icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
17. jún 2011

@nelynka Netestikujem,lebo som cely mesiac bola sama bez manzela a teda nemozem byt tehulka :( cize mrcha mrchava len meska....

nelynka
17. jún 2011

@kraskanz1 to je ale čo za kravina? ak to nie je tajomstvo, kolko merias a kolko vazis? mozes aj do IP ak ti to je neprijemne na sklo..lebo mam kamosku, ktora tiez nie je najchudsia a tej vpohode IVF nemali problem...
a kolko je takych co su vysoko obezne a su tehotne prirodzene...aj takych par poznam...

@lolitka25 aha.. najlepsiu antikoncepciu si mala..tak to chapem..
to aj ja tak mam 😀 😀 😀

kraskanz1
17. jún 2011

@nelynka v pohode dam to aj na sklo...uz osm s tym viac menej zmierena... 107kg a 171cm vyska...no bohuzial mam aj PCOS...

lolitka25
17. jún 2011

@nelynka hej? a ty preco? mne to uz nastastie to abstinovanie konci a zacina dennodenne snazilkovanie, uz len tyzden 🙂

nelynka
17. jún 2011

@kraskanz1 no..nejak tak to mala aj kamoška..ale urobili jej to vpohode, len v čechách..slováci su nahovno v tomto..nechapem..je to 3x drahšie ako v čr a robia s tým take habakuky že až..

no a ty by si chcela schudnut? či nedarí sa?

@lolitka25 tak ja viac menej koli mužovi..je taký aký je..
už som to písala aj predtým, proste mal jednu operáciu pred 4 rokmi a akosi odvtedy jeho chut na intimnosti klesá a klesá.. a to nie som žiadna nymfomanka ako si poniektorý o mne mysleli ked som im to povedala, u nás je naozaj sex v dobrej chvíli raz za 2mesiace, v tej horšej raz za rok...

dicinka1
17. jún 2011

@nelynka :D Nely 😉 🤐 😵

spagetka_
17. jún 2011

vcera som si kupila tehotensky test a dnes mi prisla mrcha 😖 este k tomu o 2 dni skor, takze som ho nestihla ani vyskusat! 😀 nemam chut sa ani usmievat, je mi nanic... naozaj som v kutiku duse dufala, ze sa to podari...
aj v mojom okoli je vela zien, ktorym sa podarilo na 1x... iba tu na konikovi sa utesujem, ze nie kazdej to ide tak jednoducho...

spagetka_
17. jún 2011

ten vyskereny smailik tam nemal byt...

lolitka25
17. jún 2011

@nelynka och to mi je luto,prepac, nechcela som sa ta dotknut... Moj manzel pracuje v zahranici a za posledny polrok sme moje plodne dni stihli 2x - nevyslo to :( Uz sa snazime dlhsie a je to hrozne, bojim sa ci so mnou nieco nie je a moja gyndusa je naprd...
Snad kedze sa teraz stahujem za nim do Nemecka tak tam budem mat lepsiu doktorkua pomoze nam ...

nelynka
17. jún 2011

@dicinka1 😀 😀 😀 😀
ako pokračujete??

@lolitka25 nedotkla si sa neboj 😝
ja už som si na to zvykla, len ma mrzí že je taký, lebo deti velmi chce ale nevie sa ponažit aspon 2x za mesiac..ach..škoda reči..
ako dlho sa snažite? ono také snaženie máme aj my,ak sme sa za 3roky trafili 6x tak je veľa :DDD

lolitka25
17. jún 2011

@nelynka no este to nie su 3 roky, ale je to viac nez rok :( Uz to ani neratam, skoda casua nervov :(

nelynka
17. jún 2011

@lolitka25 vela gyndošov hovorí, že nsaženie sa rok, rok a pol je normálne..a štastný ten pár ktorému to vyjde na 1x..takže nezúfaj..hlavne tým myslia snaženie naozaj snaženie..nioe tak občastne..napr, ja sa snažím ofikoš len pol roka.. a pritom ma už gyndoš chcel na umele posielat lebo už 4roky neberem antiku..
ale to je zdlhave..
ked sa prestahuješ k drahému bude to iné..a ani sa nanazdaš a budeš tehula..uvidíš,.

lolitka25
17. jún 2011

@nelynka Moja vravi, ze zeny co maju do 25 a 25 rokov maju otehotmiet ked je vsetko naromalne do 4 mesiacov... ja mám 25 rokov a nic...

nelynka
17. jún 2011

@lolitka25 no..to by som chcela vidieť 🙂 ja mám 23 a za sebou 2x umelé a nič :D
a je všetko vporiadku, a na ten sex
nerob si z toho nič, ja vždy poviem, nie sme ešte také staré aby sme sa museli plašit že to nejde..ja sa zašnem plašiť až tak v 27ke..že je niečo špatne...

lolitka25
17. jún 2011

@nelynka ja sa do 27 zblaznim... 🙂 Snad dovtedy budem mama aspon dvojiciek 🙂 Na umele by som sla,ale manzel stale veri, ze to este pojde prirodzenou cestou a este nemame za sebou ziadne kontroly - hoci moja dokyna vie kolko sa uz snazime :( Mala som 1x cystu brala tiaminove injekcie a potom som mala druhy krat cystu co ani cysta nebola,ale iba vajicko v case ovulky.... hned potom vysetreni sa ma opytala ci mavam ovulaciu ... tak si urob nazor. Potom ci nemam nahodou endometriozu sa ma opytala a vzapati ju vylucila....Aj by som ju menila ,len sa mi na ten necely mesiac uz neoplati.

nelynka
17. jún 2011

@lolitka25 no ako nič v zlom, ale ona sa pýta teba??? čo by ti mala ona testy porobiť aby to vedela???
to čo je za doktorku 😲 😲 😲
sleduješ si cyklus? meriaš BT či tu ovuláciu vobec máš?
jediny test čo by som riešila ako prvý je poslať chlapa na spermio a potom riešiť čo dalej..nečajak na doktorku keď chceš byt tehu čím skorej..ta prd zmože ked sa kt omu takto stavia a vyhlasuje že ženy do 25ky max 4 mesiace, čo je dobrá kravina-

lolitka25
17. jún 2011

@nelynka citim sa otrasne, v mojom okoli su same tehulky... hned v nasom vchode 2 a vo vedlajsom minimalne 1 a vsetky sa vydavali na jesen minuleho roku a uz bruskuju ... Som strasny clovek, nekonecne im zavidim tie bruska (samozzrejme ja ich doprajem kazdej zene,ale chcem aj ja) a som rada ze odchadzam, na kocikujuce sa vysmiate mamicky by som s mojou psyche teraz nezvladla pohlad... Vsetky kamosky a v rodine co mam otehotneli na prvy druhy sup... ja stale cakam na bociana :( Kazdy den ked vyjdem medzi ludi pocuvam hlupe reci a srdce mi puka pri pohlade na kociky a tehulky...
Prosim nesmej sa zo mna- potrebovala soms a takto vyplakat :(

lolitka25
17. jún 2011

@nelynka nemeram si bazalku,ale uz s tym po mrske zacnem - ja si pozorujem posvovy hlien a ten je v poriadku - ovulkovsky, mam aj lady q ovulacny mikroskop... Snad v Nemecku to doktorka zacne hned riesit a nie odkladat, ze som mlada,mam este cas a nikto predsa nepotrebuje dieta surne ...

dicinka1
17. jún 2011

@nelynka ..tak snažíme sa prirodzene..uvidíme..ak to nepojde..skusime ešte tohto roku ist po mrazačiky..a ak sa nepodarí mame ešte 3 IVF..ale na to terba naškrabat..

nelynka
17. jún 2011

@lolitka25 nič si z toho nerob, aj ja som na začiatku také prežívala..ale tými rokmi ma to už otupilo a doprajem a viem, že sa z toho budem raz tešit aj ja..
všetky spolužiačky okrem dvoch zo základky už majú deti, každá kamoška tehotneje alebo má dieta, tiež tomu nechápem, pýtam sa prečo...je moj chlap taký...
ale..najlepšie asi neriešit a veriť, že aj nás to raz postretne..

BT je spolahlivejšia ako hlien.. ja napr podla hlienu neviem zistit či ovulu mám alebo nie..a ten mikroskop 😀
pri tom jedna kamoška bola plodná celý mesiac a druhá zase bola celý mesiac neplodná..tak som zvedavá ako sa jej tie deti potom podarili 😀

@dicinka1 no veď toto, ja som si zistovala ceny, tak len odpadávam nas slovenským IVF preboha..nechápem kde tie ceny tí lekári zobrali..v čechách som to mala za 1/3 ceny čo je tuna..
a to ani nemám potuchy čo všetko v tých 800e je zarátane..
v ktorom CARe ste boli??

lolitka25
17. jún 2011

@nelynka no o tom Lady q je to pravda- mne ukazuje paprade len z posvoveho hlienu, zo slin nikdy...

mimi1111
17. jún 2011

@zabka60 prepac dlhsie som tu nebola nejako nebol cas 😠 mi nic nove len to ze zasa mam asi zapal no nie asi ale urcite bolesti mam vsetko ma boli nam sa to asi nikdy nepodari lebo vzdy mi nieco je a pocula som ze ked mas zapal tak neotehotnies

nelynka
17. jún 2011

@lolitka25 no tak mam to potvrdene z dalsej strany aspon 🙂

@mimi1111 otehotniet mozes, ale je vysoka pravdepodobnost ze potratis hned..
ake mas bolesti?

lolitka25
17. jún 2011

@mimi1111 aky zapal? coho?

odrik
17. jún 2011

@dicinka1
Nedakuj a viem, co myslis. Ja by som tiez este strasne rada zazila ten najuzasnejsi pocit zo vsetkych pocitov na svete. Mala som sice zly zaciatok, ale koniec stal za to. Porod bol uzasny, rychly a lahky. A Šimonko je skvely chlapec! Uz ma 11 rokov a nejako to dalej nejde a ked aj islo, neskoncilo to dobre ☹! Ale verim, ze nas anjelik tam hore nam posle zdrave babulko do bruska! 🙂 A pravdaze Tebe prajem vela stastia a vsetko dobre!!!

monkri
17. jún 2011

@kraskanz1 no to tvoj doktor je potom o ničom ak všetko zvalí na váhu ,ja by som ho hned menila ver aj ja mám poriadnú váhu a ked my začnú lekári o váhe ver dám im hned odpoved že potom radšej sú ticho myslím na sk lebo tu nie ani náhodov o váhe ani slovko vždy len že dobre vypadám 🙂 ,moja teta mala 160 kg a porodila 4 zdravé deti

kraskanz1
17. jún 2011

@monkri moja nie moj doky je v pohode ten praveze nepoukazuje nic na vahu ale v ISCARE ma dr. Valky otocil a povedal vaha v kazdom pripade dole ty sa ako dlho snazis o babo???ja mam za sebou uz kadeco laparku steri hormonalny profil vyliecene chlamidie operacia cysty...
@nelynka no moja neviem mozno to je naozaj vo vahe ja fakt neviem kade chodim tade mi to vravia tak enviem ale skusam chudnut jasne ved ked ide o babo tak to skusim ked tonepomoze tak uz budem kricat a budem zla..zacala som chudnut zo 110 asi pred 3mi tyzdnami...

zabka60
17. jún 2011

@mimi1111 veru nie cez zapal nie a keby aj ano,mohlo by odist,keby sa ujalo ☹ aj ja som akurat doliecila zapal tento tyzden,kupila som si canesten jedna tabletka je tam a kremik,je to vyborne,hned na druhy den ma nic nebolelo a ten uzasny pocit pri cikani,ze ma nic neboli jooj,vyskusaj aj ty a moja,neplackaj satle,ze sa vam nepodari,ked nic preto nerobite,preco nejdete do centra???aky mate dovod??ak aj financny,nemusis mat obavy staci ti 20eciek na spermogram to je vsetko 😉 naozaj nestracaj cas

nelynka
17. jún 2011

@kraskanz1 neboj nič to pojde..

@zabka60 20e za spermogram? fuha..no mám dosť..mám pocit, že sa asi naozaj vrátime do čiech ked by bolo na pláne IVF, lebo tie ceny su fakt nenormálne.. bože :(

odrik
17. jún 2011

@zabka60
Ahoooj, ako sa maju Tvoje uzlinky? Ja uz dobre, vsetko OK, uzlinky ani hrdlo neboli. Lietam a lietam, uz si pripadam ako taxi sluzba! Len vozim dieta hore, dolu kam treba. Do skoly, zo skoly, vystupovat, domov, na trening, z treningu, jezis, ved zivot stravim v aute. A este tu v Trnave parkovat, za trest! Asi vsade. Tak letim na ten trening odviezt moj poklad jediny! Esteze vikend 🙂! Co nove u Teba? Citam, ze zapal je prelieceny! Tesim!