icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

Strana
z289
kacoorka
7. okt 2015

@gaganka81 ahoj ja som ho rozrobila vo vode a vypila ja aj trosku manzel,samozrejme je to o viere,lebo niektore zienky cakaju ze dnes vypijem,zajtra som tehotna,vela modlitieb a obeta Bohu,to pomohle mneked som zalozila tuto temu,bola som na pokraji sil a casom som si uvedomila kde ma Boh posielal,ale ako pisem je to o viere

kotatko1232
7. okt 2015

Ja mam zase malu co ma 2 rocky a po okoli tiez bud cakaju babo alebo uz planuju aa namna to uz zase ide ze tuzim po malombabetku,ale ten moj MM ze 1 babo staci :'(

gaganka81
11. okt 2015

@kacoorka dakujem za radu. Zevraj je k tomu aj nejaka modlitba, nikde ju neviem najst

kacoorka
11. okt 2015

@gaganka81 to neviem ale odporucam sa kazdy den s muzikom modlit desiatok ktoreho si Panna zducha svateho pocala

monkri
31. máj 2016

tak ako krémeše si nedáme 🙂

lavinis
31. máj 2016

@mpg Mesiac nie je planéta ;)

dziacka
5. sep 2016

@katkapapacova Na inšpiráciu posielam môj vlastný príbeh:

http://zuzanadziacka.sk/ebook-zadarmo/

Strana
z289