Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@mimi1111
Dakujeeem. Jasne, my dve pri tych nasich jedenastrocnych detoch by sme si mali naozaj svihnut! No len co, ked nam to "ktosi" takto komplikuje?! Este mozme byt svatky 🙂, svet je maly!!! A mozno budu rovnako narodene aj druhe deturence 🙂. Ja si pockam na prvu mrsku, dufam, ze dovtedy budu vysledky z hematologie a sup, sup, nech nestracame cas🙂!
@mimi1111
Lekarov niekedy treba trosku nakopnut a treba sa pytat a trosku otravovat, aby nieco zacali riesit. Ak si myslis, ze naozaj treba vysetrenia, priamo sa ho opytajte. Ved tie zakladne, ako je napr. spermiogram, nie je predsa problem. A uz vylucite aspon jednu moznost. My sme sa tiez snazili dlho. Prve sa nam podarilo po 5 rokoch, no a teraz druhe, len bohuzial mame anjelika ☹ je to dnes 25 dni. Tak dufam a verim, ze tretia tehotnost bude uspesna. Tak sa opatruj, nevzdavaj a snazilkujte pekne dalej!!! 🙂
hlavu hore netreba sa vzdávať ja mám už 39 čoskoro 40 na krku a stále to nevzdávam a ani to nemienim vzdať pred dvoma rokmi som potratila a odvtedy nič možná teraz ano nedelu sa dozviem ortiel u lekárky dúfam že bude dobre a ked nie nevadí ideme dalej ja to nevzdám ani náhodou 🙂
@odrik mno na nete som kukala a ze 15€ najlacnesji,no neviem teda,keby som vedela,ze rpileti s batoztekom aj by som to obetovala 😉 dnes som zas zle naladena,jedna kolegyna take krasne brusko a dnes sme zistili,ze dalsia je v 3 mesiaci,kurna ja nebudem mat klud teraz ani v robote a ako potom na to nemysliet,mam to stale v hlave och 😠
@mimi1111 aha a ty si rozvedena abo ako??ja som myslela,ze si vydata a mate dcerku,juj prepaaac,a uz mam dnes aj ja toho dost 2 kolegyne tehotne,aj v robote nemam klud ja sa na to kaslem uz neverim,ze to niekedy pride a kazda jedna v robote ved neboj ono to pride a blaboli furt dookola
@zabka60
Jejda, "nekukaj" na tie tehulky! Moje zlatenko, sustred sa na seba!!! Nie je to lahke, viem to, robim predsa na poliklinike a blizko gynekologie, vies, kolko ich cez den stretnem?! Moooooooooc! Vsade, este aj v bufete. A vzdy si poviem, ze aj ja budem. A potom, ked sa nam to podari, zasa budu smutit ine zienky a pozerat na nase bruska s uprimnou zavistou ako teraz my. Taky je zivot! No clovece, dost je ten plysacik drahy! Nic moja, cakame na zivych!!!
@mimi1111
Aj mne pan doktor povedal, ze co sa plasim, to sa stava, je to nahoda a tak. Ale ked sme to potom spolu rozobrali, ze aj prve tehotenstvo som mala velmi, velmi komplikovane, aj vek uz predsa nejaky mam 🙂, aj uz nechceme predsa, aby sa to zopakovalo, aj to ze prevencia je predsa najlepsie riesenie a tak som do neho hustila, az som ho uplne zblbla a tie vysetrenie mi nakoniec odporucil. Nie nadarmo som logoped 🙂!
@odrik dakujem,ty ma vies vzdy potesist 😉 no strasne drahe veru,to sa neoplati a ano prikazujem,aby naleteli,bo sa nahnevam a nabehnem tam niekde na komin a bude to,ked ich za tie laby dovlecem ku nam na balkon,by neverili 😀 jooj,uz aby mi nejaka srdecne zavidela moje brusko 😵 aj ja potom budem povzbudzovat a davat nadej,ze to pride,ako teraz silno potrebujem ja...a ako sa ma simonko???a uz prisla mrcha ci ako ty mas??ani nepises,ako sa mate 😨
@zabka60
No mrska este neprisla, potvorka! Dnes je to uz 26 dni, tak som netrpezliva. Ale musim cakat!!! Vysledky z hematologie by mali byt o 2 tyzdne, tak uvidime. Šimonko sa ma moc dobre, kedze je sikovny a nazbieral jednotky na zaciatku, teraz ma pokoj a uplny vegetik. Nerobi pre skolu uz takmer nic. Teraz je na treningu, tak ho cakam s vecerou. Je tomtaky fajn, zatial bezproblemovy, chlapec. Snad mu to vydrzi. Velmi tuzi po surodencovi, aj je smutny, ze sa nam nedari, ale je zlaty a povie: "No vidite, ja vam musim stacit!" Tak sa drzkaj a to brusko BUDE!
@odrik držím palce, nech testy dobre dopadnú..a nech príde tá mrska.....ty si taká zlatá osôbka...ty tu každému odpisuješ, povzbudzuješ ho......čo sí písala..aj ako to berie okolie..akože ste pohodlní..že máte jedno baby iba....poznám to veľmi dobre...ja som zasa karieristka..čo ti budem...na mňa tento mesiac doľahlo..úplne...tak mi dobre padlo...s vami sa tu o tie pocity zúfalstva podeliť
@kyra30
Dakujem za krasne slova! Ja viem dobre ako to zle padne, ked ludia do nasich situacii nevidia a hodnotia. Je to velmi neprijemne, ale uz som vdaka bohu nad tym a uz ma to neboli, ludia sa vzdy starali do druhych aj sa budu! Dobre to duse 🙂 no, moja mala karieristka, ziadne opustanie sa!!! Poctivo snazilkovat, cim skor tehulkovat, lebo ja, ako som pisala, milujem vyberat kociky, citat na ne testy a hodnotenia, takze.......
@zabka60
Uzasne!!! Moooc sa mi paci, ked je to tu pozitivne naladene!!! Tak to ma byt, zivot ide dalej, sme zatial vsetci zdravi, mame co potrebujeme a musime predsa verit, ze postupne pride aj to, po com tak vsetky tuzime!!! 🙂 no a ak sa mi podari mat do Vianoc brusko, lyzovacka navstevu Ziliny isti, no a ja namiesto lyzi pridem za Tebou, tiez bruskatou!!!🙂

@zabka60 robim vsetko preto aby som na to nemyslela aj na malu sa zameriavam a nic no neviem neviem ci nebudem zavidiet ja vam j skratka nejako stracam nadej ze je nam sudene nemat spolu dieta ,myslim s priatelom