icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
2. okt 2011

@cora41
Dakujem zlatko, aj Tebe krasny vecer 🙂!!! Mooooooja, ziadne lieky a caje 🙂 Jagermaister to isti 🙂!!! A slnieckujem predsa na teraske na lehatku 🙂 paradnom! Ale mas pravdu, dnes fukalo, mozno ma ofuklo 🙂!!! Tak krasne snazilkovanie a hlavne uspesne 🙂!!!

tinka9075
3. okt 2011

babenky kde ste všetky zase je tu smutno ☹

cora41
3. okt 2011

@tinka9075 PRACUJEME 😀 ale vecer pridme🙂 tu nepracujes?

tinka9075
3. okt 2011

@cora41 tak večer vás čakám ja som teraz na pn 🙂

cora41
3. okt 2011

@tinka9075 tak to je skoda, dokedy budes doma?

tinka9075
3. okt 2011

@cora41 no ked sa zajtra podarí tak až do pôrodu na rizikovom 😉

cora41
3. okt 2011

@tinka9075 ty si tehulka??? 😀 😀 😀

tatiankaba
3. okt 2011

To by som aj ja potrebovala poradit 🙂...Najma manzelova rodina ma stale bombarduje otazkami 😒 😉

tinka9075
3. okt 2011

@cora41 nie teraz som na pn mala som úraz tak uvidíme či sa zajtra podarí iui 🙂

tinka9075
3. okt 2011

@tatiankaba vitaj u nás 🙂

cora41
3. okt 2011

@tinka9075 prepac, tusim poriadne necitam, ved jasne je nam vsetkym, kam zajtra ides, TAKZE DRZIM VEELMI PRSTY, nech vsetko vyjde tak ako treba🙂 a bodaj by si potom ostala na rizikovom a suchala sikrasne brusko🙂

tinka9075
3. okt 2011

@cora41 no ved ja budem na vás všetky zajtra mysliet a určite sa podarí 🙂 🙂

tatiankaba
3. okt 2011

Tinka dakujem🙂

cora41
3. okt 2011

@tinka9075 daj potom vediet, co a ako , nech nie sme na ihlach🙂

tinka9075
3. okt 2011

@tatiankaba ahoj a s čím ta stále otravujú asi kedy už bude bábo že 😉

tinka9075
3. okt 2011

@cora41 jasné že dám vediet hned zajtra napíšem ako bolo kolko folikov lebo v piatok boli tri a pekné 🙂

tatiankaba
3. okt 2011

Ale moja svokra je taka by som povedala "stara skola", neodpusti si poznamky typu "berie to roky antikoncepciu a potom sa cuduje ze nemoze otehotniet" atd...Navyse moja svagrina s muzom ziju v zahranici takze my sme jedini adepti na vnucatko a dost velky tlak uz je z ich strany, takze sa uz ziadna navsteva nezaobide bez ustipacnej poznamky ze kedy uz...vies si predstavit 🙂 co vobec nepomaha na psychiku taky tlak pri snazilkovani..

tinka9075
3. okt 2011

@tatiankaba no to poznám aj mna sa naši pýtali že kedy už bude vnúča a ked ma to už jedovalo tak som im povedala že ja chcem dvojčatá a tie sa robia horšie a treba na ne viac času tak už teraz sú ticho a tie reči si nevšímaj 🙂

lolitka25
3. okt 2011

Ahojte babmulky moje 🙂 Ako ste vikendikovali? Ja som si opat zmerala BT kedze mrcha nechodi a BT je desivo nizka, v tehotenstve by ako som citala mala byt vysoka... tak nic, dockam stvrtka a uvidime co za cary mary sa so mnou deju... myslim, ze som 43DC... aj ked mam dlhe cykly, toto je uz iny extrem.... :( No nic nesmutme, dajak bolo, dajak bude...

@zabka60 ako sa citis? uz lepsie?
@tinka9075 drzim prsteky na to IUI 🙂
@odrik ako sa citis? uz ta neboli hrdlo?
@tatiankaba presne to poznam, aj mne to lezie na nervy a uz sa desim kazdej navstevy a telefonatu, co zasa bude...

tinka9075
3. okt 2011

@lolitka25 dakujem moja ja vás zajtra poinformujem čo a ako bolo dúfam že docent bude mat presnú ruku 🙂

lolitka25
3. okt 2011

Mrcha dorazila :( potvora.... Zajtra musim zavolat a dohodnut termin laparky :( uch...

frca
3. okt 2011

@lolitka25,to ma mrzi moja,ale nic to ide sa dalej,po laparke sa mozno zadari ,ja si to tiez tak hovorim teraz,pekne nas vycistia,odstrania cysty neposlusne a babetka si to urcite rozmyslia potom🙂

lolitka25
3. okt 2011

@frca 🙂 co ine nam ostava ako verit, ze laparka "zaberie"...

odrik
3. okt 2011

@lolitka25
Ahoj pokladik 🙂!!! Hrdlo strasne boli, bolest mi vyraza az do praveho uska ☹! Striekam si Bioparox, tak dufam, ze pomoze. Teraz som prisla z robotky, nieco spapam a idem si lazkat, nech to vylezim! Co nove zlatko??? Ako mrska potvorka???

odrik
3. okt 2011

@tinka9075
Slniecko moje, mysliiiiiiim!!! Palceky zvieram!!!

tinka9075
3. okt 2011

@odrik len pekne lež a rýchlo sa vyzdrav 😉

tinka9075
3. okt 2011

@odrik dakujem a sa čudujem sama sebe že som taká kludná 🙂

odrik
3. okt 2011

@cora41
Ahoj moja, knizka docitana ??? Posnazilkovane zodpovedne 🙂???

odrik
3. okt 2011

@tinka9075
To je dobre zlatko, aspon budu foliky pekne pokojne a oddychnute, hlavne pripravene do boja 🙂!!!

tinka9075
3. okt 2011

@odrik včera bola injekcia pregnylu ešte dnes ma bolí zadok snád sa to podarí 😎