icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
4. okt 2011

@zabka60
Az tak moc lepsie mi nie je, ale bude 🙂! Som sama domka, lezkam, potim sa a liecim sa. A mm dnes aj sluzi, takze pojdem o 14,35 po Simonka a budeme si bačovat dvaja 🙂!

odrik
4. okt 2011

@lolitka25
Ahoj pokladik! Ta mrcha je potvora!!! Neda sa na nu vobec spolahnut!!! A ides zlatko teda na tu laparku???

lolitka25
4. okt 2011

@odrik Ano odricek... idem, co uz - ak toto ma byt pricina preco sa nam nedari, nech ide cysta prec,,, ale bojim sa , nech nenajdu nieco horsie, alebo ze ani potom sa nam darit nebude.... juj nemysliet radsej...
A tvoje hrdielko ako?

odrik
4. okt 2011

@lolitka25
Budem sa za Teba modlit, aby to bolo tou cystou! Nech ju pekne daju prec! Budem velmi na Teba mysliet! No a prave som si vatovymi tycinkami povytlacala hnis z mandli, takze hnisava angina ako vyšita ☹! Tak skoro to na zlepsenie nevyzera. Ale pracujem na tom 🙂!

lolitka25
4. okt 2011

@odrik skus nasadit medik a citrony ... V piatok dam vediet,ako som pochodila na predoperacnych...

tinka9075
4. okt 2011

@odrik
@zabka60
@lolitka25 babenky moje zlaté tak už som doma iui uspešne spravené šlo to celkom v pohode len si musím pichat injekcie do bruška Fraxiparine ked som už mala tie potraty bojim sa injekcij ale musím vydržat a ked sa podarí tak budem pichat celé tehotenstvo skoro 300injekcíj no čo sa da robit bude to vymodlené dieta 🙂 🙂

zabka60
4. okt 2011

@lolitka25 ahhoj zlatik,drzim paste na predoperacne,aby si to uz mala uspsne za sebou,som zvedava co mi budes rozravat,ake to bolo,ake si mala pocity a ja ich porovnam z mojimi,ale emyslim,ze o teba bude lepsie postarae,ze tam,kde si su lepsie vybaveny vsetkym...nic za tu laparku nedas,cysta sa odstrani a este sa mozno kopec veci dozvies,co vam branilo a uz hadam branit nebude 😉 mslim na teba @odrik moje chuda,hnisava angina to som hadam nikdy nemala tfuj tfuj tfuj 😝 len sa pekne do konca tyzdna vylez,nepotrebujes hadam teta logopicka deticky nakazit 😀 ..ja som dopadla tak,zee za folikulometriu som cvakla 10eciek,kedze mam vseobecnu zp a ta uz nic nepreplaca 😠 musim sa co najskor dat do inej poistovne bo skrachujem,aj martin platit,aj u svojho platit,to je teda spravodlivost 😠 a foliky nist,narastol len jeden aj to ma len 13mm a to je malicko a uz nedorastie ako by trebalo,takze az dalsi cyklus aj clostil
@tinka9075 no drzim palce o 14 dni 🙂

tinka9075
4. okt 2011

@zabka60 dakujem moja čo si za folikumetriu platila no to mi je čudné lebo aj ja mám všeobecnú zp a neplatila som ani cent ten tvoj lekár si asi účtuje všetko

zabka60
4. okt 2011

@tinka9075 od 1.10.2011 je novy zakon aj mi ho dali precitat,neviem ci ti tvj robil folikulometriu po tomto datume 😖

tinka9075
4. okt 2011

@zabka60 no to je vrchol aby sme za všetko platili ved v piatok idem k nemu tak sa spýtam

zabka60
4. okt 2011

@tinka9075 o len sa spytaj a daj mi vediet...a naco ides k dokimu???

tinka9075
4. okt 2011

@zabka60 spýtam sa určite no už mi volal ako dopadlo iui tak chce vediet a idem v piatok obvodnej tak skočím aj k nemu on to prežíva viac než ja tak idem k nemu na pokec 😉

odrik
4. okt 2011

@tinka9075
Zlatusik, velmi drzim palceky!!! No neboj, o tyzden uz budes taka odolna, ze ani nebuds vcelicky vnimat 🙂! Len nech sa zadari a uspesne vydrzis az do konca 🙂!!! To je najdolezitejsie!!! Myslim na Teba aj s horucou plienkou okolo bolaveho hrdielka 🙂!!!

odrik
4. okt 2011

@zabka60
Dakujem moja!!! Tak budduci cyklus budu o to vacsie a silnejsie 🙂!!! Budu to folici bojovnici 🙂!!! Booooze, tusim uz si vsetko musime platit ☹!

tinka9075
4. okt 2011

@odrik dakujem moja ale ja to beriem tak že sa podarí a hotovo 🙂 injekcie popichám ale bojim sa ale už som ich pozerala taká tenučká ihla tak to zvládnem 😉 ty sa len pekne vyzdrav a vylež popíjaj čajík a prejde to uvidíš 😉

frca
4. okt 2011

@zabka60,ahoj moja,no skoda ze tie foliky hnevaju,ale nevadi buduci mesiac sa uz musi zadarit,neboj nic,ved ked si mala taky pekny sen tak to je urcite znamenie,ze zabka bude coskoro tehulienka🙂@odrik,mojko stale si chorka,tak pekne lezkaj v posteli nech choroba cim skor odide,ani pivko nepomohlo?@tinka9075,drzim palce aby to dobre dopadlo a bojovnici dosli do ciela🙂

zabka60
4. okt 2011

@odrik
@frca no foliky neposluchali tento mesiac,nevadi,ja si pockam na dalsie..ten sen bol nadherny,normalne husia koza brrr....napisem vilovi,ten plni a nosi modre z neba 😀

frca
4. okt 2011

@zabka60,mojka to ti verim,ale neboj raz to uz nebude sen ale realita!!🙂

zabka60
4. okt 2011

@frca @odrik @tinka9075 lolitka25 kocky vsimli ste si,ze kono je prerobeny?? 😕

zabka60
4. okt 2011

@eviq @kyra30 lasky moje a vy ste kde zapatrosene 😝

tinka9075
4. okt 2011

@zabka60 všimla aj som si myslela že som niečo zle stlačila no kona nám prerobili 🙂

odrik
4. okt 2011

@zabka60
Snik sa splni, ja Ti to vravim!!! Nooooo, konik je veru zmeneny, mame notifikacie 🙂!

zabka60
4. okt 2011

@odrik no ja neviem vedela by som ho aj inak skraslit,ako notifikaciami,kto spomina sa mi viac pacilo 😒

odrik
4. okt 2011

@tinka9075
Zlato, pichaj do bruska, vsade inde stipu ako potvorky 🙂! Ale ked si dobre nariasnis kozicku na brusku, tam tak nestipkaju 🙂!!! Jasne, ze sa podari 🙂!!! Uz vidim ten Tvoj testik s dvoma // 🙂!

tinka9075
4. okt 2011

@odrik ja viem že do bruška aj doktorka mi povedala no musím vydržat ked chcem na konci vidiet bábo stojí mi to za to ja to zvládnem už som zvládla aj horšie ved sa asi nezlaknem nejakých injekcij 😉

odrik
4. okt 2011

@zabka60
Mas pravdu, Kto ma spomina, bolo mile! Nuz, dnes musi byt vsetko "kúlové" tak aj nas konik 🙂!

odrik
4. okt 2011

@tinka9075
A budes pichat fraxik 0,2, ci 0,4, moja?

tinka9075
4. okt 2011

@odrik 0,4 zvladnem 😉

zabka60
4. okt 2011

@odrik len dufam,ze nebudu zas "kúlovo" prepisovat aj nazvy tem 😠 ...vobec sa mi nelubi,ze tam mame nadpis,ktory nas vobec nevystihuje,ved my sme neriesili vyhovorky,pre zavistlivcov,ale kde je chyba na ceste za babom 😠 ...šviňky 😀

odrik
4. okt 2011

@tinka9075
Ale jasne, ze zvladnes!!! Tak ako si napisala, to uz je to najmenej 🙂!!!