Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
ja 25 manzel 31...ja viem ja viem, klasicka reakcia vsetkych: to mate este caaaas 🙂 Ale ked sa na to raz nastavis...
A ty?
ja budem mat 29,manzel 31,snazime sa od augusta.ja mam ten Conceive tak mozno az potom ked ten nepomoze tak kupim Pre seed
prve vysetrenia ako folikulometriu mi robil doktor uz po pol roku, len aby videl ze ovulka je ok. manzel siel tiez na spg asi po pol roku, a tiez ok, to sa len objednal v CAR a na pockanie za nejakych 10e to spravia. tak sme tiez cakali, kym to bude rok. potom sme sli do gynfivu na konzultaciu, a tam uz to ide rad za radom. hormonalny profil, protilatky - vsetko z krvy takze ziadna bolest, potom klasicke ultrazvuk - tiez pohoda. horsia bola uz laparka. tam ti zistuju priechodnost vajickovodov (vysledky opat dobre) 🙂 kazdy ma presviedca, ze to mam v hlave. nuz mam a co? 🙂 snazim sa to brat ako to ide, uz ma nebavi sa stresovat. takze hlavne pohoda a ziadny stres 🙂
@strihalka aj o tom som uz od niektorych citala za ten durex modry,aj som ho hladala na nete.ale ktory z tychto dvoch to je?? http://www.durex.com/sk-SK/Products/Lubes/Pages... alebo http://www.durex.com/sk-SK/Products/Lubes/Pages...
@strihalka dakujem.a vy ste sa najprv snazili o babätko bez durexu a potom po nejakej dobe ste ho zacali pouzivat a sa vam zadarilo alebo od zaciatku ste durex pouzivali?vies zaujima ma ci sa vam najprv niekolko mesiacov bez neho nedarilo a potom s nim ano?dufam ze rozumies co sa pytam 🙂
ahojte kocky vidim ze sa temicka opat raz rzbieha, ja som zakladatelka, menila som login ale to je nadlho, gel sme nakoniec ziadny nepouzivali, po tom ako som tu nasla spriazdnene duse sa nam vydarilo, mame teraz 15mesacnu slecnu a v lete k nej pribudene druha babika, verim ze sa vam tu bude dobre diskutovat,ked si precitate par stran dozadu zistite ze vela zienok tu prislo smutnych a potom sa dockalo svojho stastia 😉
@ennynka hej hej v bratislave aj byvame, tak sme isli rovno tam. No laparka, ako zas to nebolo najhorsie, len tych prvych 48 hod.po operacii je neprijemnych. Ak nemusis (co este fakt nemusis) ani na to nemysli...pust to z hlavy, kym to ide. Ver, ze je vsetko ok, babo pride. Jedine, ak by si chcela byt uplne kludna, posli manzela na spg. To je najrychlejsie, nijak narocne a ak to bude fajn tak nemas do toho roka o com pochybovat 🙂
@turzovka nie samo od seba ako jasny blesk z neba, bolo to akurat v case ked som tu plakavala,potom som zrazu bola tehu, nechapala som ako ved skoro dva roky nic,teraz sa nam podarilo ked mala dcerka 10mes otehu samym bez liekov, folikulometrie a podobne,dakujem, no ja myslim ze postpne asi vsetky otehu co tu dakedy pisu lebo fakt uz je tu kopu z nas mamickami ci v ocakavani
@kacoorka ahojki,a ta vtipna odpoved? nasla si ju? moje spoluziacky sa iba pytaju, a ty kedy? ich deti maju uz viac ako 10 rokov ☹ hoci mam 37, este stale dufam, este nemam ziadne..muz to bere na lahsiu vahu, ze ked to ma prist, pride, treba dufaz, alebo povie, co ak som uz neplodny?, on uz dve deticky ma s prvou ex..a tak, uz to takto tahame vyse roka..je mi z toho nanic, citim sa hrozne, neviem, ako dlho este mame cakat, kazdy mesiac som ako na ihlach a potom plac..
@zvolsiinylogin ahoj no vies z som nijaku nenasla?akosi som to potm ako som tu nasla spriazdnene duse prestala riesit a povedala som si ze ludia co sa hlupo pytaju su vacsinou sami hlupi

@turzovka inak...pisala som aj s inou snazilkou a ta hovori ze citala ze ten pre seed gel je lepsi ako conceive tak neviem.stoji rovnako ale je ho menej ako conceive.a citam o tom pre seed a tam pisu ze: Obsahuje prírodnú bioaktívnu látku arabinogalactan získavanú z dreva smrekovca, ktorá pôsobí ako antioxidant.