Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik
@zabka60
@lolitka25 babenky moje zlaté tak už som doma iui uspešne spravené šlo to celkom v pohode len si musím pichat injekcie do bruška Fraxiparine ked som už mala tie potraty bojim sa injekcij ale musím vydržat a ked sa podarí tak budem pichat celé tehotenstvo skoro 300injekcíj no čo sa da robit bude to vymodlené dieta 🙂 🙂
@lolitka25 ahhoj zlatik,drzim paste na predoperacne,aby si to uz mala uspsne za sebou,som zvedava co mi budes rozravat,ake to bolo,ake si mala pocity a ja ich porovnam z mojimi,ale emyslim,ze o teba bude lepsie postarae,ze tam,kde si su lepsie vybaveny vsetkym...nic za tu laparku nedas,cysta sa odstrani a este sa mozno kopec veci dozvies,co vam branilo a uz hadam branit nebude 😉 mslim na teba @odrik moje chuda,hnisava angina to som hadam nikdy nemala tfuj tfuj tfuj 😝 len sa pekne do konca tyzdna vylez,nepotrebujes hadam teta logopicka deticky nakazit 😀 ..ja som dopadla tak,zee za folikulometriu som cvakla 10eciek,kedze mam vseobecnu zp a ta uz nic nepreplaca 😠 musim sa co najskor dat do inej poistovne bo skrachujem,aj martin platit,aj u svojho platit,to je teda spravodlivost 😠 a foliky nist,narastol len jeden aj to ma len 13mm a to je malicko a uz nedorastie ako by trebalo,takze az dalsi cyklus aj clostil
@tinka9075 no drzim palce o 14 dni 🙂
@zabka60,ahoj moja,no skoda ze tie foliky hnevaju,ale nevadi buduci mesiac sa uz musi zadarit,neboj nic,ved ked si mala taky pekny sen tak to je urcite znamenie,ze zabka bude coskoro tehulienka🙂@odrik,mojko stale si chorka,tak pekne lezkaj v posteli nech choroba cim skor odide,ani pivko nepomohlo?@tinka9075,drzim palce aby to dobre dopadlo a bojovnici dosli do ciela🙂

@zabka60
Az tak moc lepsie mi nie je, ale bude 🙂! Som sama domka, lezkam, potim sa a liecim sa. A mm dnes aj sluzi, takze pojdem o 14,35 po Simonka a budeme si bačovat dvaja 🙂!