icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
18. máj 2011

@mimi1111
Aj ja som brala Femibion 800 a aj som otehotnela, neviem, ci s jeho pomocou. No nedopadlo to sice dobre, ale dufam, ze nabuduce uz dopadne! Tak asi naozaj musime prestat na to mysliet! Pekny vecer!

mimi1111
18. máj 2011

@odrik dakujem a kolko si ho brala aj ho beries dalej?neboj nauduce sa to urcite podari drzim palce aj tebe pekny vecer

odrik
18. máj 2011

@mimi1111
Uzivala som ho kazdy den jednu tbl. asi 3 mesiace a aj po zisteni, ze som tehulka, lebo sa odporuca do 12. tyzdna, teraz po kyretazi som ho radsej vysadila, ale neviem, ci som urobila dobre, chcem ho znova nasadit pred snazilkovanim! Tak uvidime, ci sa opat podari! Dakujem! Krasny vecer!

monkri
18. máj 2011

@odrik ak ti to pomohlo zase začni brať 🙂

odrik
19. máj 2011

@monkri
Ahoj moja, neviem, ci pomohlo, ale tehulka som, sice iba na na par tyzdnov ☹, bola. Tak znova asi zacnem. Pa

naty1987
19. máj 2011

ahojky babulky 🙂
zdravim nove tvare 🙂
no ja som to uz asi dnes dostala 😕 😀 no nic kaslem na to uz nevladzem na to stale myslet a aj tak si hladam novu pracu tak snad aspon ta vijde ked uz nic 😉
prajem pekny den 🙂

odrik
19. máj 2011

@naty1987
Pockaj, pockaj, napisala si, ze ASI si dostala! Nie urcite! Ja este stale od Teba mrsku odhanam!!! A ked to nebude tento mesiac, tak musime buduci odhanat intenzivnejsie!!! Takze drzim palce! A samozrejme aj pri hladani novej prace! Pekny den aj Tebe 🙂 !

naty1987
19. máj 2011

@odrik hej hej este sa ms uplne nerozbehla ale to nepotrva dlho a uz tu bude ako na koni BT mi tiez klesla takze je to jasna ms len si na nu musim par hodin pockat 😀ale nevadiii ide sa dalej a s novou pracou novy zivot a mimino v brusku 😉 🙂

monkri
19. máj 2011

@odrik @naty1987 no rozbehneme to znova zavreme dvere mrchu nepustíme a budeme sa len snažiť 🙂

odrik
19. máj 2011

@naty1987
Tak asi to bude tak, prides do novej prace a onedlho budes musiet odist na matersku dovolenku. No neviem, neviem, ci budu mat z Teba radost 🙂 ?! Ale to je nam predsa jedno, ide o tie babuliatka!!!

odrik
19. máj 2011

@monkri
Veru tak!!! Vsetky dvere a okna pozatvarame a mrchu nechame vonku! Jej, keby to tak islo, ani by som z domu nevysla aj 100 rokov!!! Len nech na mna neskoci, potvora!

monkri
19. máj 2011

@odrik no keby to bolo také jednoduche asi každá znáš by to spravila 🙂

odrik
19. máj 2011

@monkri
No ved!!! 🙂

nelly00707
19. máj 2011

@odrik
@monkri
@naty1987 awojte baby prepacte ze som vam tu len tak vtrhla ale chcela by som vas poprosit o radu. Citala som niekde nieco take ze si mam merat teplotu a potom podla nej mam nieco robit ale ja newiem co hanbim sa to spitat mojho gynekologa prosim newedeli by ste mi to vysvetlit dakujem.

odrik
19. máj 2011

@nelly00707
No vitaj! Ak chces byt v najblizsom case tehulka, je dobre si zistit, kedy mas ovulaciu. To mozes zistit meranim tzv. Bazalnej teploty (BT). Meria sa vzdy rano v rovnaku hodinu v posve najlepsie. Ale mozes aj v ustach. Pred ovulaciou a pocas nej teplota stupa a drzi sa pribl. na rovnakej hodnote, okolo 37,0 st. Ak neotehotnies, zacne teplota klesat a Ty dostanes mrsku. Ak otehotnies, teplota pribl. 18 dni neklesa pod 37,0-37,1 st. Tak vela stastia pri planovani a snazilkovani! Pa

nelly00707
19. máj 2011

@odrik dakujem velmi pekne tak vyskusam a uvidim 😉

nelly00707
19. máj 2011

@odrik a vlastne ked mam tu teplotu teda ovulujem to je ten tzv plodny den?

odrik
19. máj 2011

@nelly00707
Priblizne na 14. den cyklu by si mala mat ovulaciu. Teplotu meraj skor, cca od 9.-10. dna a krasne uvidis stupanie a teda plodne dni. Daju sa kupit aj ovu testy, ktore Ti pekne ukazu plodne dni. Tak vela stastia!!!

katkapapacova
autor
19. máj 2011

😉 ahojte kocky, citala som co ste popisali a mrzi ma ze vas je tu coraz viac, dufam, ze ma ako zakladatelku tejto temy budete coskoro nasledovat,,,prajem vam vsetkym vela sil,chut bojovat dalej a radost zo zivota ako takeho...ked som tuto temu zakladala, mala som tazke obdobie, pre nove kocky, bola som snazilka takmer dva rocky, jedneho anjelika adamka mam uz v nebicku a teraz ma Pan Boh vyslysal a cakame babo, verim ze vsetky ktore ste mozno aj vdaka mne nasli kamaratky ci spriaznene duse, ma coskoro budete nasledovat a potom budeme spolu pisat o cumlikoch a plienkach...do tehotnosti priatelia-novy pozdrav co vy na to???

odrik
19. máj 2011

@katkapapacova
Ahoooooj, tesim sa, ze si zavitala! A este viac sa tesim, ze sa Ti dari, a ze je vsetko v poriadku!!! Tak len pekne uspesne tehulkuj! Drzim palceky, krasny vecer Ti prajem!!!

naty1987
19. máj 2011

@odrik presne tak je mi jedno ci budu mat zo mna radost alebo nie 😀 hlavne ze sa to raz podari 🙂
@nelly00707 ked si budes merat BT tak odporucam digi teplomer a merat vzdy v tu istu hodinu este skor nez vstanes s postele a aspon po 4hodinovom spanku 😉 a ovulacia sa ti v teplotach ukaze den dozadu takze je dobre mat aj ovu testiky doma 😉 ale neboj do grafov a merania sa dostanes a budes vediet za chvilku ze ktore co znamena
@katkapapacova dobry pozdrav paaaci sa mi 🙂

odrik
19. máj 2011

@naty1987
Jasne, ze sa podari a nie raz, ale o chvilu 🙂 !

katkapapacova
autor
19. máj 2011

@odrik aj tebe moja...

zabka60
19. máj 2011

@katkapapacova ahojky,nenapisala by som to leepsie inac,sme na tom rovnako,my sa snazime rok a pol a predtym sme sa snazili dva roky a co?????????????nic 😠 zufala,ako nikdy,o co sa tyka dietatka sa to neda nicim ospraavedlnit,ze sa nedariiiii 😔

odrik
19. máj 2011

@zabka60
To ma mrzi velmiiiii!!! Dufam, ze uz bude vsetko len v poriadku! Prajem Ti vela stastia!!! Ani jedna z nas tu to nema lahke, ale verime!!!!! Drzim Ti palce!!!

katkapapacova
autor
19. máj 2011

@zabka60 ahoj neboj bude to, ja som sa tiez s tym pasovala a hla cvrcek v brusku buvinka...presne viem ako sa citis,minule som bola u lekara a boli tam dve mlade a krasne zeny,cakali na folikulometriu a ked sestricka nahlas povedala ze mi gratuluje ze po roku a pol co som tam ja chodila na folikulometriu videla som na nich ten smutok a slzy v ociach, uplne som si spomenula na to ake to bolo pre mna a co teraz prezivaju a tak som si povedala ze hoci som konecne tehula, budem tolerantna voci snazilkam a budem ich vzdy a maximalne podporovat, drzkaj sa a dufam, ze mi coskoro napises ze si v tom...

zabka60
19. máj 2011

@odrik vdaka,aj ja nam vsetkym prajem len jedno jedine,dialnicu na testiku a srdce na mieste....

zabka60
19. máj 2011

@katkapapacova fuu,akurat om len citala uvod,ze ako cakas na babatko a hla a ty uz si tehu gratulujem nevedela som,az teraz som si vsimla 😉 a co kde bol problem?,ako sa vam zadarilo??aj ja si moc moc prajem a verim,ze raz aj ja budem taka pysna mamina radit snazilkam a podporovat ich 😵

odrik
19. máj 2011

@zabka60
Neboj, ta dialnica bude, a az dve!!! Ja som uz aj mamina ( cakali sme 5 rokov). Teraz sme si pockali 10, no a bohuzial uz mame anjelika. Tak ked sa "zahojime", budeme snazilkovat dalej!!! Takze ja som bola a som snazilka, bola som aj uspesna aj neuspesna tehulka a som vdaka bohu aj mamina. Celkom dost mam funkcii, vsak 🙂 ? Pekny vecer! Hlavku hore!!!

tara9
Odpoveď bola odstránená