Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@katkapapacova ja asi najskôr az okolo zimy, ale to by bolo jedno. keby to tak malo byt, bola by som stastna. ty pridas album s fotkami babatka a ja s fotkami dvojciarkovych tehu testov 😀 . a obe budeme mat najkrajsi darcek pod stromcekom 😵
aaaach, keby to tak bola pravda 😵
@mabumi bude moja vsetko bude, nevyslaj kedy neplanuj, sexuj a cakaj na bociana
@odrik to ti verim,konecne oddychnes,mna tak strasne boli lava lopatka,cakam,kedy ma sekne,neviem co dalej,nemozem zas marodovat,och,vcera som tu ani nebola..idem lahnut a spat nic nevladzem a to sme chceli malovat ist opekat a este neviem co a ja nevladzem ani vstat a ist sa vyccikat 😢 takze tak chvalit sa nieje cim
@mabumi
No dobre teda!!!! 🙂 to mi asi ta neprichadzajuca mrska buchla do hlavy!!! Ved sa jej uz 41 dni neviem dockat! No a este ta moja trombofilia a sucasna angina s horuckou!!! No tak trosicku malinky narok na pokles nalady predsa len mam, co povies? Ale myslim, ze radsej sa supnem este medzi tehulky tridsiatnicky!!! 🙂 A beriem so sebou Vas vsetky, moje mile!!! A to este pred stranou 100🙂! Lepsie, moja?
@zabka60
No pokladik, sme to my dve riadne kaliky!!! Ja lezim ako zdochlina a sama sebe idem na nervy!!! Nemam rada, ked ma obskakuju, ale dnes to musim prezit, pretoze sa mi strasne toci hlava a bojim, bojim, aby som sa nerozcapila ako zaba. No ale mozno by prisiel potom k nam bocian, zaby ma moc rad! Vidis, na zaby ich budeme lakat!!! No a vidis, vrodenu tromofiliu ja vlastnim. Takuto krasnu diagnozu som si vysluzila! Tak cakam na liecbu! Zjavne zajtra sa tomso mnou doriesi! Tak len oddychuj, 30.jun sa blizi!!!
@mabumi mne doktor sledoval cyklus - odberi krvi, ovulku...tak podľa všetkého som ok, manžel si dal urobiť spermiogram...výsledky neboli celkom ok.....tak bral teraz tri mesiace profertil...bol u viacerých lekárov...jeden hned na umelé...druhý, že eešte nech skúšame...tak teraz v lete ide na ďaľší spermiogram.....tak uvidíme potom, či začneme riešiť umelé, alebo nie....ja už by som aj šla nato...čo mi babenky písali, tiež to nie je easy...manžel sa ešte nádejká, že to pôjde prirodzenou cestou...nale ja strácam optimizmus
@odrik a co to je milacik ta tromofolia?,nieco zle,??chuda moje,dufam,ze to bude ok a budeme moct uz snazilkovat kurnik,toto je hruza,ja som od vcera taka podrazdena,samej sebe idem na nervy tiez,najradsej by som papulu zalepila,nech nevrcim po kazdom,ale ako sa ukludnit,cigaretka nezabera 😠 ja som si natrela rameno fastum gelom,bolave stehenko sparene canestenom,este dala tabletky co mi poslali recept vcera s iscaru a na noc si streknut krem,co mi tez poslali...ciste kaliky darmo.. 🙄
@zabka60
No je to vrodena zvysena zrazanlivost krvi, co je nebezpecne, pretoze mozem dostat trombozu. No a o babatko som prisla prave preto. V jemnych kapilarach (drobuckych cievkach), ktore vyzivuju nidovane vajicko a potom aj plod, sa vytvorili drobne zrazeninky, krvicka babatku dostatocne neprudila, nedostalo kyslik a ine potrebnosti pre jeho vyvin. A plod sa teda nevyvija alebo zomiera! Tak ak sa nam este podari tehulkovat, budem musiet pichat fraxiparin na "riedenie" krvicky mojej pre babatko moje!!! Uspesnost donosenia je pribl. 70 percent. Preto som mala take komplikovane aj prve tehotenstvo, len vtedy nevedeli, co mi je, tak mi davali infuzie, pretoze som mala obrovske krce v brusku i v nohach. A tie zjavne pomohli! Vdakabohu!!! Tak moja oddychuj a liec sa pekne!!!
@odrik 😢 to ma mrzi,ze prave ty mas taku "vzacnu" chorobu hnusnu 😨 ale aj tak budes patrit medzi tych 70percent nebojkaj a jedno zdravucke a moc sikovnucke mas,takze injekcie abo tie vyzivy a bude dobre neboj,budeme ti drzat palceky,aby vsetko islo,ako si zelate,ja idem zalahnut,som hotova,tak mojka opatruj sa a myslim na vas 😉
ahojte baby chcem nas snazilky tak podporit tak ze dnes je svetojanska noc a treba sa milovat lebo dnes je vinimocne plodna noc!!!tak ze sup do toho plnou parou!!! 😉
@zabka60
Ozvala sa! Velmi zlu ma reakciu na tie nove lieky, co maju znizit tvorbu mlieka, aby mohla otehu. Tak je uplne zle! Tiez chuda len lezi, sme to my tri ale vzacna trojka!!! Myslim, ze to pisala niekde vyssie!!! Dnes sa ma trosinku lepsie, ale ziadna slava! Ale este by jej bolo kremesov skoda, lebo s takym zaludkom by isli vsetky von 🙂! Tak musime vsetky este chvilu pockat! Neboj, kremesov sa este aj prejeme 🙂!!!
@zabka60
Ja som jej tiez poslala IP, nech ju trosku potesim! Neboj, uz bude len lepsie 🙂!!! Ja sa tak na tie kremese tesim, ze nam vybosorujem tie babatka aj keby co bolo!!! Mrcha potvora nech uz ku mne pride od Teba a od monkri sem, do Trnavy, hned!!! Ja som v posteli a tak sa tu potesujem s vami!!!
@odrik aj ja som jej akurat pisala no a tiez lezim a tesim sa s vami s tych starosti,co mame 😎 nic ine nam ani neostava,len sa o ne podelit ha...idem dat jednu zdravotnu a hajat konecne a tie kremese,to ti garantujem,ze tie budu teda a uz coskoro,aj nejaky fajnyyy dzusik k tomu mnami sa dozereme doslova 😉
@mimi1111
Vyjde, musi!!! Bol by v tom cert, aby nam to po takom cakani a trapeniach nevyslo!!! Ja veriiiiim! Budem to mat sice komplikovane, ale ked sa mi podari byt tehulka, budem si pichat co bude treba a kolko bude treba, len aby sa podarilo!!! Neboj, podari sa nam!!! Hlavku hore!

@mabumi ale no to nie, ja vam to prajem vsetkym co ste tu, ja som to tu zalozila v case ked mi bolo hrozne a nebyt vas vsetkych tak asi sa neukludnim a nie som tehulka, takze asi len klud uzivajte leto, milujte sa vsade a furt a bude to, po lete mi budete pisat ze ste vsetky tehule...