Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik ahoj moja ja som bola v záhrade trošku pooberat jablčka pokecala som zo susedom trošku sme poklebetili a ziež som presadzala kvietky nech zimu pekne prečkajú no dnes bolo krásne zajtra som sama doma teda mam psíkov lebo muž ide do roboty a príde až večer no nejako musím vydržat v utorok je velký den dúfam že docent bude mat presnú ruku a podarí sa 😎
Uz naozaj nevnimam🙂ked poslem 2xrovnaky text🙂
dobru noc dievcata a poriadne relaxujte 🙂 Ja som si kupila novu knihu, takze sup do postele a citat, pokial mi neklipnu oci alebo pokial moja super polovicka nepride a ako zvycajne ma nezobudi 😉
@odrik tak ten moj vie nalozit do umyvacky, ale urcite nie riad, ktory sa zaspinil jeho varenim🙂 Vajce na tvrdo a SUPER ryzu to hej, a tam koncia jeho kulinarske schopnosti 😀 😀 Avsak Pan Bozko mu zase nadelil ine pozitiva, pre ktore je ten NAJ chlap na svete 😵 Mozno fakt keby sme ich spojili, tak by sme od samej rozkose iba jedli a priberali a neboli by sme take krasne ako teraz 😀
@odrik ved ja citam medzi tym ako pisem 😀 Ja som Ti ina frajerka 😀 No moja super polovicka ma uz caka v postielke a uvidime, ci jeho milion malych super krasavcov bude schopne vyslat aspon jedneho,ktory dojde do ciela uspesne = rovnako ako nas zajtrasi kosicky maraton - dufam, ze jeden dojde do ciela 😀 dobru nocku vsetkym a teba Odrik specialne z vychodu na zapad nasho Slovacka🙂
Ahojte kocky, prajem Vám krásnu nedeľu... mne testiík opäť nič neukázal- tentokrát bol najobyčajnejší 25. :(

Ahojte vsetky babenky,2dni som tu nebola a nestiham vas citat🙂ako vikendujete?ja tak pracovne dost,vcera som pomahala kamoske skrabat omietky,bo kupili byt a prerabaju teraz a dnes sme boli s priatelom u nasich lebo im prislo drevo tak som znicena,este nas to caka zajtra😝