icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
11. jún 2011

@monkri 😵 tak tak,no musia aj ans ochranovat tu dole,bo to potrebujeme

zabka60
11. jún 2011

@odrik no jasne,aj ja by som spavala s mojim babatkom..a tatikovi to nevadi??hadam nie 😀 aj keby tak co sa ma co stazovat chlapisko 😉 uz sme hore,naobedujeme,pojdeme sa niekam prejst a oddychovat..a vy ste aky plan vymysleli?

zabka60
11. jún 2011

@mimi1111 aha to mi je moc luto,tieto mimomaternicove su hruuuza,ale aspon sa zadarilo,keby ste mali problem,ani to mimo by nebolo,nebojkaj,len treba nechat telo oddychnut nech sa spamata a uvidis,pride to..ver mi!!! 😵

odrik
11. jún 2011

@zabka60
No len moje babatko ma 11 rokov 🙂!!! Teraz prosim pekne vstavame! Strasne! Ideme zasadnut a uvidime!!! Tak krasny den! Ozveme sa si!!!

zabka60
11. jún 2011

@odrik to nevadi,stale to bude tvoje babatko 😀 my sme boli po nakupoch,drahy odisiel pozriet domov rodicov svojich a ja sama,ako palcek,tak co,lahnem k telke a mam pokoj aspon ceeely vikend 😉

pacta
11. jún 2011

@zabka60 nuz, podla lekarov nie je ziadny problem... takze je asi nacase ich vymenit 😉 ale inak zijem uplne obycajnym zivotom s mojim manzelikom... a tak si mi to vlastne aj paci 🙂 akurat... to babatko... nie a nie prist ☹

pacta
11. jún 2011

@odrik snazim sa dodrziavat vsetky Tvoje spomenute rady... dufam, ze to pomoze. lebo ako pises: "Vianoce su tu coby dup"...

pacta
11. jún 2011

@monkri ja dufam, ze vsetky, co sme tu, budeme tehotne troska skor ako na Vianoce 🙂 ved si zasluzime 🙂

zabka60
11. jún 2011

@pacta 😀 vystizne...no asi by si naozaj mala vymenit lekara,ako aj ja,uz 2 som vymenila a caka ma 3,tak dufam,ze do tretice vsetko dobre,bo uz neviem,my ideme v pondelok do Martina do centra a tam by nam mali konecne pomoct,budem vdacna aj o jeden krocik pohnutia vpred 😵

pacta
11. jún 2011

@zabka60 hm... treba skusat. slovenske zdravotnictvo je katastrofalne, musime hladat pomoc, kde sa da. takze v pondelok drzim strasne moc paste a budem cakat na info. urcite to bude velky skok vpred, nielen maly krocik. my sme si teraz namiesto liekov od lekarov naordinovali 2-tyzdnovu dovolenku (po 3 rokoch bez dovolenky) na prelome jula a augusta a ked ani to nepomoze, tak potom uz vazne budeme bombardovat tych lekarov...

zabka60
11. jún 2011

@pacta dakujeme pekne,ze na nas budete vsetky mysliet a pomoze nam to...aj my chceme ist na dovolenku no uidime,ako dopadneme a podla toho a vam drzim paste,aby ste sa vratili minimalne traja 😀 a ked nie tak reklamovat dovolenku 😉

monkri
11. jún 2011

@zabka60 držím palce aby ste pondelok dobre pochodili budem myslieť na teba 😉 ,kam sa chystáš ak sa ti podarí na dovolenku ?
@odrik ahoj ako víkenduješ? 🙂

odrik
11. jún 2011

@pacta
Spravne!!! Aj dovolenka je super vec, aj my sa chystame v auguste, a tak si mozno prinesiem v brusku malu morsku talinsku pannu. Cisto teoreticky by to uz mozno bolo mozne! Uz dufam pride ta prva mrska, ved uz to je 29 dni od zleho dna!!! Tak sa drzkaj!!!

odrik
11. jún 2011

@zabka60
Myslim na Teba moooc a budem este viac v pondelok!!! Šimko isiel do kina na Piratov z Karibiku, a ja si vysavam a upratujem a oddychujem trosku na teraske, pijem si kavicku a okopkavam kvetinky a tak by som tu rada mala kociarik s babatkom. No co uz, mozno na buduci rok!!! Drz sa!!!

odrik
11. jún 2011

@monkri
Ahoooj, boli sme prave na jednej milej navsteve a teraz isiel Šimonko do kina so spoluziakmi. A ja si posedkavam na terase aj trosku upratujem aj oddychujem. Este by sme chceli vybehnut do Blavy, kupit novy stol na terasu, lebo sice mame, ale uz taky bolavy. Tak uvidime ako casovo, ale Ikea je az do 22 hodiny, tak stihneme. A ty co porabas?

monkri
11. jún 2011

@odrik to stihnes Trnava nieje tak daleko ,ja nič nudím sa nič sa my nechce chystajú celí den kus kus na svadbu no vtom im nepomôžem nechcem sa naťahovať 15 kg vrecami nech sa oni naťahujú a bojím sa zajtrajška že čo povie lekárka ,bojím sa že povie nie som

odrik
11. jún 2011

@monkri
Nemozes takto uvazovat!!! Tes sa na zajtrajsok, pretoze nam sem napises same dobre spravy!!! 🙂 a ja Ti to zo srdiecka a moooooooooc prajem!!!

zabka60
11. jún 2011

@monkri dakujeme moooc...a chceli by sme vypadnut niekam do chorvatska abo bulharska,nieje to tam ani cenovo narocne a ani my niesme narocny 😉 a kazda korunka sa hodi na vybavicku a ostatne,co bude treba(dufajme) 😀 ...a vy kam idete??

zabka60
11. jún 2011

@odrik 😵 juj no kocarik na teraske,v nom spinkajuce babatko na slnecnom cerstvom vzduchu,dobra kavicka a kolacik a fajny pokec s niekym,komu na tebe zalezi..juj krasna predstava,uz len,aby sa stala realitou,moc ti to zelam a moje kosti neklamu,kamke som povedala,ze bude mat syna a caka syna...pri tebe mavam momentalne pocit,ze sa ti to skor podari,ako mne...a ja ti to moc prajem 😉

monkri
11. jún 2011

@odrik dúfam moja ale sa bojím že zase sa len sklamem hoci bruško sa my gulatí ,no uvidíme zajtrá hned ako sa vrátím napíšem čo a ako

monkri
11. jún 2011

@zabka60 ak budem tehu tak len tu vybehneme k moru ,lebo potom na jesen by som chcela prísť na sk a letenka je moc drahá pre dvoch ,a ked nie ideme do tunisu na týždeň

zabka60
11. jún 2011

@monkri a vy nezijete na svk????kamka bola minuly rok v Tunise a veelmo si chvalila,ale ja nemusim take horucavy,mam vysoky tlak,takze mi staci len tak light sa opalit a hlavne porelaxovat,pomocit v mori,bo mam aj alergie atd,tak by nam to mozno aj pomohlo 😕

monkri
11. jún 2011

@zabka60 nie nežijeme na sk sme alžírsku hned vedla tunisu ,no aj ja mám alergiu na slnko ale ked som pri mori dá sa to ale tu v sahare my slnko dáva zabrať tak cez den som doma ,preto ak som tehu chcem na sk

zabka60
11. jún 2011

@monkri aha no jasne,by si asi nevydrzala a este s velkym bruskom a co tam robite???si sa tam vydala,ci ste odisli za pracou??

pacta
11. jún 2011

@odrik Ty malu Talianku/maleho Taliana a ja malu Chorvatku/Chorvata... to by bolo super. v tejto teme je to trosku zvlastne, ale prajem Ti, aby mrska rychlo prisla. ale potom rychlo odisla... a aby si potom nosila 9 mesiacov v brusku malinky pokladik... mooooooooc Ti to prajem

monkri
11. jún 2011

@zabka60 ani sama neviem čo tu robím 😀 ale nie som tu vydatá a manžel je odtiaľto ale nemohli sme ostať na sk lebo naša polícia to nedovolila tak sme zakotvili tu ,no bruškom a 52 teplotách v chládku je moc to by som asi nezvládla ako vždy leto na sk 😉 je lepšie

zabka60
11. jún 2011

@monkri koksoo ze 52 stupnov fuuu a ako sa ti zije s manzelikom??ja som si nikdy nevedela predstavit zivot s cudzincom,ze by som zila s niekym z inej krajiny a inej narodnosti 😅 ale to neznamena,ze tebe nemoze byt fajn,aby si sa nenahnevala...no a teda keby si otehu,tak ako??dovolili by vam tu zit??ako je mozne,ze vam to nedovolia kruci toto je bordel naozaj a pracujes,ci si zienka domaca a chlapisko s stara 😉

monkri
11. jún 2011

@zabka60 😀 no tu alžírsku ženy ked sa vydajú sú doma ,ale nie každá môže aj pracovať ja nepracujem môj manžel si to neželá ,no manžela by som za žiadaného slováka nemenila je super ,po pravde voľakedy ani ja som si to nevedela predstaviť ale žijeme ako normálni ludia na sk normálníma problémami no ked budem tehu a prídem na sk zase podám žiadosť aby manžel mohol na sk ostať snád potom už dajú 🙂

zabka60
11. jún 2011

@monkri ahaaa no to by uz hadam slo,ked budes tehu,ze ho tu nechaju no hruuuza a co takto robievas cele dni??a manzelik v com pracuje???

monkri
11. jún 2011

@zabka60 no hádam ano ja vtom dúfam ved na sk mám všetko čo potrebujem a musela som to opustiť ale viem že bude dobre ,čo robievám nič extra stanem okolo 10 potom ranajkujem bud idem von alebo pomôžem kuchyni kedy ako alebo sadnem k pc a kecám a dni sú stále rovnaké ked manžel pracuje ked má volno chodíme na výlety pracuje ake elektrikár jednej firme kúšok od domu ináč je inžinier vysokého napätia