Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
babenky kde ste všetky zase je tu smutno ☹
To by som aj ja potrebovala poradit 🙂...Najma manzelova rodina ma stale bombarduje otazkami 😒 😉
@tatiankaba vitaj u nás 🙂
Tinka dakujem🙂
@tatiankaba ahoj a s čím ta stále otravujú asi kedy už bude bábo že 😉
Ale moja svokra je taka by som povedala "stara skola", neodpusti si poznamky typu "berie to roky antikoncepciu a potom sa cuduje ze nemoze otehotniet" atd...Navyse moja svagrina s muzom ziju v zahranici takze my sme jedini adepti na vnucatko a dost velky tlak uz je z ich strany, takze sa uz ziadna navsteva nezaobide bez ustipacnej poznamky ze kedy uz...vies si predstavit 🙂 co vobec nepomaha na psychiku taky tlak pri snazilkovani..
@tatiankaba no to poznám aj mna sa naši pýtali že kedy už bude vnúča a ked ma to už jedovalo tak som im povedala že ja chcem dvojčatá a tie sa robia horšie a treba na ne viac času tak už teraz sú ticho a tie reči si nevšímaj 🙂
Ahojte babmulky moje 🙂 Ako ste vikendikovali? Ja som si opat zmerala BT kedze mrcha nechodi a BT je desivo nizka, v tehotenstve by ako som citala mala byt vysoka... tak nic, dockam stvrtka a uvidime co za cary mary sa so mnou deju... myslim, ze som 43DC... aj ked mam dlhe cykly, toto je uz iny extrem.... :( No nic nesmutme, dajak bolo, dajak bude...
@zabka60 ako sa citis? uz lepsie?
@tinka9075 drzim prsteky na to IUI 🙂
@odrik ako sa citis? uz ta neboli hrdlo?
@tatiankaba presne to poznam, aj mne to lezie na nervy a uz sa desim kazdej navstevy a telefonatu, co zasa bude...
Mrcha dorazila :( potvora.... Zajtra musim zavolat a dohodnut termin laparky :( uch...

@cora41
Dakujem zlatko, aj Tebe krasny vecer 🙂!!! Mooooooja, ziadne lieky a caje 🙂 Jagermaister to isti 🙂!!! A slnieckujem predsa na teraske na lehatku 🙂 paradnom! Ale mas pravdu, dnes fukalo, mozno ma ofuklo 🙂!!! Tak krasne snazilkovanie a hlavne uspesne 🙂!!!