Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@katkapapacova hej pripadam si ze vsetky tehulky su mladsie odo mna a ja stara koza stale nic ☹
@katka2011 ale no, mojko, nie si stara koza...mozno to pride a potom ti to pride smiesne...vydrz, si silna zienka
@katkapapacova noo strasne vycitky mam ze som to tak dlho odkladala, mam pocit ze vsetky zienky to stihli do 30tky len ja nie ☹
@katkapapacova no žiadna sláva, ked sme tu a stále nie sme tehu ☹
no ani ja som to do 30 nestihla a asi ani do 40 ved už len troška mám ho na krku ale ved nevadí sme výnimky 🙂
ahojte, dlho som tu nebola 🙂
vidim, ze nejaky pesimizmus tu panuje 😝
@monkri
@katka2011
@kyra30 nebojte sa maminy 🙂 . ja som sa zacala snazit "uz" ako 24-rocná a myslite, ze mi to pomohlo? ak by ste sa snazili aj od 18-tich, len by vas to ubilo keby sa vam doteraz nedarilo. vsetky to mame niekde napisane ci a kedy budemem maminy a vycitkami svedomia si nepomôzeme, len uskodime. zmenit to uz nemôzeme, ani ovplyvnit. takze treba sa sustredit na to, co sa este ovplyvnit da 😵 😵 😵
niekde na prvych stranach tejto temy som napisala, ze na strane 100 sa zacne trhat vrece s nami - tehulkami. teda ja este nie som, ani zrejme v najblizsich mesiacoch nebudem, ale verim, ze raz sa dockam. zakladatelka temy je uz v 14 tt, takze zaklad mame 😵 . vsak @katkapapacova ?
@katkapapacova
Ahoooj!!! Dakujeme za Tvoj kuk sem k nam!!! Mooooc sa tesime, ked uz aj my urobime kuk do novej, stastnejsej, temicky!!! Myslim casto na Teba, drzim velmi palceky a prajem Ti vsetko dobre!!!
@mabumi
Ahooooj!!! No do tych 100 stran nam uz zasa tak vela nechyba🙂!!! Ja som do 30 stihla prve. Mala som skoro 28. A uz nic a zjavne do 40 druhe nestihnem, ved o chvilu mam 39. A na krku vrodenu trombofiliu☹! Nevadi, mozno motyka vystreli!!! Drzkaj sa a urcite to stihnes do tej stej strany!!!
@katka2011 pol roka ...to ešte nie je tak veľa 😀 ....len klídek...ja už 2 roky...a sú tú babenky, čo aj omnoho viac... len asi túžba u teba driemela dlhšie 🙂
ja idem mať 31 rokov v septemberi... ako píše
@mabumi a má úplnu pravdu..pozeraj sa dopredu a čo bolo ..bolo......a hlavne nemáš ešte prečo robiť paniku.
A čo sa týka tehuliek...to si zvykaj...každej tíško závidíš 😀 samozrejme len v tom dobrom zmysle 🙂
@mabumi dobre vedieť, že sú aj šťastné konce nás snažiliek v prípade @katkapapacova ....strašne držím palec..nech všetko dobre dopadne 😉
@katka2011 veru veru 😖 . pol roka naozaj nie je vela 😉 . mas este vela moznosti ako tomu pomôct 😉 . mne sa uz hrozivo minaju tie moznosti aj napriek môjmu veku. ale aj tak verim 😵
@kyra30 necitam vsetko odkedy som tu nebola. mozno si to uz pisala, ale mate za sebou nejake vysetrenia? mas nejaky znamy problem preco sa nedari?
@kyra30 no neboj budeme tehulky aj my ,kvôli tomu som začala brať jeden liek aj ked ma lekárka upozornila že budem moc zle na tom ale že to po čase bude lepšie to dúfam dva dni som kuse preležala na posteli a wc striedavo no nikomu to neželám zažiť dnes už je troška lepšie ale čo neurobíme pre naše dieta aby bolo ja všetko dúfam že to bude ako lekárka povedala do mesiaca budem tehu
@odrik ja ta nepoznavam 😕 . si to ty? ta co nam vsetkym stale vyrazala dych svojim optimizmom? kde sa to v tebe berie? neboj sa, o chvilu si tehulka a sup do temy mamicky 40-tnicky 🙂
@katka2011 skus si precitat par stran od zaciatku tejto temy. ani jedna z nas, ktore sme ju rozbiehali (okrem katky) este nie je tehulka 😖 . teda aspon nemam tu info. no proste cakame na stranu 100 😀
neboj, este nas mnohe obehnes s tym bruskom
@mabumi ha presne, musela som to odstartovat a teraz ma budete pekne krasne nasledovat....
@katkapapacova no ved my by sme chceli aj skôr 😅 . ale priznaj sa. ty si to s adminmi tak zablokovala, ze az na tej strane 100 vybuchne epidemia tehotenska, vsak ty potvorka 😀 ?!?

ahojte snazilky, ako sa mi tu mate?dufam, ze nie ste plne depky a smutku, baby moc na vas myslim....drzkajte sa a snazilkujte