icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

nelynka
13. jún 2011

@monkri moja, chute nepridu same od seba..bohuzial..neviem, ci si uz na to zvykol, alebo naozaj hormony sa mu nejak poblaznili alebo pomiesali..uvidime..preto aj ten androlog..je to jeden z tych najlepsich na slovensku tak tych 5mesiacov co cakame na termin tak snad bude stat za to..

monkri
13. jún 2011

@nelynka držím palce aby všetko dopadlo dobre a aby manžel dostal chuť 🙂
@zabka60 ako mimo nepísala som ešte že nie som na sk ale v zahraničí

nelynka
13. jún 2011

@monkri dakujem, ale ja uz tomu akosi neverim..ale tak zaklad je ze uz som si na to celkom za tie roky zvykla 🙂

baby a vy sa ako dlho snazite?

odrik
13. jún 2011

@zabka60
Ale no ved dobre, dobre, skusit som mohla! No ved som to myslela tak, ze teda spolu uz budeme tehulkovat! Monkri mi uz, zlatenko, posiela mrsku z daleka, kde zije, ta dufam skoro ku mne pride, este pockame na vysledky z hematky, no a potom..... Ajajajajajaj!!! A som v Ziline na kremesoch s tehulkou zabkou!!!

odrik
13. jún 2011

@zabka60
Moja, Monkri zije v Alzirsku a musi chodit 30 km k lekarke, lebo inak u statnych lekarov to tam stoji za... Nechcem nadavat! Takze tak!!! Co este nespis, sup do postele🙂!

pacta
13. jún 2011

@zabka60 super, ani nevies, kolkym z nas vlievas nadej... ze vsetko sa da, ked sa chce... a ze aj na Slovensku sa daju zdravotne problemy odhalit a aj naozaj riesit...

odrik
13. jún 2011

@nelynka
Joj moja, ani sa nepytaj! Ja uz to ani nepocitam! Na prve curidielko sme si pockali jednu patrocnicu! Teraz ma 11 rokov. A druhe curidielko nechodi! A ked aj teraz v marci prislo, v 10tt, nam odislo k anjelikom ☹. Takze tak. Moc sa nemam cim chvalit☹, vsak? Ale tu mi babulky moc pomahaju! Tak sa drzkaj a hlavku hore!!!

eva76
13. jún 2011

@nelynka
ahoj my sme na naše bábätko čakali 10 rokov

monkri
13. jún 2011

nám pred dvoma rokmi odišlo malo síce len 3 mm ale bolo a odvtedy nič nedarí sa nám ,vtedy som pobehala všetkých lekárov na sk hoci povedali že je všetko ok stále nič tak teraz ideme pobehať ešte tu skúsíme či sa nepodarí ked sme sa dali na boj budeme bojovať ,ešte nemám žiadné bábo ☹ a aspon to jedno by som chcela mať ale roky my moc rýchlo utekajú už mám 39 a stále nič ,od 18 stále behám po všetkých možných lebo 18-ke my jeden vaječník odoperovali von mala som cystu 9x12 cm a mysleli že je to nador ale bola to len cysta a vždy jeden problém striedal druhý bolo toho moc ale nevzdám sa budem bojovať kým sa dá 🙂

odrik
13. jún 2011

@monkri
🙂

mimi1111
14. jún 2011

@zabka60 a kedy idete?budem silno drzat palceky aby sa zadariloo neboj vide to

pacta
14. jún 2011

@odrik hej, hej... nie kvoli veku, ale naco tie roky snazilkovania pocitat?! to je len na depku. my nemame ziadneho potomka... ak mas tolko, kolko vidim v Tvojom profile, tak ja mam cca o 10 rokov menej, ale uz by bolo nacase zacat. ja mam o 10 rokov mladsiu sestru... a je to nahodou sranda mat takeho mladsieho surodenca 🙂 Pekny dnik prajem.

nelynka
14. jún 2011

@odrik
@eva76 nebojte žienky, podarí sa..vraj na to nemyslieť pomáha ale to je podľa mňa aj tak kravina, keď sa podarí aj takým čo tlačia na pílu.. 😀 podarí sa raz aj nám 😀 😀

@monkri to mi pripomína slovenske lekárstvo..ja som tu uplne neštastná z toho, že doktori tu skoro nič nevedia..pomali laik mu má hovoriť čo má robiť..a s ním ani nehne...
och!
snáď to tam bude lepšie a pomožu vám tam..

to ja tu budem asi zase najmladšia 😲 😀 😀 😀

monkri
14. jún 2011

@netynka ano podarí a ver do vianoc 🙂 😉
no čo sa týka doktorov je to na sk ako tu sú dobrí ale aj zlí aj tu existujú len papierový ako sa im hovorí sedí si a nič nevie mala som to štastie zažiť aj tu že som radšej recept hodila do koša a išla druhému ,no ale dúfam že nám tu pomôžu najhoršom umelo ,na sk my umelo odmietli že som už stará a že ked chcem musím si hradiť všetko sama úplne lebo že my poistovna nič neuhradí na sk som stará a tu my vravia že som ešte mladá tak dúfam tu

nelynka
14. jún 2011

@monkri no mám dost z tohto teda 😀 ze na sk si stara, bohaca...
ono tie zakony ja niekedy nechapem tuna, nechapem..niektory maju vsetko a nám nic nedaju, lebo...stale maju nejake lebo...nasi spoluobcania nikdy s nicim ziaden problem nemaju a my ked nieco chceme tak si zaplat, tak nemas narok..no des..fuj..

u nas teda do vianoc skorej nie ako ano..zase sme sa dneska pochytili, bo manzel zase zacala co vsetko treba a ja furt nerobim a toto dokola, tak uz som ho poslala kade lahsie, ze nebyt mna tak nema ani tuto robotu co ma, a ja toho naozaj tak vela chcem, ja stale vymyslam, ja minam peniaze (lenze ja si to mozem dovolit lebo tie peniaze idu z vrecka mojich rodicov co nam s dobrym srdcom pozicali a svokrovci nikdy ani jeden posraty cent nedali!!) ale furt ja..lebo ja chcem dieta, lebo ja si chcem platit DNP aby sme sa mali dobre ked budem na materskej, lebo ja som chcela do rakuska a este som furt doma no nerva mam takeho ze svet... 😠

odrik
14. jún 2011

@pacta
Ahoj pokladi, no mam presne ten vek ako je v mojom profile! Strasne☹! Ale citim sa ma Tvoj vek🙂! Nam sa synacik podaril, ked som mala 27. Takze ma 11 a odvtedy sa nam nepodarilo. Teda podarilo, ale mame anjelika. No a Ty pekne snazilkuj, do roka bude prve a cim skor potom druhe a mozno... Neboj, potom uz sa to u Teba spustiiiiii!!! 🙂 pa

zabka60
14. jún 2011

@odrik 😀 tak tak a my preliecime zapal,pojdeme cez mrchu na krvicku a popapame troska clostiku a ideme na toooooo 😉 ttesim sa mnam(na atie kremese)...

zabka60
14. jún 2011

@odrik no ved hej a tych 30 kilakov su nestatny ci ako???

zabka60
14. jún 2011

@pacta presne tak,vdaka tym,ktory otvroili iscar a snazia sa pomahat nam a ostatnym snazilkam,aj zufalym..a ak nam to vyjde a vsetko prebehne hladko,aj tehu,aj porod,tak im pojdem odovzdat moju obrovskuuuuu vdaku,strasne by sme celi dceerku,taku malu ruzovu bublinku s copickami v satickach joooooj 😵

odrik
14. jún 2011

@nelynka
Jasne, ze sa podari a vsetkym!!! Uz som pisala, ze nase heslo je: "Vianoce s bruskom!' VSETKY!!! len sa prosim nestresuj a nenervac, mnohi ludia za to nestoja!!! Chlapi su zvlastne stvorenia a nad vela veci sa musis, a este budes musiet, preniest. Cely zivot 🙂!!! Ty sa len pekne sustred na babatko, svokrovcov si vypocuj a mysli si svoje, nema zmysel to riesit, ublizis aj sebe! Mas skvelych rodicov a Ty si skvela tiez, inych neries🙂! Drzim Ti vsetky prsteky a hlavku hore!!!

zabka60
14. jún 2011

@mimi1111 moja este nemam presny termin,najprv popapat liek co mi dali,potom cakat na mrchu,ist na krvicku a doliecit zapal a mozme ist na to,tipujem tak na druhy mesiac,by sme sa mohli otehulkovaaat 😉

odrik
14. jún 2011

@zabka60
No asi tak. Ahoooj, no ako? Moja mrska, stale nic nechodi, hroooooza! Ale nech, pozitivum je, ze sa citim po tej kyretazi dobre, trosku priberam, neeeviem preco, ale ved ja to dam dolu! Namiesto mojich 51 mam 53 kg. Ja viem, ze je to smiesne, ale ked mam uz 10 rokov svoju hmotnost, a potom zrazu ide hore, tak si myslim, ze je to tou kyretazou, asi hormonalne zmeny. Inak vsetko okik! 🙂

nelynka
14. jún 2011

@odrik jasne jasne, vsetko bude tak ako ma 😀
nehneva ma nic, len to, ze kazdy chce len peniaze a nikto nic neda ked je treba..toto ma hneva najviac..
svokrovci cakaju ze im hned celu vyplatu pomali nebudem hadzat lebo oni su chudaci lebo nemaju peniaze (ale preco, ked si sami narobili dlhy, co my s tym mame) a nam nikdy ani cent nedali..este aj ked manzel pytal porazenych 100korun ta ho svokra odbila ze nema..
skoda, ze tu musime byt, ale ked je robota tu, musime to nejako vydrzat, teda hlavne ja..
inak nie su zly ludia, len peniaze ludi velmi kazia, aj ked ich mas, aj ked ich nemas.. ☹

odrik
14. jún 2011

@zabka60
No vidim, ze co sa Teba tyka, aby sme zacali tie kremese zhanat alebo piest! Ved to ide vsetko akosi rychlo a ja ani nestihnem prist do ZA a Ty budes tehulka🙂!!!

odrik
14. jún 2011

@nelynka
No nemas to jednoduche! A mas pravdu peniaze ludi kazia. No len su aj sloboda, takze ich primerane treba mat
🙂! Tak sa opatruj, vyrieste co treba a sup, sup poctivo snazilkovat!!!

nelynka
14. jún 2011

@odrik aj ja cem kremeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀

ale ano, bude jak bude..len my toho mame este velmi vela riesit, ale snad ten moj konecne pochopi po tych rokoch ze odkladat to nema vyznam...

odrik
14. jún 2011

@nelynka
Dostaneeeeees! Stretavka na kremesoch je s velkymi bruskami!!! Pa

mimi1111
14. jún 2011

@zabka60 fuu a ja ze teraz niekedy ale sak to ubehne ako voda ani sa nenazdas a uz to budes mat za sebou a dufam ze uspesne 😉

zabka60
14. jún 2011

@odrik nooo urcite su to hormoony abo nech ti urobia vysetrenie na stiku,nikdy nevies..aledufam,ze so zdravucka,ako rybicka 😉 no mrcha jedna moja to je ako naschval,ked ju chces,nedojde a ked ju nechces nedojde ani za pana..hlavne nestresuuuj,stale mas cas az do vianoc 😀 neboooj zvladneme to,ale keby sa nam nahodou nezadarilo,tak sa tu dlho neukazem,bo uz by to bolo posledne,co mi chyba ku psychike

zabka60
14. jún 2011

@odrik 😵 maj pravdu maj pravdu maj pravdu maj pravdu prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😵