nech ked sa vratim dojdem do KE a budeme spolu kocikovat 🙂
@lolitka25 moje srdiecko to poznam, to behanie po pohovoroch ☹ a co by si ucila?nezmizla este ju tam mam ale malinkej nijak nezavadzia ani jej nerobi zle,ostala taka vodova tak povedal doky ze pri porode pojde von.pomodlim to je samozrejme, teraz od soboty zacina mesiac s ruzencom, ak chces modli sa aj ty kazdy den a pridaj k tomu este desiatok ktoreho si panna v betleheme porodila, to sa modlia sestricky v svatej zemi za bezdetne zeny. a kedy sa chystas na sk?
@katkapapacova Jasne, ja sa snazim ruzenec pomodlit aspon raz do tyzdna... pomodlim sa kazdy den 🙂 Na SVK sa chystam na Vianoce a v lete 2013 naspat uplne... Ucila by som na SVK nemcinu- co tu nema uplatnenie 🙂 a dejepis... oni tu maju ine podmienky pre ucitelov a ak by som aj chcela tu ucit musela by som este aspon 2-3 roky studovat, MGR zo Slovenska nestaci.... Kedze ja sa tu takto dlho nechytsam byt, tak si hladam akukolvek pracu pri ktorej by som sa zlepsila v jazyku 🙂
@lolitka25 hmmmmmmm, ako keby nemci boli neviem aky inteligentny, naco su ti dalsie roky studia?nie su normalny,myslim ze u nas su vysky dost kvalitne,tvoj muz tam ma dlhodobu robotu?
@katkapapacova ano, manzel je tu na TPP a ma dobru pracu, on nastastie ako ING s PHD. nadstavbou nemusel tu studovat este navyse ak sa chcel uplatnit.... Ale on mi stale vravi, ze naco chcem ist do prace ekd sa nam uz podari babo 🙂 Utesuje ma, ze si neviem nic najst... 🙂 Mne by to nevadilo, ak by som aspon tehulka bola,ale takto si pripadam nanic.... tiez chcem robit a prispievat do rodinnej kasicky 🙂 A ty si niekde pracovala alebo este pracujes?
@lolitka25 no presne viem ako sa citis, ja som prisla tu na vychod z prievidze, pred tym som pracovala v taliansku a odisla som z tade koli mojemu drahemu no a tu som si nic nedokazala najst, lebo som vystudovala odevnictvo cize ziadna kvalifikacia, hladala som pracu najradsej by som robila v svadobke ale akosi nic sa nenaslo, pol roka som robila v kauflande, slubili mi mesiac nakase potom na info ale ostalo len pri reciach,robila som aj pokladnicku aj na infe aj dlazku zmyvala´,vratne flase odkladala,fuj ked si spomeniem je mi zle, minuly rok v decembri som robila v zlatnictve, tam mi slubovali zmluvu no a po vianociach mi dal smiesnych 450e za cely mesiach odorbeny, podotykam ze aj soboty aj nedele a povedal ze nepotrebuje nikoho, teraz ked idem okolo ma tam stale oznam ze hlada, bola som uz na x pohovoroch, darmo ze viem uctovnictvo, nemam skolu, darmo ze ovladam administrativu, nemam skolu, potom som bola nestastna, do toho svokrovci mi stale vyhadzovali na oci ze nerobim, ze len vyciciavam ich syna, hrozne to bolo lebo byvame s nimi,aj svagrina zacala mudrovat, tak uz som chcela odist prec bo mi to tu liezlo na nervy a aj pocuvat ze nic nerobim len sedim doma, ale potom som ostala tehu a vsetko sa zmenilo, svokra dava na mna pozor,lebo sme o adamka prisli a asi uz chce aby sme aj my mali babo, dokonca mi dala doniest z jeruzalema materske mlieko z jaskyne kde dojcila panna maria jeziska, no a dnes mi povedala ze ci si uvedomujem ze som vypila jeruzalemske mlieckko a mala sa ma narodit na vianoce, ze to je dar.
@katkapapacova dakujem Katuska, ja raz lepsie inokedy horsie, zalezi ktory den mi co zistia 🙂 ale tak verim, ze raz sa to musi skoncit a bude dobre....(dufam, ze to nebude az na druhom svete 😀 😝 )

@zabka60 som objednana na siesteho... prekladat to nebudem, naco aj, vyckam - aspon mam iskricku nadeje 🙂 aj tak sa mi to cele nejako nezda, mozno test spravil chybu, dnes som citala na nete kopu bab pisalo, ze im test ukazal aj 2 tyzdne ked meskalo ze nie su tehu a boli - to je moja nadej... nic ine nemam...
zlatko nic nie je stratene, este mas sancu, pockas ako podrastu, prinajhorsom pojdes rovno na IVF ale predsa za drobciatko to stoji... hlavku hore...