icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
13. jún 2011

@nelynka 😵 vitaj medzi nami snazilkami 😉 nebooj,neskuseme 😀 tak nam nieco o sebe popis a zasvat nas do vasho problemiku

nelynka
13. jún 2011

@monkri dakujem 😀

@zabka60 dakujem za privitanie 🙂

no nas problemik..snazime-nesnazime sa asi 4roky, boli sme v cechach, tam sme zili a po manzelovej operacii podstupili 1IVF neusmesne a jeno KET uspesne ale v 6tt potrat..
no a nejako tu tuzbu sa snazim udrzat na uzde,lebo nic ine mi neostava, kedze moj manzel po operacii akosi stratil chut na radovanky a mame ich len vtedy ked on chce..
bohuzial nefunguje nic, takze tam sa nic radit neda 😕

keby ste este nieco chceli vediet tak sa pytajte, rada odpoviem 🙂

@zabka60 do akeho CAR chodis?
kolko vas tam vyslo to IUI a konzultacie?

zabka60
13. jún 2011

@nelynka uuuha mate to zaujimave a tazke dokopy a co bol manzelik na operacii?,?no kedze mu enchuti,je to tazko,aj psychika vvplyva na spermie,jedno z druhym 😠 uuha a hned ste sa supli na ivf??ci,??a kde je prolem?,ci vam nebolo ani povedane???mno nas bude stat ivf 75 eciek a lieky mam duphaaston na upravu cyklu bo mam sttraasne nepravidelny a este clostylbegyt a dokopy lieky 20 eciek,mno 😔

zabka60
13. jún 2011

@zabka60 a chodime no dnes sme boli prvy krat v Martine v iscare a vrele odporucam,uzasny dr,uzasny personal a aj opatera a hlavne dokazu aj diagnostikovat,nie chodit kolo horucej kase a vysledok je nic

nelynka
13. jún 2011

@zabka60 no on mal rakovinu semenniku, ten mu bol odstraneni a po ozarovani to mal "zakazane" aspon na tri roky a to nam prisla strasne dlha doba..to bolo v roku 2007 a prve IVF bolo v januari 2008..potom pauza a deceber 2008 KET..
no takze nejake rocky uz ubehli odvtedy..a stale sa nic nedeje..ked ideme, tak ideme naostro..
ale je to komplikovane sa "trafit " do plodnych dni..

ja som vraj vporiadku ale beriem duphaston na silne bolestivu MS..

zabka60
13. jún 2011

@nelynka a chodime no dnes sme boli prvy krat v Martine v iscare a vrele odporucam,uzasny dr,uzasny personal a aj opatera a hlavne dokazu aj diagnostikovat,nie chodit kolo horucej kase a vysledok je nic...och ja koza samej sebe som to poslala 😀

nelynka
13. jún 2011

@zabka60 to nevadí, pochopila som že to bolo mne..
martin velmi chvalia..ale ja to tam mam daleko, my sme momentalne v KE, tu si drahy nasiel pracu...

zabka60
13. jún 2011

@nelynka oooha tak to mal blbe naozaj teda..a uz je v poriadku??no vies chlap neznesie to vsetko,co zena,ale ked mu je zatazko s milovanim,to ti asi nik neporadi a to je jedna z najhlavnejsich veci v zivote...a v tebe je nejaky problem??

nelynka
13. jún 2011

@zabka60 a este mal aj slabe spermijky drahy, tak aj koli tomu IVF, nam bolo povedane ze prirodzene urcite nie..a aj tak sa to podarilo aj prirodzene ale hned potrat..klasika ked skoro clovek testuje 😀
v septembri je uz ale objednany na spermio aj na adrologiu tak uvidime co povie ujo doki..
od novembra uz drahy ani nefajci tak silne verim ze to bude super vysledok.. 🙂

zabka60
13. jún 2011

@nelynka aha no a do blavy by sa ti nedalo??ale neviem,pocula ssom staznosti na iscar v ba,ale neviem,no ten martin je pre nas nove a uzasne miesto...roky sa nedokazes pohnut s pomocu hlupaka zenskeho,co stale nevie,kde je pricina a za 5 minut ti povedia v centre diagnozu a podaju pomocnu ruku,tak normalne nechapes 😠

monkri
13. jún 2011

@nelynka no máš to moja dosť ťažké ako čítam

nelynka
13. jún 2011

@zabka60 on to niesol ovela lepsie cele ako ja..aj to umele aj vsetko, tesil sa na to..
ale potom odrazu pad, 11mesiacov ani sex ani nic..no hruza des..
ale tak uz je to kusok lepsie zase jak sme sa vratili na SK..snazi sa..ale o detoch moc hovorit nechce, respektive o detoch hovorit chce, ale co sa tyka plodenia, ani slovo..aspon ze kedy, alebo nikdy alebo nejaky naznak aspon alebo nieco...

ja som vraj OK, ale neverim tomu..stale mam pocit ze nieco nie je vporiadku..len neviem na to prist co..
genetika OK, imuno bolo tiez OK ale v roku 2008 a odvtedy sa to mohlo zmenik kludne..

nelynka
13. jún 2011

@zabka60 ani do BA, je to strasne daleko.. a to by som uz ked tak isla radsej do Prahy..a mam to za ako samoplatca za tu istu cenu co tu ide IVF cez poistovnu..
ja som sa inak smiala, za lieky co som si pichala ja zadarmo sa tu doplaca okolo 300e 😖

@monkri je to tazke, ale nie nezvladnutelne..zatial..

zabka60
13. jún 2011

@nelynka moja to nieje o fajceni moj drahy huli od puberty,ma 30 rokov a dnes som ostala v neom uzase,ake bol vyborne vysledky spemijii,som nechapala a ma ich 5 nasobne viac,ako ma byt a su silny bojovnici,takze...no a chce ist na dalsie vyetrenia ci sa mu ani nechce pustat do dalsieho boja??

monkri
13. jún 2011

@nelynka no už ked si toho toľko zvládla čo klobúk dole pred tebou, tak snád už len dobre bude pomaličky

monkri
13. jún 2011

@zabka60 my ideme pozajtra , vlastne manžel na spermiogram ja zajtra na hormonálne testy tak dneškom aj my sme začali behať po doktoroch

odrik
13. jún 2011

@zabka60
Tesim sa, ze ste vsetko vyriesili!!! Ja som mala dnes tiez straaasne plny den, ledva dycham. Velmi som rada, ze viete na com ste, a mozete ist dalej!!! To je super 🙂!!! Neboj, vsetko bude super!!! Tak pekne posluchaj panov doktorov, papaj co Ti naordinovali nech cim skorbmozem prist na tie kremese🙂!!!

nelynka
13. jún 2011

@zabka60 ono je to komplikovane..5 mesiacov kym som ho dokopala na to spermio a andorlogiu..a uvidime ako dopadne to a potom poriesime co bude..
on uz ani nejako nema na ake vysetrenia ist..len to spermio chceme skontrolovat ci je tam nejaka zmena k lepsiemu alebo rovnake ako predtym..a ci sa s tym da nejako pracovat vobec..

skorej ja mam este po akych vysetreniach behat..ale toho mam plne zuby tych lekarov a hlavne tych cakaciek na to..
chcem si zajst nejako cez leto za gyndosom nech mi nieco poradi, da nejake doporucenky a pojdem..na hematomiu, este raz na imunologiu chcem aby sme sli spolu...

@monkri aj ja dufam ze uz sa to pomalicky lepsi..tak snad mu to aj vydrzi..a bude sa kusok snazit este viacej..
je to dost na nervy doprosat sa sexu vlastnemu manzelovi..a dost ponizujuce, ale keby som to nechala uplne tak a cakala na neho tak nemam sex asi do konca manzelstva :d

zabka60
13. jún 2011

@nelynka no jasne,ze ked si dnes zdrava,ze aj zajtra to tak bude,mala by si ist do nejakeho centra naozaj,aby ste si boli ozaj isty,ze je vsetko v poriadku...ja som si myslela,ze budem potrebovat len lieky na upravu cyklu a to prrd..

odrik
13. jún 2011

@nelynka
Vitaj slniecko, tu sa netreba pytat, ci mozes vstupit! Nech sa paci, kedykolvek nam napis, co mas na srdiecku bolave i radostne!!!

zabka60
13. jún 2011

@nelynka no pocula som,ze v cechach je to tak,ako pises,len aby to pomohlo viess to je zaklad..tak sup co najskor do prahy na vysetrenia

nelynka
13. jún 2011

@zabka60 ja prave CAR davam na posledne miesto uz, lebo tu len za konzulaciu uz budem platit, co je inde zadarmo..
a aj tak mi nic nepovedia..
radsej si to poriesim sama a ked budem vidiet ze sa to neda, tak pojdem do CAR, napr. koli IUI..

inak zbytocne vyhadzovanie peniazkov podla mna, zatial...

nelynka
13. jún 2011

@odrik dakujem moja velmi pekne 😀
uz davno som nenatrafila na taku temicku kde by ma tak pekne privitali a neodignorovali po prvej odpovedi.. ☹

zabka60
13. jún 2011

@monkri no vidis to,drzime paste,aby stte vynikajuco dopadli 😵 budeme na vas mmysliet...a kam chodite?,

monkri
13. jún 2011

@nelynka tak ti iné neostáva len ho hnať a potom po čase dúfam už bude aj sám chcieť a nebudeš prosiť ,testy dúfam bude mať poriadku a potom mu aj chut príde 🙂

zabka60
13. jún 2011

@odrik dakuemeee a moja pockaj prrr,sme sa jasne dohodli,ze kremese budeme papat spolu,ked si uz neuvidime ani na nohy 😀

monkri
13. jún 2011

@zabka60 no tu alžírsku asi 30 km od domu do B.B.A , 🙂

zabka60
13. jún 2011

@nelynka nooo tak to ta caka pekne behanie po doktoroch,ale tak verme,ze uz je manzel v poriadku a hadam aj dostane chut sa miloat,bo dlho takto nevydrzite,niesi predsa nejaka cudzia,aby si sa prosila vlastnemu o sex no toto 😔

odrik
13. jún 2011

@pacta
Dakujeme, urcite tam patrit raz budeme! Vies co, ja uz som taka stara, ze uz asi prestanem pocitat tie "snazilkovane" roky! Uz ma to nebavi. A ked motyka vystreli, tak sa nam to mozno este podari, a ked nie, tak si vzdy vravim, ze vdakabohu aspon to jedno curidlo mi doma beha a naplna nam zivot stastim neskutocnym!!! Ma uz 11 rokov, a tak by k nemu patril este jeden chrustik, ale.... Nic to, este ideme na chvilu dalej... Aspon do nejakeho "slusneho" veku 🙂!!! Aj ja nam vsetkym moc drzim lalceky a dievcata heslo stale plati: "Na Vianoce zdrave babulka v brusku!"

zabka60
13. jún 2011

@monkri pockaj kam??,som nejak mimo