icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
10. jún 2011

@zabka60
Heeeej!!! Neviem, preco by mali byt zle spravy?! Co su to za reci?! dufam, ze zdravotne uz sa mas lepsie. Aj ja si prosim kremese, moc ich lubim!!!

zabka60
10. jún 2011

@odrik ale uz lepsie po vcerajsich moceniach,ale nie o moc,tak napolovicku 😕 mnooo my sme si dnes dali s drahym na nervicky kremesiky mnam mnam a neboooj,pozyvam ta,ale az ked sa otehulime obe a potom zvysne babule dobehnu 😉 moze byt?? 😅

odrik
10. jún 2011

@zabka60
No dobre teda, moze byt, uz som sa zlakla, ze ma chces z niecoho takeho dobreho vynechat 🙂 🙂 🙂 ! Tak sa teda snazme, ked kremese budu, az ked budeme tehulky, ja ich moc lubim a nemienim dlho cakat! No ale co, ked mi ta mrska nechodi, ako mam snazilkovat?

pacta
10. jún 2011

Ahojte, citam vas uz dlhsie, pretoze otazku, ktora je nazvom tejto diskusie, si kladiem uz dost dlho. Snazime sa s manzelikom o babatko asi rok - s mensimi prestavkami - prestavky kvoli takym beznym problemom, raz chripka, inokedy zapal mocovych ciest (mierny aj teraz), ale to je na inu temu. Jednoducho stale nic. Niekedy mi je z toho fakt smutno, ale ked si precitam niektore prispevky tu na konikovi, trosku sa mi ulavi... takze vam velmi pekne dakujem 🙂 Ospravedlnujem sa, ze som sa vam sem takto "votrela". Drzim vsetkym snazilkam paste a aj ja nadalej budem skusat verit, ze sa rychlo stretneme v nejakej teme "tehuliek" 🙂

odrik
10. jún 2011

@pacta
Vobec si sa nevotrela, vitaj! Neviem, preco to mame take zlozite? Preco niektore zienky otehotneju hned, donosia zdrave deticky, aj vela, a my to mame take komplikovane! Neboj, ja som si na prve dietatko pockala 5 rokov! A uz ma 11 a druhe zasa nic! Tak co narobim?! A ked som aj otehotnela, tak som o babulko zasa prisla. Ale tu sme sa s babulkami dohodli, ze do Vianoc vsetky tehulkujeme, no a kedze uz patris k nam, plati to aj pre Teba 🙂 🙂 🙂 !!! Pa

monkri
10. jún 2011

@pacta vitaj tu a ako odrik napísala už patríš sem a tak hor sa snažilkovať na vianoce sme tehotné ,no dúfam že ja troška skôr 😉

pacta
10. jún 2011

@odrik fuuuha, to ma mrzi, ze si prisla o babanko... ale ta dohoda, ze "do Vianoc vsetky tehulkujeme" sa mi paci. Som za vsetkymi 20timi 🙂 Lebo tych 5 rokov cakania (ako to bolo u Teba) je naozaj dost dlho... a dakujem za mile privitanie 🙂

zabka60
10. jún 2011

@odrik zlatko moje nebooojkaj,nestresuj bo nepride koli stresu,nebojkaj ona dojde,,to je sila,ze..clovek uz nechcem mrchu,aby bol baatoztek a niekto sa musi o mrchu modlit,aby dosla..haluz 😀 a ja sa taaaakk tesim na te kremese,takze my po pondelku hupsneme na snazilkovanie a vy uz coskoro nebojkaaaaaj moja...a co porabate???

odrik
10. jún 2011

@pacta
Nemas za co dakovat! My sme tu vsetky take krasne, mile, prijemne, laskave, dokonale a hlavne, hlavne SKROMNE 🙂 🙂 🙂 !!! tesim sa, ze prijimas nasu dohodu, Vianoce su "coby dup", takze..... Skus papat Femibion 800 s kyselinou listovou, pit pekne alchemilkovy cajik, vela oddychovat a veeeeela snazilkovat!!! Choroby odhanaj a tiez mrsku potvorku!

zabka60
10. jún 2011

@pacta ajoooj,tak ta tu pekne viitame a nevtrela si saaa 😉 my sme radi,ze nam to tu tak rastie,aspon sa zas nieco nove dozvieme a mozno nieco nove nauciiime 😉 tak skus nam nieco viaac o vas povedat a kde je asi tak probleeem 😖

monkri
10. jún 2011

@odrik vy sa o mrchu prosíte a ja zase ju posielám preč no zatial úspešne dúfam že som tie dvere dobre pred nou zavrela ale ona si cestu vždy nájde ale tentokrát som ju až na sk poslala k tebe a ty potom pošli dalej 😉

odrik
10. jún 2011

@zabka60
Ja viem, musim byt trpezliva. Ty mrsku odozen do Trnavy! Uz som poprosila aj monkri, aby ju mocno odhanala a mne ju poslala! Tak aj Ty sa poriadne po pondelku posnaz a mrsku zabal do obalky a napis adresu odrik, Trnava! Moc dakujem!!! Teraz mam vylozene nozky a idem Simonkovi zohriat parenu buchticku, lebo ma na nu chut!

zabka60
10. jún 2011

@odrik chystam obalocku,uz je vypisana...coskoro tam uz len mrsku supnem a letiiii letiii 😉 mno a ja tez nozky na stole,kukam panelak a relaax.....vycerpavajuci tyzden v praci a tesenie a strach z pondelka v jednom 😕 vsaaak ja im tam daaam,ked mi len co i jednu nejaku zlu spravu povdia 😀 baby ja vas tu taak lubim som stastna,ze sme tu a ze je takato stranka,kde si mozme vyliat srdecko a potom sa usmievat 😵

odrik
10. jún 2011

@monkri
Dakujeeem. Teraz uz vobec neotvaraj dvere a dobre pozamykaj!!! Ja otvorim vsetky dvere, nech cim skor pride 🙂! A mooooc by som sa tesila, keby od Teba odletela na dlllllllho!!!

odrik
10. jún 2011

@zabka60
Presne tak, usmievat!!! To je to, na co sa sem tesim! Aj ja mam zapnuty panelak, na odreagovanie. Jej, a zajtra je sobota!!! Oddych z robotky! A ziadnu zlu spravu Ti nepovedia!!! Jasne?!

zabka60
10. jún 2011

@odrik no ja budem spat do obeda,vstanem,zas sa pomocim a kuka naa telkuuu,oddych a v nedelu ideme s kamoskou zapalit sviecocku mojmu tatikovi,bo bude mat narodeniny a meniny 😢 mno toto moj plan na vikend

lilyen2011
10. jún 2011

@katkapapacova jj začala som čítať len začiatok a až potom som si všimla, že si tehu :D mooc gratulujem a držím palce, nech sa ti splní sen a všetko dobre dopadne! Áno už len 4dni znie mi to ako reklama na nákup cez quatro 😀 všetko dobré pa ...

odrik
10. jún 2011

@zabka60
No ja sa tiez tesim, ze si pospime! A potom si spolocne urobime program, co s casom. Asi podla pocasia. Ani ja uz nemam tatinka, bola som mu zapalit a poprosit ho, aby mi tam anjelika opatroval a daval na neho pozor, ked sa to stalo. Aj som mu povedala, ze teraz ma jedno vnucatko aj on tam v nebicku a nech nas spolu chrania vo dne, v noci. Verim, ze tak bude. Tak prijemny vikend, opatruj sa a neboj, v pondelok vseko dobre dopadne!!!

zabka60
10. jún 2011

@odrik ano viem,spominala si moja aj ja niekedy naozaj citim,ze je tati pri mne a strazi mna aj mojho draheho...ja sa k nemu modlim,aby nam poslla zhora nasho drobca a boli sme stastny,tak moc nam chyba,ale cloveku cas velmi pomaha zmiernit bolest,zabudnut sa neda 😉 hore hlavy,si matka,ja budem urcite niekedyy matka a musime sa o nasich drahyh postarat 😉

lilien6
10. jún 2011

ahojte babenky nejaka babenka snazilka na pokecik

odrik
10. jún 2011

@zabka60
🙂 tak si drzime palceky!!!

zabka60
10. jún 2011

@odrik skoda,ze tu nieje taky smajliiiik,ale jednoznacne zviazeme aj palceky na nohach dokopy 😉 idete uz spinkat ci??my papame,akesi hlady nas chytili,ale pojdeme o chvilu hajjat a oddychnut

bubinkaaa
10. jún 2011

Ahojte buduce tehulky🙂Nemam cas Vas vsetky citat,chcem len prispiet do tejto temy(kedze som ju zazrela tu na fore),a hlavne podporit psychicky Vas vsetky,ktore sa snazite o babo,ci uz niekolko mesiacov alebo rokov ako sme sa snazili aj my🙂 Nic nie je nemozne,aj ked sa Vam dlho nedari, to neznamena este,ze sa to nemusi uz raz konecne podarit !!!Nam to trvalo 3,5r. ☹ ☹ ☹ Ked si spatne spomeniem bolo to obrovske trapenie, hlavne pre mna ako zenu ,a to kazdomesacne sklamanie,ze to opat tentokrat nevyslo ani nehovorim 😠 Plakala som kazdy mesiac,a mala som pocit,ze kazdym dalsim prichodom mojej menstruacie je to so mnou po psych.stranke horsie a horsie.A tie otazky z okolia,z rodiny ach jaaaaaj...Nie je nic strasnejsie ako ked sa kazdy pyta,a preco este nemate deti,a uz by si mala mat,neodkladaj to,lebo potom ked budes chciet sa Ti nebude darit a bla bla....keby oni vedeli,ze co vse sme preto robili a nic ☹ a ze tie keci nam ani trosicku k tomu nepomahali......
Vyhladali sme aj odbornika,partnerovi zistili vtedy zly spermiogram,nasadili drahe lieky,vraj az ich doberie tak az po 3mes. po uzivani sa nam moze zadarit,davno bolo po tom a stale nic.Nakoniec sme sa objednali do jedneho centra, kde sme mali dojst po 1mes. ,kedze mali vela pacientov.......no a predstavte si-nedosli sme tam🙂Nam sa prave vtedy zadarilo !!!A neviem,ci to bolo vdaka tym liekom,alebo tou mojou psychikou,ze prave vtedy som tomu nedavala ziadnu sancu,a teda vypustila som vse z hlavy.....a nesustredila sa len na to! Takze nezufajte,hlavu hore !!!............Raz to musi vyjst 🙂 🙂 🙂 Drzim Vam Vsetkym palce,aby prisiel k Vam bocian v co najkratsom case 😉

monkri
10. jún 2011

@zabka60 @odrik hlavu hore a nebojte bude dobre a tý naši anjelici sa majú dobre a naši drahý na ne dávajú pozor

odrik
10. jún 2011

@zabka60
Tak dobru chut a dobru nocku, Šimonko dnes spi so mnou v spalni, vzdy ked mame tatina v noci v praci, spime spolu a je to super. A niekedy vystahujeme tatina do pracovne, je tam postel, alebo do detskej a spime spolu aj len tak! 🙂 a tie palce zviazeme a drzime! 🙂

odrik
10. jún 2011

@bubinkaaa
Moooc dakujeme, si zlata. Tesim sa, ze to nakoniec dobre dopadlo a tesite sa z chrustika. My sme prve dietatko mali po 5 rokoch! Takze viem, o com pises! No a druhe, nie a nie, a ked aj ano, tak sme on prisli. Ale nezufam, iba niekedy mi je smutno, idem vsak dalej! A budeme este do "slusneho veku" skusat! Tak uvidime. Tebe prajem vela zdravia a stastia a vsetko dobre!!!

odrik
10. jún 2011

@monkri
Rozkaz moja, uz nesmutim!!! Ale zasa verim, ze bude dobre! Moooc na Teba myslim a otvaram dvere, aby mrska prisla ku mne od Teba. No ale ja ju chcem tiez len na cas potrebny, a potom nech si ide kade lahsie 🙂!

monkri
10. jún 2011

@odrik len na chvíľočku a potom ju pošli dalej dobre 🙂

mimi1111
11. jún 2011

@odrik dakujem dufam ze coskoro budeme vetky tehulky 🙂 🙂

mimi1111
11. jún 2011

@zabka60 a to je super ze tu mame jedna druhu no mala som mimomaternicove takze mi museli zobrat vajickovod po pol roku na to som potratila a teraz sa nam nedari otehotniet chcem babo a nejde to 😠 😠 neviem preco bojim s ze je chyba niekde vo mne ked som prisla o babo