icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

katkapapacova
autor
23. jún 2011

ahojte snazilky, ako sa mi tu mate?dufam, ze nie ste plne depky a smutku, baby moc na vas myslim....drzkajte sa a snazilkujte

katka2011
23. jún 2011

@katkapapacova hej pripadam si ze vsetky tehulky su mladsie odo mna a ja stara koza stale nic ☹

katkapapacova
autor
23. jún 2011

@katka2011 ale no, mojko, nie si stara koza...mozno to pride a potom ti to pride smiesne...vydrz, si silna zienka

katka2011
23. jún 2011

@katkapapacova noo strasne vycitky mam ze som to tak dlho odkladala, mam pocit ze vsetky zienky to stihli do 30tky len ja nie ☹

kyra30
23. jún 2011

@katka2011 ani ja som to nestihla do 30tky...tiež si vravím s manželom, že sme sa preplánovali 😖......a teraz čo, už si to nezaslúžim ?..alebo čo...no hrôza....som si nemyslela, že budem tak zle na tom ☹

kyra30
23. jún 2011

@katkapapacova no žiadna sláva, ked sme tu a stále nie sme tehu ☹

monkri
23. jún 2011

no ani ja som to do 30 nestihla a asi ani do 40 ved už len troška mám ho na krku ale ved nevadí sme výnimky 🙂

katka2011
23. jún 2011

@monkri no konecne niekto ze tu nie som sama 30+ co este nema dieta... a teraz sa uz intenzivne snazis?

katka2011
23. jún 2011

@kyra30 ja mam take vycitky svedomia, ze sa mi to teraz vypomstilo, ze som to tak dlho odkladala... netusila som ze to bude take tazke...

kyra30
23. jún 2011

@katka2011 výčitky svedomia nemusíš mať...ľudia robia aj horšie veci....ako to že odkladajú baby..netráp sa nad tým....to je proste taký život... neboj..všetko príde...ako dlho sa snažíte ?

kyra30
23. jún 2011

@monkri jasne.....nádej zomiera posledná 😀 všetky kamošky vravia, že ako to rýchlo ide...že si uvedomujú len na deťoch ako rýchlo rastú a ako ony starnú.......my starneme, len si to neuvedomujeme...lebo nemáme deti 😎 aj ked by sme ich chceli mať ☹

mabumi
23. jún 2011

ahojte, dlho som tu nebola 🙂
vidim, ze nejaky pesimizmus tu panuje 😝

@monkri
@katka2011
@kyra30 nebojte sa maminy 🙂 . ja som sa zacala snazit "uz" ako 24-rocná a myslite, ze mi to pomohlo? ak by ste sa snazili aj od 18-tich, len by vas to ubilo keby sa vam doteraz nedarilo. vsetky to mame niekde napisane ci a kedy budemem maminy a vycitkami svedomia si nepomôzeme, len uskodime. zmenit to uz nemôzeme, ani ovplyvnit. takze treba sa sustredit na to, co sa este ovplyvnit da 😵 😵 😵

niekde na prvych stranach tejto temy som napisala, ze na strane 100 sa zacne trhat vrece s nami - tehulkami. teda ja este nie som, ani zrejme v najblizsich mesiacoch nebudem, ale verim, ze raz sa dockam. zakladatelka temy je uz v 14 tt, takze zaklad mame 😵 . vsak @katkapapacova ?

odrik
23. jún 2011

@katkapapacova
Ahoooj!!! Dakujeme za Tvoj kuk sem k nam!!! Mooooc sa tesime, ked uz aj my urobime kuk do novej, stastnejsej, temicky!!! Myslim casto na Teba, drzim velmi palceky a prajem Ti vsetko dobre!!!

odrik
23. jún 2011

@mabumi
Ahooooj!!! No do tych 100 stran nam uz zasa tak vela nechyba🙂!!! Ja som do 30 stihla prve. Mala som skoro 28. A uz nic a zjavne do 40 druhe nestihnem, ved o chvilu mam 39. A na krku vrodenu trombofiliu☹! Nevadi, mozno motyka vystreli!!! Drzkaj sa a urcite to stihnes do tej stej strany!!!

mabumi
23. jún 2011

@odrik neboj, do 40-ky mas este daleko. a trombofilia zas nie je uplne neprekonatelny problem 😉
neviem neviem, ci to ja stihnem do 100, to by sme tu museli prestat pisat 😒 . ale nevadi, trpezlivym stastie praje 😉

katka2011
23. jún 2011

@kyra30 pol roka... a okolo mna je tehu pandemia...

katka2011
23. jún 2011

@kyra30 a vy sa ako dlho snazite a kolko mas rokov?

kyra30
23. jún 2011

@katka2011 pol roka ...to ešte nie je tak veľa 😀 ....len klídek...ja už 2 roky...a sú tú babenky, čo aj omnoho viac... len asi túžba u teba driemela dlhšie 🙂
ja idem mať 31 rokov v septemberi... ako píše
@mabumi a má úplnu pravdu..pozeraj sa dopredu a čo bolo ..bolo......a hlavne nemáš ešte prečo robiť paniku.
A čo sa týka tehuliek...to si zvykaj...každej tíško závidíš 😀 samozrejme len v tom dobrom zmysle 🙂

katka2011
23. jún 2011

@mabumi az sa mi to nechce verit 🙂

odrik
23. jún 2011

@mabumi
Nechame sa obe prekvapit!!! No a ked to do 40 nestihnem, co s urcitostou pri nasom stasti mozem povedat, je tu aj temicka pre 45 rocne snazilky, tak sa supnem tam🙂! Drzkaj sa!

katka2011
23. jún 2011

@kyra30 ale kde su tu tie babenky? mam pocit ze ich na jednej rucke zratam... vsetky su tu tusim iba tehule 🙂 normalne pandemia na slovensku teraz 🙂 ved kazdej tisko zavidim ale samozrejme aj doprajem, len vies ten vnutorny hlas, ze preco som ju nemohla obehnut s bruskom ja? 🙂

kyra30
23. jún 2011

@mabumi dobre vedieť, že sú aj šťastné konce nás snažiliek v prípade @katkapapacova ....strašne držím palec..nech všetko dobre dopadne 😉

mabumi
23. jún 2011

@katka2011 veru veru 😖 . pol roka naozaj nie je vela 😉 . mas este vela moznosti ako tomu pomôct 😉 . mne sa uz hrozivo minaju tie moznosti aj napriek môjmu veku. ale aj tak verim 😵

@kyra30 necitam vsetko odkedy som tu nebola. mozno si to uz pisala, ale mate za sebou nejake vysetrenia? mas nejaky znamy problem preco sa nedari?

monkri
23. jún 2011

@kyra30 no neboj budeme tehulky aj my ,kvôli tomu som začala brať jeden liek aj ked ma lekárka upozornila že budem moc zle na tom ale že to po čase bude lepšie to dúfam dva dni som kuse preležala na posteli a wc striedavo no nikomu to neželám zažiť dnes už je troška lepšie ale čo neurobíme pre naše dieta aby bolo ja všetko dúfam že to bude ako lekárka povedala do mesiaca budem tehu

mabumi
23. jún 2011

@odrik ja ta nepoznavam 😕 . si to ty? ta co nam vsetkym stale vyrazala dych svojim optimizmom? kde sa to v tebe berie? neboj sa, o chvilu si tehulka a sup do temy mamicky 40-tnicky 🙂

@katka2011 skus si precitat par stran od zaciatku tejto temy. ani jedna z nas, ktore sme ju rozbiehali (okrem katky) este nie je tehulka 😖 . teda aspon nemam tu info. no proste cakame na stranu 100 😀
neboj, este nas mnohe obehnes s tym bruskom

mabumi
23. jún 2011

@monkri a co za zazracny liek to beries 😕 ? prezrad tajomstvo 😅
tak nech ti zaberie 😉

monkri
23. jún 2011

@mabumi nič extra už som to tu písala tvorí sa my mlieko a tento liek tomu zabranuje že preto nemôžem otehotnieť

katka2011
23. jún 2011

@mabumi bodaj by si mala pravdu a toto leto sme vsetky otehotneli a ordinacie a porodnice praskali na jar vo svikoch 🙂

katkapapacova
autor
23. jún 2011

@mabumi ha presne, musela som to odstartovat a teraz ma budete pekne krasne nasledovat....

mabumi
23. jún 2011

@katkapapacova no ved my by sme chceli aj skôr 😅 . ale priznaj sa. ty si to s adminmi tak zablokovala, ze az na tej strane 100 vybuchne epidemia tehotenska, vsak ty potvorka 😀 ?!?