icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
11. jún 2011

@monkri aha no takze taky stereotyp co 😀 pomahas v kuhyni??co mate sluzku ci ako??nerozumiem tomu 😖

odrik
11. jún 2011

@pacta
Si pokladik! No mas pravdu je to tu zvlastne, a ja som asi naozaj optimista, ked na prve dietatko som cakala 5 rokov, a teraz riet dobre dlho. Lenze pan doktor povedal, ze strasne vela zienok po potrate a kyretazi otehotneli velmi skoro. Tak sa snazim mysliet pozitivne a prenasat to aj sem na nas! Nech sa nam teraz uz podari rychlejsie!!! Prajem Ti tiez vsetko len to najlepsie a cim skor zdrave babuliatko v brusenku!!!

monkri
11. jún 2011

@zabka60 nie nemám slúžku vieš som manželka najstaršieho syna a pomáham mame jej patrí kuchyňa ,a upratovanie švagriné ,to ráno prídú a upracú a večer idú domov ,ked potrebujem oprať dám to švagrinej to sa ťažko vysvetľuje no ale aspon som dosiahla že si moju izbu upratujem sama 🙂 takže taký stereo typ

odrik
11. jún 2011

@zabka60
Joj moja, dakujem. Tak zatial na tej teraske sadim kvetinky a pijem kavicku a papam ten kolacik, ale snad tam budem onedlho mat aj ten kociarik s babulkom. Velmi sme sa tesili, ze tam uz v zime bude a my si budeme stavat snehuliacika a babatko bude spikat a..... Ale uz nebudem smutit, nic si tym nepomozem, len uskodim. A babatka budeme mat spolu, predbiehanie je povolene, ale len trosku 🙂 🙂 🙂 !

monkri
11. jún 2011

@odrik a @zabka60 no nebojte do Vianoc tehulkujete 😉 a naraz aby ste sa nepredbiehali idete obe na dovolenku odýchnete si a domou prídete +1 😉

zabka60
11. jún 2011

@monkri mmmh jasne chapem,no to u nas doma sa zas kazdy spolieha na mna,ze upracem a bude cisto,ale vies co,aj ja by som chcela mat taku sluzku,akou som ja,ze by som si prisla pekne s prace a bolo by upratane a nemusela som sa rozculovat,ze je prach niekde abo co,pritom je to banalitaale mne to vadi a uz naozaj nevladzeem a nebavi ma upratovat,ked viem,ze na druhy den to bude tak isto,ako to bolo ☹

zabka60
11. jún 2011

@odrik 😀 obdivujem ta,akaa si silna,ale mozes byt vdacna asi,ze mas skvelu rodinu a pokoj,to ta povzbudi a aj simonko,nebyt jeho,asi by to bolo ovelaa horsie..a co pacil sa mu filmik??,no ja som dnes len povysavala a skoro cely den na nete az ma oci bolia a drahy sa mi vratil domov,dlho u rodicov nevydrzal a uz aaj spi nejake 4 hodiny 😀

zabka60
11. jún 2011

@monkri ako ze tehulkujete??snad tehulkujeme 😉 aj ty sa musis pridat,neboj,na vsetky sa nalepi batoztek,akurat som tak stala na balkone a premyslala,ze to ma naozaj takto byt a ze aspon ma to aj nejake vyhody,mozes ist kam chce bez toho,aby si sa musela bat o dieta abo ze kam ho das a take malickosti,mno,tak si este trocha uzijeme a potom sup budeme tie najvzornejsie maminky na svete 😉

odrik
11. jún 2011

@monkri
Nooooo, to by bolo mooooc fajn, len ja neviem, ci do dovolenky vobec pride mrska potvorka. Ak nie, tak sa so snazilkovanim moc nepohnem dopredu, teda vobec ☹ . Uvidim, nebudem sa plasit, vsetko bude tak ako ma byt. A ked motyka vystreli, tak si prinesiem v brusku malu morsku taliansku pannu 🙂!

monkri
11. jún 2011

@zabka60 rozkaz ano naše deti budú asi aj moc rozmaznané lebo sú moc vytúžené 🙂

zabka60
11. jún 2011

@monkri vies co praveze my sa o tom aj doma bavime a nie,teda spon moje,no rozmaznane odtial potial,ale co sa tyka vychovy a nejakeho toho respektu,to bude urcite musiet posluchat,na to budem davat doraz bo ja neznesem,ked vidim,ako niektore deti si robia z rodicov sluhov a smeju sa im do xichtu,ako oni zanho vsetko robia a tak ja dopadnut nechcem....vytuzene je,jasne,ale zas ako vravim odtial potial 😉

mimi1111
11. jún 2011

@zabka60 vies moja ja som verila ze po operacii sa to zasa podari a podarilo sa no zial som potratila 😢 😢 a to uz sa moja nadej straca

odrik
11. jún 2011

@zabka60
No to si si ho moc neuzila, prisiel domkov a spinka 🙂. Šimonkovi sa film pacil, i ked sme sa dozvedeli, ze to bolo aj nie celkom este pre neho, ale ked idu spoluziaci, vysvetli mu, ze ho nepustime. Ale ako ho poznam, pojde spat do spalne, lebo bude "pokakany" ist sam spinkat. Este tu poletuje, dnes vstaval o 11,00 tak neviem, kedy ho upracem do postele. Ja som aj povedala, nebyt Šimonka, neviem, neviem ako by som toto zvladla!!! Tak sa maj krasne, mysli na bociany a kremese a v pondelok, ze vseeeetko super dopadne!!!

zabka60
11. jún 2011

@mimi1111 ja som tiez myslela,ze po tej laparke sa vsetko na dobre obrati,ze sa mi cyklus upravi a bude tehu a prd,ani jedno,ani druhe a zbytocny zakrok,bo mam len bolesti,ked sa meni pocasie a jazvy ma boievaju a teraz aj zapal mam a to som nikdy nemala....takze asi tak

zabka60
11. jún 2011

@odrik no nech si len oddychne drahy moj 😀 niekedy potrebujeme oddych od seba aj v praci spolu aj doma vies... 😠 mno a stale mam v duchu tie kremesiky a dobre picollko s mliecckoom mnami mnami,baby ideme bruskatiet,ale uz naozaj!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀ja idem este pomocit zapal,ponatierat a supajdy k spaciemu princovi 😉

monkri
11. jún 2011

@zabka60 vtom máš pravdu to ani ja nemám rada ked sú také deti ved to tu vidím každý den švagriné deti stále kričia nadávajú a ked nedostanú čo chcú hodia sa o zem a vrieskajú kým to nedostanú ,ver minule ma tak vytočil najmenší že som ho po zatku aj vylátala ,on sa chcel hrať nožom oni mu ho dali ten najväčší a potom prišiel za mnou že aha ako ťa podrežem tak som mu ho vybrala zruky a zmlátila poriadne neboj odvtedy to neskúsil stačí ak sa skaredo pozrem užaj je pozore má podotýkam 3 roky

zabka60
11. jún 2011

@monkri 😨 cozeeeeeeeeeeeee???,no neskutocneee,tak toto no by videl,by mal safalaatky na riti este pol roka,aku by dostal po tej riti,no som soknuta s toho,ake su niektore matky hlupane a toto vsetko dovolia detom,len aby mali od nich pokoj!!!!!strasne a take maju detisiek ako smetisiek a my niiic to ma vie strasne nahnevat!!

mimi1111
11. jún 2011

@zabka60 neboj ked ti prefukli vajecniky podari sa to uvidis no len sa vyliec zo zapalu a daj pozor na seba a uvidis coskoro sa to podari verim tomu

monkri
11. jún 2011

@zabka60 ver to vytáča aj mna ,a ano aby mali pokoj dajú mu všetko čo len chce ,chce novú hračku má ho ale ver vydrží snád 1 hodinu kým ho zničí nemá jednu hračku čo by bola celá ,ale všetký deti sú tu tak vychovávané ale moje nebude tomu ver 🙂

odrik
11. jún 2011

@zabka60
Tak dobru nocku!!! A mas pravdu, moj manzelik, ako lekar vela sluzi, tak si od neho "oddychneme". A fakt to niekedy dobre padne, aj ked sa lubime najviac na svete🙂! Pekne sa osetri, aby v pondelok vsetko dobre dopadlo!!!!

zabka60
11. jún 2011

@mimi1111 no ja mam vsetko fajn,ale ta stitka o blokuje a este k tomu mam zly cyklus,raz meskaju 35 dni,potom 46 a zas 30 dni a tak zakazdym inak vies a nieje mozne sa trafit do ovulky 😢

zabka60
11. jún 2011

@monkri jasne,ze nie my ssme normalny ludia a aj matky!!buduce 😀

zabka60
11. jún 2011

@odrik jasne,aj my sa lubie,ale nejde to byt spolu nonstop to nedokaze nikto,padne dobre,ked mas taku chvilku aj pre seba 😉 a manzelik je dr??nespominala si ty betarka jedna 😀 a setrim sa nebooj,kukam na akusi hovadinu na jojke,ale zabalim to a haji haji bo aj notebook vybity a nechce sa mi ho nabijat 😅

mimi1111
11. jún 2011

@zabka60 a lekar ti nic nedal na upravu cyklu?ozaj a ako zistis ci mas stitnu zlazu?kto vie ci ju nemam aj ja

zabka60
11. jún 2011

@mimi1111 nie nedal mi nic,kaslal na mna a takto som dopadla...no samaa to nezistis,ale tak priznaky su bud moc priberas aj z nicoho abo chudnes stale a padaju ti vlasy si stale podrazdena je toho vela skus si do googla hodit a precitaj si o tom nieco a povec svojej doktorke,ale nie zenskej,nech ti urobi testy,vezme ti krvicku a zistia to...stitka ma byt nejakych 5 ci kolko a ja som mala 515 ked mi brali krv a papam lieky uz 3 roky a stale priberam a rapiidne a uz ma to moc stve a schudnut nehrozi ta stitka nepusti a ked aj hej,tak malinko a o nejaky caas sa kila nalepia spat 😖

odrik
11. jún 2011

@zabka60
Tak dobru nocku Ti prajem!!! No, je Dr., tak to mame u doktorov vsetko trosku jednoduchsie. Ale ta opacna stranka je, ze si ho moc doma neuzijeme! Ale to som vedela, ked som si ho pred 16 rokmi brala, takze ziadna tragedia 🙂 ! A mam predsa Šimonka! Bez toho mam problem vydrzat aj hodinu a uz mi chyba!!! Krasnu nocku!!!

monkri
11. jún 2011

@zabka60 ty sa liečíš na štítnu žlazu mne ju minulý rok operovali už je vonku ,musím brať lieky stále a ža by som schudla moc to by som nepovedala ano po operácii som klesla pekne dole ale potom šup hore a aj troška plus 🙂 ešte že to manželovi nevadí 😉
@odrik a akom odbore je tvoj manžel doktorom ? dobrú noc vám

bubinkaaa
12. jún 2011

@odrik takze tiez si si presla tym vsetkym🙂aj ja drzim palce Tebe,aby sa podarilo coskoro aj druhe babenko🙂 😉

odrik
12. jún 2011

@monkri
Myslim na Teba veeeeelmi!!! Verim, ze dnes vsetko dobre dopadne!!!

odrik
12. jún 2011

@bubinkaaa
Dakujem Ti velmi pekne, si zlatusik 🙂! Teraz si pockam na prvu mrsku po "zlom dni" a na vysledky z hematologie. Na tie som veeeelmi zvedava. No a potom uvidime. Tak Ti prajem krasny den a vsetko dobre!!!