icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

ivka3901
5. jún 2011

@odrik dakujem pekne,lebo já už nemám síl veriť dalej ☹

odrik
5. jún 2011

@ivka3901
🙂 Bude dobre!!!

monkri
5. jún 2011

ahojte no nezdávajte to treba bojovať aj ja si každý mesiac poplačem ale na druhý den ked ms odíde už sa aj snažíme znova ja sa nevzdám kým nebudem mať 50 nevzdám to to mám ešte 11 rokov času 🙂 dovtedy potom začnem panikáriť až ,ale nie viem že dovtedy bude aspon to jedno ak boh dá ked nie ,tak mám chápajúcého a dobrého manžela a aj to sa ráta 🙂 a zajtrá pôjdem von a narobím pár fotiek tých bocianov čo tu sú neúrekom a každom hniezde sú aj maličký bociani teraz sa učia lietať je to krásné kukať sa na ne 🙂

odrik
5. jún 2011

@monkri
Si poklad!!! Cakam na fotecky bocianov a cakam aj na naozajstneho bociana a na uzlicek, ktory k nam prinesie! Tak cakajme vsetky a ja verim, ze to uz dlho nepotrva!!!!!!!!!!!!! 🙂

zabka60
6. jún 2011

@odrik no len kto by mi nachytal tie zabky,fuj,ja by som to teda do ruky nechytila 😝

zabka60
6. jún 2011

@mimi1111 ☹ uff,takze mas toho za sebou kopec,to ma moc mrzi,dufam,ze raz sa vam konecne zadari,ako aj nam 😉 podla mna by si mala co nasjkor vymenit gynekologa,bo kedze si tolko krat potratila a tvoj zensky s tym nic nerobi asi to nieje normalne....ja neviem,al za to,ze by ste isli do centra by ste nic nedali a urcit vam pomozu 😉

kyra30
6. jún 2011

dnes prišli mrchy... ☹ sú ako hodinky......neznášam to 😠

odrik
6. jún 2011

@zabka60
Ja zabky nachytam, Ty sa len pekne postaraj o bocianov 🙂! Nech uz mame doma cim skor tie batozteky vytuzene!!!

monkri
6. jún 2011

@odrik prepáč nebola som robiť fotky bocianov je to tu teraz moc nebezpečné ísť von je tu armáda ked bude klud pôjdem fotiť 🙂

odrik
6. jún 2011

@monkri
Pré boha, co tam robi armada? No radsej pekne sedkaj doma a nikam nechod, bociany odfotis inokedy!

monkri
6. jún 2011

@odrik no hladajú ľudí ,sú to priekupníci že sú tu v horách ,no neboj sedím doma pekne pri manželovi 😉 bociani počkajú troška

odrik
6. jún 2011

@monkri
No esteze tak 🙂! Dobru nocku! A mysliiiiiiiiim!!! Palce drziiiiiiim! Pa

mimi1111
7. jún 2011

@odrik to iste si myslim aj ja ze nieco nie je v poriadku ale lekar povedal ze je.brali mi krv vyteri a tak nepovedal presne naco to je robili mi to po mimomaternicovom a aj po potrate tak ja neviem

mimi1111
7. jún 2011

@zabka60 lekara som uz vymenila a tusim som skocila s kaluze do blata.a centrum tomu sa zasa dobre nerozumiem zatial to nechavame tak ide leto chceme ist na dovolenku no nie sice k moru na to nemame 😀 😀 😀 ale niekde tu aspon pridem na ine myslienky a odreagujem sa troskuuu aspon lebo sa zblaznim vcera mi kamoska oznamila ze je tehotna prajem jej to ale trosku mi bolo smutno aj to na mne spozorovala

eviq
7. jún 2011

Ahojte kočky, ja sem veľmi neprispievam, ale občas si čítam aj túto tému, lebo sa ma tiež týka. My sme bábo najprv odkladali a potom v roku 2009 sa nám neplánovane podarilo, prišli sme však o neho. Po pol roku sme sa dali na druhý pokus a vyšlo na prvýkrát, ale zase sme o neho prišli. Po všetkých možných vyšetreniach mi zistili trombofíliu, čo mohlo spoôsobiť tie potraty, lebo inak som zdravá. Dali sme si dva roky pauzu na zotavenie, lebo som to veľmi zle niesla a teraz sa chystáme na tretí pokus. Vlastne sme sa chystali už pred dvoma mesiacmi, ale stále sme boli na striedačku chorí, tak sa to odkladalo...tak o dva týždne by sme už konečne chceli začať 🙂. V mojom okolí nepoznám nikoho, kto by mal s tehotenstvom problémy, mám pocit, že celý svet okolo mňa je tehotný a rodí....a vzhľadom na vek (mám 29) a okolnosti, začínam cítiť už aj veľký tlak na mňa, lebo každý len očakáva a striehne, kedy budem tehotná. Či v práci alebo v rodine. To ma dosť stresuje. Hlavne v práci mám niektoré "milé" kolegyne, ktoré mi po maródke po potratoch šplechli do očí, že museli za mňa robiť a aj teraz mi občas pripomenú, že "veď tebe doma deti neplačú"....ja s takou ľudskou zlobou a hlúposťou bojovať neviem....vidím, že viaceré sa tu trápite, tak sa s vami chcem ešte podeliť o spôsob, ako som sa nezbláznila ja. Keď mi bolo veľmi smutno, urobila som si asi pred dvoma rokmi zoznam veci, "ktoré môžem robiť, lebo nemám deti". 🙂....a na tom zozname boli rôzne miesta, ktoré som chcela navštíviť, bola tam tanečná, dokonca aj jedna exotická dovolenka....zoznam som ukázala aj manželovi a povedali sme si, že sa nebudeme trápiť, ale užijeme si ten čas bez detí...tak sme za posledné dva roky veľa cestovali, či už na slovensku alebo v zahraničí, chodíme často do kina, do divadla, chodili sme na tanečnú, na koncerty, boli sme sa učiť jazdiť na koňoch...skrátka užívali sme si život....a môžem povedať, že to bol naozaj dobrý nápad, aj keď boli aj ťažké a smutné chvíľky, ale zažili sme veľa krásnych zážitkov, na ktoré môžeme spomínať. Ja verím, že sa nám detičky podaria a potom ešte budeme spomínať na časy, keď sme si len tak bezstarostne vybehli kde sa nám zachcelo. Mne tanto zonam veľmi pomohol a dokonca aj niektoré kamošky, ktoré už majú detičky, mi ho odobrili, že aká super vec. 🙂Teraz už sa ccheme snažiť naplno, ale keby to predsa len nevyšlo, ešte mám v zozname nejaké sny, ktoré si môžeme splniť. Všetkým vám držím palce a prajem nech sa skoro zadarí a keď ste veľmi smutné, tak si nájdite hoci aj nejaké maličkosti, ktoré vám urobia radosť...🙂...pozerám, že som sa dosť rozpísala, tak sa nehnevajte, že som vám vstúpila do témy...🙂

mabumi
7. jún 2011

@katkapapacova ahoj katuska, ako sa mas? sa mi dnes o tebe snivalo. videla som ta s bruskom. celkom sranda na to, ze sa osobne nepozname, vsak 😀 ?

kyra30
7. jún 2011

@eviq vdaka za povzbudivé slová, večer píšem zoznam s manželínom 😀

monkri
7. jún 2011

@eviq máš pravdu s tým zoznamom , akurát sme včera manželom preberali kam na dovolenku ,no ak nebudem tehu tak niekam vyrazíme a oddýchneme si troška ,mám jeden sen kam by som chcela ísť raz živote možno že pôjdeme akurát tam ktovie 😉

monkri
7. jún 2011

@odrik tak som sa aj ja dala dnes na meranie xixixi BT no ale nemám to čím porovnať dnes mešká ms už 4 den a teplota je 37.5 tak idem čakať dalej 😉

zabka60
7. jún 2011

@odrik mooja ani nevrav a ja ze v robote vypnem a buuum,kolegyna jedna u nas ma uz polovicne brusko,ani som nevedela ☹ a este mame pri sebe skrinky no mna ide vystret sa nemozem na nu ani kuknut,tak mi je luto,ze my stale nic 😔

zabka60
7. jún 2011

@mimi1111 aj my by sme chceli na dovolenku,ale tiez momentalne sa neda a ja uz som tiez posledne sni zufla,ze preco to stale nejde a uz neviem co dalej..a s dr som na tom rovnako s kaluze do blata,ale zajtra idem k nasmu na solinkach,je to vraj odbornik,tak doo tretice vsetko dobre,drz palceky 😉

katkapapacova
autor
7. jún 2011

@mabumi ahojky, no tak to je gooooooooool...to by som necakala...priznaj sa ze ma tuzis spoznat...hmmm?no ja y som ta rada stretla,lebo si moja krvna skupina zlatko...a ako citam tiez si asi dost emotivna, ja ked niekoho vidim, alebo nieco citam potom o tom snivam...no a ako sa mam?:ako kedy, raz dobre raz horsie,uz mi sice nebyva tak velmi zle ale aj tak vela veci este drobcek nezvlada spracova a tak stale obimam moju milovanu wc misu,dnes to boli jhody,asi sa ich drobcek prejedol,minule puding,nuz furt nieco...a ty moja ako so snazilkovanim?teraz je krasne, travicka miestami vysoka, suknicku uz tiez mozes vytiahnut...

katkapapacova
autor
7. jún 2011

@eviq ahoj ,ja som mala tiez problemove tehotenstvo,vela sa mi toho udialo, co sa tyka tej trombofilie, chodis k hematologovi?ja mam problem ze mi momentalne hustne krv a tak si kazdy vecer picham fragmin 2500 aby som nepotratila, momentalne som po skoro dvoch rokoch otehotnela a robim vsetko co mi hematologicka vravi, lebo len to a pan Boh mi pomoze mat ten vytuzeny batoztek.verim, ze aj tebe sa podari mat babenko

lolitka25
7. jún 2011

@katkapapacova ahoj Kati, som rada, ze uz sa u teba malicke ubytovalo a aklimatizovalo a byva ti menej zle...

Babule moje, ja cakam do konca mesiaca- dojde mrska a aj manzel a teraz ked uz som "odstreosvana" tak verim, ze semienko padne na urodnu podu 🙂 Verim, ze ano - som sa tak pozitivne naladila a stale si pustam piesen - vsechno bude fajn... 🙂))

@zabka60 cistim to len s handrickou. Uz mam teraz jasne neplodne dni - mne dost spolahlivo ukazuje len podla hlienu a vtedy aj ten hlien pod mikroskopom je kapradinkovy- len stale sa tam vyskytne nejaka gulocka- co neviem co ma byt, ci som vadna ja,alebo lady q...

@monkri to znie nadejne ta teplotka- drzim prsteky nech letne uspesne snazilkovanie nas vsetkych zahajis ty 🙂

eviq
7. jún 2011

@katkapapacova ahoj, áno chodím k hematologičke, beriem aj lieky na riedenie krvi a taktiež mi vraj potom dá injekcie. snad to uz pomoze, mam strach, aby sa to neopakovalo a najhorsie je, ze vsetci to vedia a riesia to a ma s tym stresuju este viac....tiež sa spolieham len na tie injekcie a Pana Boha 🙂....asi som to mala napisat v opacnom poradi 🙂

katkapapacova
autor
7. jún 2011

mile snazilky mam tu pre vas jednu modlitbicku, ja som sa ju modlila...skuste ak chcete.
O dobry svaty Gerard,mocny orodovnik pred Bohom, ty aj v nasej dobe sa prihovaras o zazraky.
Vzyvam ta a hladam tvoju pomoc.
Ty si na zemi vzdy splnil Bozie plany, pomoz mi, aby som aj ja vzdy hladala a plnila Boziu volu.
Pros Pana zivota, od ktoreho pochadza kazde otcovstvo, aby ma urobil plodnou, aby som mohla Bohu vychovat deti v tomto zivote a dedicov jeho slavenho kralovstva v buducom svete.Amen

katkapapacova
autor
7. jún 2011

@eviq jaj mojka, presne viem, ja som bola tiez tehotna 2009, potom takmer v siedmom mesiaci som o babo prisla,bolo to strasne a ludia tu na dedine, hnusny, kazdy riesil ze kde mam brucho, preco nemam pracu, ze som leniva a kedy budem mat deti a stale dookola...vydrz!musis ,aby si im potom ako sa hovori tu na vyhode utrela pysky...

odrik
7. jún 2011

@monkri
Jejda, to je vyborna sprava!!!! 🙂 Straaaaasne Ti to prajem! Odstartuj to tu prosiiiim!!!! Drzim palceky!

odrik
7. jún 2011

@zabka60
No to Ti verim, ale vies co? Skus sa od nej tak trosku "nakazit" 🙂! Mozno to pomoze! Drzim palceky!

odrik
7. jún 2011

@mimi1111
No tak ked tak vravi lekar! Tazko mozme oponovat lekarovi. Ja si len stale myslim, ze kazda prevencia je lepsia ako potom liecba, a v tomto pripade aj liecba dusicky zeny!!! A na to asi lekari, muzi, trosku zabudaju!