icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
9. jún 2011

@zabka60 drzím aj ja palceky na pondelok....
A suhlasim, rok 2011 je prelomovy a na Vianoce budeme vsetky velmi tehotne bruchate tehulky 🙂

odrik
9. jún 2011

@lolitka25
🙂 a budeme si pisat v inej teme!!! Tesim, tesim, tesim!!!

monkri
9. jún 2011

@odrik založíme tému konečne tehotné 😉 a tam pôjdeme všetci ,tak sa hor do snaženia a na vianoce v novej téme 😉
@zabka60 rýchlo sa vylieč a pondelok nech to dobre dopadne

odrik
9. jún 2011

@monkri
No jasne, mal by uz niekto zacat!!! Verim a myslim, ved Ty vies!!!

monkri
9. jún 2011

@odrik ja viem ale až nedelu budem vedieť na 100% ako som na tom či je alebo nieje zázrak po rokoch 🙂

odrik
9. jún 2011

@monkri
Ja sa do nedele zjasim, nemozes otestikovat???

monkri
9. jún 2011

@odrik to sme dve ale nie bohužial musím vydržať

odrik
9. jún 2011

@monkri
Jesisenky, no dobre, tak budem moc mysliet!!!

monkri
9. jún 2011

@odrik dakujem no už len troška 😉 ms ešte stále nič už nech ani nechodí

lilyen2011
9. jún 2011

@katkapapacova ahoj prepáč, že sa sem pletiem, no ja som tiež vždy túžila len po bábätku, ktoré nechcelo prísť... preklínala som istú časť našej spoločnosti, ktorá si deti ani nezaslúži a má ich za vagón... 😠 no koment...
- snažila som sa veľmi otehotnieť a nedarilo sa... stále som sa kontrolovala (či mi stmavli bradavky, že mi je zle, napäté prsia a podobné znaky, ktoré by mohli znamenať, že sa to podarilo a nič)
- trvalo to veľmi dlho a párkrát sa mi aj stalo, že keď mi meškalo hoc 1-2dni už som utekala po tehu test a asi 2x vyšiel pozit (čiaročka bola síce tak tenká, že som ju hladala z každého možného uhla - až som raz išla do lekárne, či ju tam aj lekárnička vidí, alebo je to len môj dojem a videla ju tam) no nakoniec aj tak nič nebolo... to bolo v júni
- v auguste sme sa sťahovali, do toho som nastúpila do novej práce, bolo toľko veľa roboty, že som takmer nespala, schudla som viac ako 10kg, samé stresy a ani nežností nebolo toľko ako predtým...
- viem, že je to možno blbosť, ale na mimi som vtedy ani nepomyslela a podarilo sa!
- ani som nevedela povedať, koľko som meškala, keď som zistila, že som v "tom"
- len jedného rána som sa zobudila, dala si sprchu pred prácou a len v uteráku sedela na posteli, keď som si všimla, že mám "spuchnuté" bradavky...vtedy som sa čudovala, čo to je a ako som sa tak sledovala z prsníku mi vytiekla kvapôčka - pre mňa obrovský šok "čo to je?"
- okamžite do najbližšej lekárne test // !
- na druhý deň som to už mala potvrdené som 2v1
- pocit bol úžasný a nechcela som tomu veriť... možno toto nie je to, čo by si asi teraz chcela čítať, no chcela som tým povedať, len toľko, že niečo na tom myslení asi bude (ver mi, ja som si veľmi veľmi dlho myslela, že je vo mne určite nejaká chyba, že mi to nie je súdené a podobné veci... prečo ten kto chce nemá a kto nechce má, že je to nespravodlivé to ako niektoré ženy zabijú svoje detičky skôr ako im dajú šancu sa narodiť...
- týmto príspevkom chcem vyjadriť podporu a dať všetkým mamičkám trošku nádeje, že aj na ne sa určite šťastie obráti na tú správnu stranu a dopraje im to, čo mne... veľmi každej držím palčeky, lebo si to určite zaslúžite a verím, že Vaše detičky budú tie najšťastnejšie (už len preto, lebo sú CHCENÉ, VYMODLENÉ A TÚŤOBNE OČAKÁVANÉ)
- skús trošku uľaviť mysli odreagovať sa, možno obmedziť nežnosti, skúsiť sa sústrediť na niečo iné (aj keď to bude určite veľmi ťažké) a možno ani nezbadáš a budete písať bocianovi
z celého srdiečka želám len to naj a držím veľmi päste!!!!!

mimi1111
10. jún 2011

@zabka60 nie nie som rozvedena a ni vydata malu som mala ako slobodna matka a teraz mam priatela viem ako sa citis to iste prezivam aj ja ale ako si aj ty mne pisala ze sa nemam vzdat tak ani ti sa nevzdavaj ja verim ze nam to raz vsetkym vide neboj urcite teda aspon tebe lebo ja som v inej situacii ako ty takze hlavu hore a sup do snazilkovania 😉

mimi1111
10. jún 2011

@odrik aj ja tusim udem musiet hustit do mojho lekara len ci to zaberie 😒 niekedy mam s neho pocit ze ma len chce odbyt aby mal pokoj

lolitka25
10. jún 2011

Ahojte kocky, Ja mam dnes hrozny den :( Bola som u zubara a cestou som stretla kopec zien a vsetky bud kocikovali,alebo boli tehotne - citila som sa ako ET medzi nimi :( Este aj tie "vonavejsie" spoluobcakny kocikovali a mali brucha :(

Strasna depka z toho :((( A to este dnes musim ist von z bytu a celit vsetkym mamickam a bruskam :((( To aj vas chyta niekedy taka depka z toho vsetkeho?

monkri
10. jún 2011

@lolitka25 to poznám a ked ešte v rodine sa narodia deticky a ty ideš kuknúť a každý vy kedy budete mať tak ma ide poraziť ,včera tu bola sesternica ma maličké každý kukni sa aká je zlatá zober si vzor a konečne maj aj ty išlo ma poraziť tak som sa usmiala a odišla do izby hoci malinká naozaj bola krásná ,každý kedy ty a ty nechceš ,prečo sú taký krutý ved ked bude aj tak sa to dozvedia

odrik
10. jún 2011

@lilyen2011
Dakujeme za milu podporu. Viem, ze pises katke, ale ona caka babatko a neviem, ci sa "nepohybuje" v inej teme. Este raz vdaka a vsetko dobre!!!

odrik
10. jún 2011

@mimi1111
No skus, mozno zaberie, nie je to lahke, ale ved snad aj my si mozme povedat. Dnes je naozaj pristup k informaciam a lekari si musia zvyknut, ze pacient sa bude aj pytat, nielen pocuvat a posluchat. Ja uznavam, ze maju malo caxu, ze oni su odbornici a chcu nam pomoct, ale opytat sa a vypytat si este nieco viac predsa smieme! Tak vela stastia!!! Drzkaj sa!

odrik
10. jún 2011

@lolitka25
No to na poliklinikach a okolo nich tak byva, ja tam este aj pracujem. Takze denne mam na ociach milion tehuliek, babatiek do poradni k pediatrom, na nozicky k ortopedovi a tak dalej. Takze mam kazdodenny terening sebaovladania a trpezlivosti. Mozno to nazvat aj tyranie samej seba 🙂!!! Psychiater by ma urcite pochvalil ako to uz zvladam. No ved co mi aj ine ostava, ze?!

lilyen2011
10. jún 2011

@odrik podobne a držím moooc palčeky!!! VŠETKÝM!!! 🙂

lilien6
10. jún 2011

rada by som si popisala s nejakou snazilkou

odrik
10. jún 2011

@lilien6
Vitaj, tu nas je skvelych zienok snazilienok veeeela 🙂! Takze cokolvek potrebujes vediet alebo vyzalovat srdiecko, sme tu! Mne tu babulky od zaciatku velmi pomohli, svoju bolest som zvladla hlavne vdaka nim! Som im vsetkym velmi, velmi vdacna! Uz som prisla na to, ze nikto, ani ten najlepsi manzel ne svete nemoze pochopit, co prezivam, iba moje mile zienky tu, pretoze to mnohe prezili a prezivaju. Tak este raz Ta pekne vitam!!!

monkri
10. jún 2011

ahoíj @lilien6 vitaj a kludne píš čo ťa len napadne alebo trápi ver pomôže to aj mne to pomáha 🙂

odrik
10. jún 2011

@monkri
Ahoj moja, uz vobec nepiseme do temy cas otehotniet po potrate, vsak!?

monkri
10. jún 2011

@odrik máš pravdu 🙂 ja píšem len do troch tém ,ale tu najviacej 🙂 lebo tu sú ženy rovnakým problémom ako ja

odrik
10. jún 2011

@monkri
Jaska, myslim na Teba!!!

monkri
10. jún 2011

@odrik dakujem moja a aj ja na teba 🙂 ,ale vlastne na každú s nás

katkapapacova
autor
10. jún 2011

@lilyen2011 ahoj nevadi ze sa sem pleties, vies asi si citala len zaciatok, lebo v den ked som ho pisala som bola nestastna a bolo mi strasne smutno tu som nasla super baby, ktore to zazivali tiez a mozem povedat ze aj vdaka ich slovam ktore mi tu pisali som asi o tri dni na to ostala tehotna, takze cakam babo, som stastna ze hoci som zalozila tuto temu s velkym bolom v srdiecku mozem do nej nadalej pisat a povzbudzovat snaziky, aby sa nevzdali, ja som sa vdaka nim nevzdala a hop je to tu...drzim ti paste, vidim ze uz mas termin...pa

zabka60
10. jún 2011

@odrik 😀 dakujeme mojenkooo,urcite budem hned informovat,ked sa vratime,ako sme dopadli,uz sa neviem dockat,ale ak budu zle spravy,neukazem sa,bo sa zblaznim ☹

zabka60
10. jún 2011

@lolitka25 jasnacka a dame stretka v cukroske a dopapame sa a oslavime veeelkymi kreemesami 😀

zabka60
10. jún 2011

@monkri kujeem uz je to lepsie,ale nie o moc,dufam,ze to cez vikend prejde bo ma slahneee

zabka60
10. jún 2011

@mimi1111 nebojkaj mame jedna druhu a doma manzelikov a priatelov co drzia s nami 😉 zasa niesom v obraze kruci moja pamat slaba a vy mate aky problem??