Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@majushkab ahoj napis zabka60 aby ti dala pristup do sukromky kremese roku 201,tam sme vsetky baby co boli tu
@katkapapacova a to ako najdem 😕
@majushkab vytuzene kremese rok 201 to je sukromka,pokracovanie tejto temy, ja napisem zabke aby ta tam pridala,ok?
@katkapapacova jej no budeš zlata ja tu ešte niesom dlho registrovana a tak kym niečo najdem tak mi to trva 🙂
@millatina jeeeeeeeeeeee ty si tehulka, gratulujem
@katkapapacova dakujem 🙂
baby totu temu som nasla az teraz, a musim povedat, ze sa mi neskutocne páci...vsetky palce hore zakladatelke 😉
no táto téma škoda že zanikla ☹
nakolko teraz ideme zas po navstevach...vsetkych moznych aj nemoznych pribuznych okolo Vianoc, aj mne by sa zisla nejaka rada...
Vrrr...uz teraz sa toho desim.
@janielik87 no, u mna je to rovnake. hroooooza 😒
@monkri tak zacneme 😀
@pa_mi no u nasich je to ok..ale svokrovici si ziju v inom svete.... svagrina, rovnakeho veku uz ma dve.... no... a nakolko sme sa vzali, mame byt, mame prace kazdy z nas...tak nechapu... :/ ale je to cele zle...
@monkri som uplne presvedcena ze ano, aj stare snazilky a v neposlednom rade stale dorasta genracia novych snaziliek a tie sa tiez radi urcite pridaju 😀
@janielik87 no, aj u nasich je to OK. ale svokra do nas huci uz 5 rokov, co aj viac, este som bola na VS ze mame mat deti a ze ved nevadi ze studujem nech deti rastu. ....ako no fasa, nevie si predstavit nic krajsie ako byt s dietatom na vyske...
no a v septembri sme mali svadbu, tak predpokladam ze pride druhe kolo 😀
dokonca mi minule hovorila moja teta ze "ved aj tí a tí nemôžu mať deti".....akoze ty kokos, my sa aktívne snažíme od septembra teda teraz 4. cyklus, tak ake ze nemozem mat deti kua....za tri mesiace.... 😝 😝 😝 no nenormlani ti ludia. ja teraz mam dost roboty sama zo sebou, dostat cyklus do normalu po 14 rokoch brania HAK 🙄
to poznám bohužiaľ vždy ked sa zíde rodina na vianoce , my s manželom sme sami ☹
@janielik87 vzdy ked sa nas pytali, co a ako s babom, tak sme povedali, ked pride tak tu bude a ked nepride, tak tu nebude a usmiali sme sa a dalej sme sa bavili o inom. Takmer nikto uz nepokracoval v rozhovore na temu, tak a co vy, kedy babatko :D. Az na jednu kolegynu, co si ma zavolala raz bokom na nejakom vecierku, kde sme mali aj partnerov a posielala ma na umele oplodnenie. Potom ja som ju poslala tiez niekam.
@pa_mi najprv do zadku a potom na psychiatriu. alebo mozno aj na naopak. Este aj mojej mamy sa pytali, ci uz nechce byt babka. Ona vzdy povedala, ze chce len aby jej deti boli spokojne a ze su, a vobec nezalezi na tom, ci ona nieco chce.
Tato tema je mi velmi blizka, lebo sice som tehotna, ale to som 4.mesiac, zatial co tieto poznamky som znasala pomaly jak som skoncila vysoku, takze dobrych 7-8 rokov.
A nikdy neviete, ze co je za tym, preco sa vas to pytaju, ci len aby rec nestala, ci je tam uprimny zaujem, ci je tam skodoradost, ci je tam zavist. Ja som sa stretla so vsetkym, takze nikdy som nepovedala hocikomu ani slovo navyse.
@pa_mi no vies, u nas je to ine...my sme sa brali pred dvoma rokmi... cize tak. Ja mamlen 25r. tiez som mala este skolu nedavno..ale tak teraz uz mam aj pracu, mame zazemie...tak tie otazky boli a su..ale uz utichaju, lebo my uz sme v tom stadiu, ze "ti nemozu mat deti"...
@delica 🙂 mile.... No ved aj my sa snazime nejako ich odpaljovat, ale nejako to uz cim dalej tym horsie ide...aj ked sa cim dalej tim menej pytaju...
@janielik87 aj my sme boli ti, co vsetko maju a deti nemaju a musia byt strasne nestastni, v podstate aj stale sme, lebo dietatko je este len v brusku 🤐 . Mna to naucilo jednu vec, dobre si zvazit, co sa koho pytam a nezatat do ziveho alebo nebyt prilis indiskretna.
Ked sa ma vypytovala v 24 - 27, nebol ten spravny cas na dieta (ved aj s partnerom, s ktorym som bola od 17 som sa nakoniec rozisla) a rozculovalo ma to, ked od 27. do 30. som bola smutná, lebo som mozno ani neratala, ze budem mat normalnu rodinu, ked od 30. do teraz, sice vydata a stastne, s uzasnym muzom, ale rezignovana, ze bude ako bude, lebo som citila, ze tie najlepsie roky na pocatie mi akurat nevysli. Holt sa neda vsetko naplanovat. No ale toto mozem napisat nanajvys na anonymne forum :D, kde ma niekto podobne skusenosti, vie sa do toho vcitit, nema zmysel to riesit s tetkami a znamymi. S nimi len strucne a s humorom. A ked to nejde, mozno aj rucne - muhahahaha.
@delica 🙂 dakujem za povzbudive slova...
ono v podstate ja som vzdy bola ta, co si davala velky pozor, aby sa nejakym slovom niekoho nedotkla...neranila...ale nejako mi to zivot nevracia...
A ostatnym akoby bolo jedno... Mna tiez uz na umele posielali po ani nie pol roku snazenia...jedna mila slecna 35rocna... a tiez jej druh zas odporucil mojmu mm adopciu...vravim..ani nie polroka sme sa vtedy snazili..
Teraz uz su to skoro dva roky...
A este sa mi aj horsie stalo..jedna "kamaratka"..ze "ak vam to nejde, poviem bratovi..ten uz ma 4deti, cize je iste plodny"...
Takze tazko je toto vsetko stravit. Ludia su zli. A naozaj zavidia stastie..niekedy mam pocit, ze sa tesia, ze nie vsetko u nas doma je krasne... Lebo inak sa mame super, lubime sa, nic nam nechyba...klop klop klop
@janielik87 no to je už príliš :-/. Ty budeš asi velky dobrák na ostatných, že si tak trúfajú. Ale ved aj ja som bola, ale uz mam odstup, vzdy sa snazim byt prijemna, ale nepustam sa do debat, ze ja by som sa dozvedela nieco, co nepotrebujem vediet alebo niekto by sa dozvedel nieco o nas.
V prvom rade si krásna ľudská bytosť, milovaná manželom, máš kde bývať, máš čo jesť, keď ti dáva zmysel to, čo robíš a robíš to, čo ťa baví, ved je je to úžasné! No a dobre, máš aj maternicu 🙂, ale si menej človekom, keď si ešte neporodila? Nie si.
@delica hej, to uz som zistila, ze za dobrotu na zobrotu... :(((
Ja som bola vzdy taka, ze pomoct kazdemu a nejako nemam pocit, zeby si to ludia vazili.SKorej naopak. Kopnu, ked vidia, ze sa nebranim.
Teraz mam obdobie, ze najradsej ani nikoho nestretat. Len byt s manzelikom a v praci a dovi dopo.
@janielik87 toto poznám aj ja bohužial ty pomôžeš kde sa dá a ked ty potrebuješ nik nemôže
@monkri to ze nik nemoze by som este aj prezila...vacsinou radsej vyriesim vsetko sama, nez by som sa mala prosit...ale ked bez prosenia niekto ti "pomoze" zabitim sekery do chrbta...to je velka vdaka :(
No co uz... nepytam sa a i tak dostavam "rady"...ved som chudera...Takyto pocit ja mam z tych vsetkych doternych otazok.
@janielik87 moja to poznám osobne ☹ no najviac ma hnevajú otázky a vy ste bezdetná a tie pohľady ked idem niečo vybavovať ,alebo aj známi že dokedy chceme byť sami manžel že navždy že nám je takto dobre hoci opak je pravda

@katkapapacova len škoda že sem už nikto nechodí ☹ myslím že je super aj mne by sa zišlo par tipov ako na takych zvedavcov 😉