Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Ahojte, citam vas uz dlhsie, pretoze otazku, ktora je nazvom tejto diskusie, si kladiem uz dost dlho. Snazime sa s manzelikom o babatko asi rok - s mensimi prestavkami - prestavky kvoli takym beznym problemom, raz chripka, inokedy zapal mocovych ciest (mierny aj teraz), ale to je na inu temu. Jednoducho stale nic. Niekedy mi je z toho fakt smutno, ale ked si precitam niektore prispevky tu na konikovi, trosku sa mi ulavi... takze vam velmi pekne dakujem 🙂 Ospravedlnujem sa, ze som sa vam sem takto "votrela". Drzim vsetkym snazilkam paste a aj ja nadalej budem skusat verit, ze sa rychlo stretneme v nejakej teme "tehuliek" 🙂
@pacta
Vobec si sa nevotrela, vitaj! Neviem, preco to mame take zlozite? Preco niektore zienky otehotneju hned, donosia zdrave deticky, aj vela, a my to mame take komplikovane! Neboj, ja som si na prve dietatko pockala 5 rokov! A uz ma 11 a druhe zasa nic! Tak co narobim?! A ked som aj otehotnela, tak som o babulko zasa prisla. Ale tu sme sa s babulkami dohodli, ze do Vianoc vsetky tehulkujeme, no a kedze uz patris k nam, plati to aj pre Teba 🙂 🙂 🙂 !!! Pa
@odrik zlatko moje nebooojkaj,nestresuj bo nepride koli stresu,nebojkaj ona dojde,,to je sila,ze..clovek uz nechcem mrchu,aby bol baatoztek a niekto sa musi o mrchu modlit,aby dosla..haluz 😀 a ja sa taaaakk tesim na te kremese,takze my po pondelku hupsneme na snazilkovanie a vy uz coskoro nebojkaaaaaj moja...a co porabate???
@pacta
Nemas za co dakovat! My sme tu vsetky take krasne, mile, prijemne, laskave, dokonale a hlavne, hlavne SKROMNE 🙂 🙂 🙂 !!! tesim sa, ze prijimas nasu dohodu, Vianoce su "coby dup", takze..... Skus papat Femibion 800 s kyselinou listovou, pit pekne alchemilkovy cajik, vela oddychovat a veeeeela snazilkovat!!! Choroby odhanaj a tiez mrsku potvorku!
@zabka60
Ja viem, musim byt trpezliva. Ty mrsku odozen do Trnavy! Uz som poprosila aj monkri, aby ju mocno odhanala a mne ju poslala! Tak aj Ty sa poriadne po pondelku posnaz a mrsku zabal do obalky a napis adresu odrik, Trnava! Moc dakujem!!! Teraz mam vylozene nozky a idem Simonkovi zohriat parenu buchticku, lebo ma na nu chut!
@odrik chystam obalocku,uz je vypisana...coskoro tam uz len mrsku supnem a letiiii letiii 😉 mno a ja tez nozky na stole,kukam panelak a relaax.....vycerpavajuci tyzden v praci a tesenie a strach z pondelka v jednom 😕 vsaaak ja im tam daaam,ked mi len co i jednu nejaku zlu spravu povdia 😀 baby ja vas tu taak lubim som stastna,ze sme tu a ze je takato stranka,kde si mozme vyliat srdecko a potom sa usmievat 😵
@katkapapacova jj začala som čítať len začiatok a až potom som si všimla, že si tehu :D mooc gratulujem a držím palce, nech sa ti splní sen a všetko dobre dopadne! Áno už len 4dni znie mi to ako reklama na nákup cez quatro 😀 všetko dobré pa ...
@zabka60
No ja sa tiez tesim, ze si pospime! A potom si spolocne urobime program, co s casom. Asi podla pocasia. Ani ja uz nemam tatinka, bola som mu zapalit a poprosit ho, aby mi tam anjelika opatroval a daval na neho pozor, ked sa to stalo. Aj som mu povedala, ze teraz ma jedno vnucatko aj on tam v nebicku a nech nas spolu chrania vo dne, v noci. Verim, ze tak bude. Tak prijemny vikend, opatruj sa a neboj, v pondelok vseko dobre dopadne!!!
@odrik ano viem,spominala si moja aj ja niekedy naozaj citim,ze je tati pri mne a strazi mna aj mojho draheho...ja sa k nemu modlim,aby nam poslla zhora nasho drobca a boli sme stastny,tak moc nam chyba,ale cloveku cas velmi pomaha zmiernit bolest,zabudnut sa neda 😉 hore hlavy,si matka,ja budem urcite niekedyy matka a musime sa o nasich drahyh postarat 😉
ahojte babenky nejaka babenka snazilka na pokecik
Ahojte buduce tehulky🙂Nemam cas Vas vsetky citat,chcem len prispiet do tejto temy(kedze som ju zazrela tu na fore),a hlavne podporit psychicky Vas vsetky,ktore sa snazite o babo,ci uz niekolko mesiacov alebo rokov ako sme sa snazili aj my🙂 Nic nie je nemozne,aj ked sa Vam dlho nedari, to neznamena este,ze sa to nemusi uz raz konecne podarit !!!Nam to trvalo 3,5r. ☹ ☹ ☹ Ked si spatne spomeniem bolo to obrovske trapenie, hlavne pre mna ako zenu ,a to kazdomesacne sklamanie,ze to opat tentokrat nevyslo ani nehovorim 😠 Plakala som kazdy mesiac,a mala som pocit,ze kazdym dalsim prichodom mojej menstruacie je to so mnou po psych.stranke horsie a horsie.A tie otazky z okolia,z rodiny ach jaaaaaj...Nie je nic strasnejsie ako ked sa kazdy pyta,a preco este nemate deti,a uz by si mala mat,neodkladaj to,lebo potom ked budes chciet sa Ti nebude darit a bla bla....keby oni vedeli,ze co vse sme preto robili a nic ☹ a ze tie keci nam ani trosicku k tomu nepomahali......
Vyhladali sme aj odbornika,partnerovi zistili vtedy zly spermiogram,nasadili drahe lieky,vraj az ich doberie tak az po 3mes. po uzivani sa nam moze zadarit,davno bolo po tom a stale nic.Nakoniec sme sa objednali do jedneho centra, kde sme mali dojst po 1mes. ,kedze mali vela pacientov.......no a predstavte si-nedosli sme tam🙂Nam sa prave vtedy zadarilo !!!A neviem,ci to bolo vdaka tym liekom,alebo tou mojou psychikou,ze prave vtedy som tomu nedavala ziadnu sancu,a teda vypustila som vse z hlavy.....a nesustredila sa len na to! Takze nezufajte,hlavu hore !!!............Raz to musi vyjst 🙂 🙂 🙂 Drzim Vam Vsetkym palce,aby prisiel k Vam bocian v co najkratsom case 😉
@bubinkaaa
Moooc dakujeme, si zlata. Tesim sa, ze to nakoniec dobre dopadlo a tesite sa z chrustika. My sme prve dietatko mali po 5 rokoch! Takze viem, o com pises! No a druhe, nie a nie, a ked aj ano, tak sme on prisli. Ale nezufam, iba niekedy mi je smutno, idem vsak dalej! A budeme este do "slusneho veku" skusat! Tak uvidime. Tebe prajem vela zdravia a stastia a vsetko dobre!!!

@zabka60
Heeeej!!! Neviem, preco by mali byt zle spravy?! Co su to za reci?! dufam, ze zdravotne uz sa mas lepsie. Aj ja si prosim kremese, moc ich lubim!!!