Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 hm... treba skusat. slovenske zdravotnictvo je katastrofalne, musime hladat pomoc, kde sa da. takze v pondelok drzim strasne moc paste a budem cakat na info. urcite to bude velky skok vpred, nielen maly krocik. my sme si teraz namiesto liekov od lekarov naordinovali 2-tyzdnovu dovolenku (po 3 rokoch bez dovolenky) na prelome jula a augusta a ked ani to nepomoze, tak potom uz vazne budeme bombardovat tych lekarov...
@zabka60
Myslim na Teba moooc a budem este viac v pondelok!!! Šimko isiel do kina na Piratov z Karibiku, a ja si vysavam a upratujem a oddychujem trosku na teraske, pijem si kavicku a okopkavam kvetinky a tak by som tu rada mala kociarik s babatkom. No co uz, mozno na buduci rok!!! Drz sa!!!
@monkri
Ahoooj, boli sme prave na jednej milej navsteve a teraz isiel Šimonko do kina so spoluziakmi. A ja si posedkavam na terase aj trosku upratujem aj oddychujem. Este by sme chceli vybehnut do Blavy, kupit novy stol na terasu, lebo sice mame, ale uz taky bolavy. Tak uvidime ako casovo, ale Ikea je az do 22 hodiny, tak stihneme. A ty co porabas?
@odrik 😵 juj no kocarik na teraske,v nom spinkajuce babatko na slnecnom cerstvom vzduchu,dobra kavicka a kolacik a fajny pokec s niekym,komu na tebe zalezi..juj krasna predstava,uz len,aby sa stala realitou,moc ti to zelam a moje kosti neklamu,kamke som povedala,ze bude mat syna a caka syna...pri tebe mavam momentalne pocit,ze sa ti to skor podari,ako mne...a ja ti to moc prajem 😉
@monkri koksoo ze 52 stupnov fuuu a ako sa ti zije s manzelikom??ja som si nikdy nevedela predstavit zivot s cudzincom,ze by som zila s niekym z inej krajiny a inej narodnosti 😅 ale to neznamena,ze tebe nemoze byt fajn,aby si sa nenahnevala...no a teda keby si otehu,tak ako??dovolili by vam tu zit??ako je mozne,ze vam to nedovolia kruci toto je bordel naozaj a pracujes,ci si zienka domaca a chlapisko s stara 😉
@zabka60 😀 no tu alžírsku ženy ked sa vydajú sú doma ,ale nie každá môže aj pracovať ja nepracujem môj manžel si to neželá ,no manžela by som za žiadaného slováka nemenila je super ,po pravde voľakedy ani ja som si to nevedela predstaviť ale žijeme ako normálni ludia na sk normálníma problémami no ked budem tehu a prídem na sk zase podám žiadosť aby manžel mohol na sk ostať snád potom už dajú 🙂
@zabka60 no hádam ano ja vtom dúfam ved na sk mám všetko čo potrebujem a musela som to opustiť ale viem že bude dobre ,čo robievám nič extra stanem okolo 10 potom ranajkujem bud idem von alebo pomôžem kuchyni kedy ako alebo sadnem k pc a kecám a dni sú stále rovnaké ked manžel pracuje ked má volno chodíme na výlety pracuje ake elektrikár jednej firme kúšok od domu ináč je inžinier vysokého napätia

@monkri 😵 tak tak,no musia aj ans ochranovat tu dole,bo to potrebujeme