icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

frca
1. okt 2011

Ahojte vsetky babenky,2dni som tu nebola a nestiham vas citat🙂ako vikendujete?ja tak pracovne dost,vcera som pomahala kamoske skrabat omietky,bo kupili byt a prerabaju teraz a dnes sme boli s priatelom u nasich lebo im prislo drevo tak som znicena,este nas to caka zajtra😝

tinka9075
1. okt 2011

@odrik ahoj moja ja som bola v záhrade trošku pooberat jablčka pokecala som zo susedom trošku sme poklebetili a ziež som presadzala kvietky nech zimu pekne prečkajú no dnes bolo krásne zajtra som sama doma teda mam psíkov lebo muž ide do roboty a príde až večer no nejako musím vydržat v utorok je velký den dúfam že docent bude mat presnú ruku a podarí sa 😎

odrik
1. okt 2011

@cora41
No parada!!! Krasne spravicky 🙂!!! A dnes a zajtra zlatko poriadne snazilkovat 🙂!!!

odrik
1. okt 2011

@tinka9075
Tak si mala pekny dnik, to sa tesim 🙂! Ja verim, ze v utorok bude vsetko v poriadku, foliky budu paradne a iui uspesne 🙂!!! Drzim palceky!

tinka9075
1. okt 2011

@odrik dakujem aj ja sa vytešujem že sa podarí ale po utorku prepnem a začinam mysliet na iné veci ale ako sa poznám len aby som si nezabudla urobit test na 14den 🙂

odrik
1. okt 2011

@frca
Ahoj zlatinko! Jeeeejda, vikend je na oddych!!! Ja viem, ze chces pomoct, ale aj oddychuj trosku 🙂! Este sa povyhrievaj na slniecku, uz nam dlho nebude takto krasne hriat. Alebo to dobre natrenuj, a ked budeme malovat, zavolam si Ta ako majstra maliara 🙂!

odrik
1. okt 2011

@tinka9075
Neboj, to Ti tu urcite vsetky pripomenieme, co budeme take napate s Tebou 🙂! Takze sa neobavaj, lebo ja Ti to pripomeniem kazdy den 🙂!!!

tinka9075
1. okt 2011

@odrik jaj ved je dobre ked ste tu vy aspon to nebudem prežívat sama a naša zabka kde je ked tu dnes nenakukla 😉

frca
1. okt 2011

@odrik,no ale ja oddychujem v poslednom case stale🙂a aj to citim trochu som sa ponatahovala a zajtra mozem cakat svalovicu😉Juuj a som rada ze ti kontrola dobre dopadla a cysty sa umudrili🙂

frca
1. okt 2011

@odrik@tinka9075,naozaj a kde je zabka?

frca
1. okt 2011

@odrik@tinka9075,naozaj a kde je zabka?🙂

odrik
1. okt 2011

@tinka9075
@frca
Babulky, nasa zabka bola vcera velmi smutna, a tak si dnes asi urobili pekny dnik niekde vonku a teraz je mozno na pivku. Len dufam, ze uz nie je smutna, lebo budem aj ja ☹!
@zabka
Zabickaaaaa, kdeze si???

frca
1. okt 2011

Uz naozaj nevnimam🙂ked poslem 2xrovnaky text🙂

odrik
1. okt 2011

@frca
Dakujem zlatko, aj ja som rada, dufam, ze uz ani neporastu a ani ziadne nove cysty si neprosiiiiiim 🙂!

tinka9075
1. okt 2011

@odrik
@frca aj ja si myslím bola včera smutná bože keby som v Martine vedela že je to ona my sme prešli okolo seba no ja som si nebola istá či je to ona tak by som ju trochu rozveselila zabka ved sa nám už ozvi veeeeeeelmi nám tu chýbaš 😒

frca
1. okt 2011

@odrik,no chuda nase,ved som citala😒ale urcite jej uz je lepsie,@zabka60,mojka cakaaame ta tu🙂

frca
1. okt 2011

@odrik,@tinka9075,babulky majte sa tu krasne,ja uz idem do postielky bo ma hlavka rozbolela😔

odrik
1. okt 2011

@frca
Oddychni si zlatko! Dobre si pospinkaj! Bolest hlavky je velmi zla, nech skoro odide!!! Aj ja idem do vane, trosku porelaxujem a pojdem tiez na usko 🙂!!! Dobru nocku!

tinka9075
1. okt 2011

@frca tak dobrú nocku aj mna nejak bolí hlava a idem ešte aj ja do vane a pôjdem do postele 🙂

cora41
1. okt 2011

dobru noc dievcata a poriadne relaxujte 🙂 Ja som si kupila novu knihu, takze sup do postele a citat, pokial mi neklipnu oci alebo pokial moja super polovicka nepride a ako zvycajne ma nezobudi 😉

odrik
1. okt 2011

@cora41
Tak krasne citanie v postielke moja 🙂!!! Potom prosim napis, co za knizocku si si kupila 🙂!

cora41
1. okt 2011

@odrik no, pacil sa mi nadpis: A uprac ten bordel dolu schodmi" takze uvidime, co su ti chlapi zac 🙂 No na druhej strane musim povedat, ze ten moj je super, aj si povysava, aj prach utrie aj okna umyje, len do kuchyne ho nedostame ani za svet🙂

odrik
1. okt 2011

@cora41
To vyzera dobre 🙂!!! Mojho zasa nemozeme z kuchyne dostat 🙂! On trenuje na majstrovstva sveta v nakladani umyvacky riadu 🙂. Tak sa doplnaju 🙂!!!

cora41
1. okt 2011

@odrik tak ten moj vie nalozit do umyvacky, ale urcite nie riad, ktory sa zaspinil jeho varenim🙂 Vajce na tvrdo a SUPER ryzu to hej, a tam koncia jeho kulinarske schopnosti 😀 😀 Avsak Pan Bozko mu zase nadelil ine pozitiva, pre ktore je ten NAJ chlap na svete 😵 Mozno fakt keby sme ich spojili, tak by sme od samej rozkose iba jedli a priberali a neboli by sme take krasne ako teraz 😀

odrik
1. okt 2011

@cora41
Veru zlatko 🙂!!! Nic my radsej nespajajme, nech sme stale krasne a stihle 🙂! A Ty uz supkaj citat, lebo zaspinkas a nic neprecitas, a potom odrikovi nebudes vediet povedat, ci knizka stoji za to 🙂!

cora41
1. okt 2011

@odrik ved ja citam medzi tym ako pisem 😀 Ja som Ti ina frajerka 😀 No moja super polovicka ma uz caka v postielke a uvidime, ci jeho milion malych super krasavcov bude schopne vyslat aspon jedneho,ktory dojde do ciela uspesne = rovnako ako nas zajtrasi kosicky maraton - dufam, ze jeden dojde do ciela 😀 dobru nocku vsetkym a teba Odrik specialne z vychodu na zapad nasho Slovacka🙂

odrik
1. okt 2011

@cora41
Krasnu nocku zlatko, neboj, urcite jeden silny bojovnik dorazi 🙂!!! Drzim palceky!!! A aj ja krasne pozdravujem nas nadherny Vychod 🙂!!! Teba, zienku vynimocnu, specialne 🙂!!!

lolitka25
2. okt 2011

Ahojte kocky, prajem Vám krásnu nedeľu... mne testiík opäť nič neukázal- tentokrát bol najobyčajnejší 25. :(

tinka9075
2. okt 2011

@lolitka25 ahoj no to nie je fér zase ti predali zlý testík 🙂

lolitka25
2. okt 2011

@tinka9075 hold mam smolu na testiky 🙂