icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

mimi1111
23. jún 2011

@odrik dakujem mojackiez by si mala pravdu uvidime co nas este caka dufam ze len tehulkovanie a potom nase deticky drzat v naruci 😉

odrik
23. jún 2011

@mimi1111
🙂 🙂 🙂

mabumi
24. jún 2011

@odrik lepsie, lepsie 😉 . a testikovat si neskusila? ja viem, ze mas po kyrete, ale meskanie môze byt pre hocico 😵 . a pokles imunity, angina... 😵
na trombofiliu sa picha fraxiparin, nemylim sa? ja som si to teraz pri KET pichala. neboj sa, su aj ovela horsie problemy a aj tak sa podari 😵 . ta trombofilia teraz nie je az taky problem pokial vies, ze ju mas. fraxik to isti 😉
drzim palce 😉
@kyra30 a aky je problem v tom spermiograme? a hodnoty nevies nahodou? manzelovi robili len jeden 😕 ? lebo vysledky môzu byt aj skreslene, uvidis co povie ten druhy. IVF veru vôbec nie je jednoduche 😒 . ale mozno vam predtym navrhnu IUI. ak ty nemas ziadny problem, tak to je dobre 😵

odrik
24. jún 2011

@mabumi
Ahooooj!!! Netestikovala som, lebo s urcitostou netreba🙂! Ale bolo by to uzasne, keby .... Normalne ma laka kupit testik! Dnes som bola u pani primarky hematologicky, tak uz vsetko viem, aj druh trombofilie. Budem musiet priviezt aj Simonka, musia ho skontrolovat a aj moju sestru. Mam teraz na 3 mesiace liecbu, potom znova odbery. Ak by som dovtedy nahodou bola tehulka, ano, budem si musiet pichat fraxiparin. Uspesnost donosenia je pribl. 70 percent, ale je! Takze tak 🙂! Krasny den, heslo Vianoce sa nemeni!!!!!!!

katkapapacova
autor
24. jún 2011

@odrik ahoj mojko, ja si picham fragmin uz mesiac, 28ho mam ist na odbery a potom kontrola, myslim ze asi aj ty mas hustu krv co???nedala ti anopirin?ja beriem momentalne fragmin 2500injekcne kazdy vecer a antianemika

mabumi
24. jún 2011

@odrik tak kup testik 😉 . a na statistiky sa vykasli. to by som ja uz davno musela vsetko vzdat. u mna by to bol obrovsky zazrak ak sa mi niekedy vôbec podari otehotniet. sanca? ta by sa skôr v promile dala vycislit 😖
ale aj to je lepsie ako nic 😉 . ja som utla zienka, zmestim sa do toho promile 😉 😉 😉

odrik
24. jún 2011

@katkapapacova
Ahoj zlatusik! Zatial mi predpisali Acidum folicum 2x1 a kyselinu listovu Pyridoxin 2x1 pre zvyseny homocystein v krvi. No mam hustu krv, veru vrodenu trombofiliu faktor V Leiden, citala som o tom nieco uz na internete. A fragmin si sama pichas? Do svalu alebo musis do bruska? Myslim na Teba Ty nasa mila "spustacka" temy aj tehulkovania!!!

katkapapacova
autor
24. jún 2011

@odrik no picham do ruk, mala by som aj do bruska ale celkom su stiplave tie injekcie volam ich vcelicky a mam po nich modrinky tak do bruska nepripada do uvahy, ako dufam ze ma za to hematologicka nesperuje ale fakt do bruska necem...no mne to zistili pri prvom ked som potratila resp rok na to ked som nemohla otehotniet,som sla na odbery a ze bum vrodene, ale zaujmave je ze som darca krvi,teda uz nie,sranda co?tam u mojej hema bolo kopu fotiek babetiek kt sa podarilo donosit aj napriek trombo

odrik
24. jún 2011

@mabumi
Vzacni ludia sa zmestia aj do promile!!! 🙂 Drzim moc palceky!!!

monkri
24. jún 2011

@odrik do toho promile sa vopcháme všetci ok 😉

odrik
24. jún 2011

@monkri
Jasne!!! 🙂

odrik
24. jún 2011

@katkapapacova
Dakujeeem! Aj mna uz teraz budu sledovat a kontrolovat, tak dufam... Tebe mooooc drzim palceky, vcelicky su neprijemne, ale co narobime? Nech pomozu, to je najdolezitejsie!!!! Drzkaj sa!

mabumi
24. jún 2011

@odrik a tebe kedy zistili tu trombofiliu? je dost mozne, ze aj preto ste tak dlho cakali na dalsie tehu 😉
takze teraz to uz pôjde ako po masle 😵

odrik
24. jún 2011

@mabumi
Trombofiliu mi zistili teraz, 10.6. mi na hematologii odobrali krvicku a predvcerom boli vysledky. Mozno mas pravdu, mozno sa oplodnene vajicko nemohlo zanidovat, neviem. No a kedze to teraz, ako vravis, pojde ako po masle 🙂, tak u nas vsetkych!!! Jasne???

monkri
24. jún 2011

@odrik tak na vianoce predsa budeme papať všetci krémeše 🙂

odrik
24. jún 2011

@monkri
Jasne, budeme ich jest tolko, ze praskneme a zabka60 s nami!!! Takze rychlo liecit a riesit co treba a snazilkovaaaaaaaaat horlivooooooooo!!!

monkri
24. jún 2011

@odrik rozkaz vykonáme 😉

zabka60
24. jún 2011

@odrik zdravickoo,panickoo 😉 tak ja som sa dnes rozhodla si omalovat tu izbu,aby sa konecne bocianko k nam nastahoval,aby sa mu pacilo,kupili sme si ten paint zoom s tv shopu a uzasny je,dve steny mame fialkove a dalsie dve take cervenucke,bo tuzime po dievcatku,ale ked bude chlapec vobec nevadi,hlavne,aby k nam konecne doniesli batoztek a hlavne zdravucky 😉 ty ako dnes

zabka60
24. jún 2011

@mimi1111 presne tak ako pise odrik,konecne sa nam podari a budeme neskutocne stastne a spokojne uz,dame hromadne stretko s pupkami 😀 baby ja sa tak na vas tesim a na nase babatka joooj,my sme uz izbicku pripravili,dnes aj namalovali,teda ja,no uz len malicku do postielky treba 😢

odrik
24. jún 2011

@zabka60
Jeeeej, to je krasne!!! Teraz uz bocian doleti urcite a mam taky pocit, ze rovno pridu dvaja🙂 ! Jeden na cervenu a jeden na fialovu, takze dvojicky ako vysite, moja zlata!!! chlapcek a dievcatko 🙂. U mna ok, vybavila som dnes aj pani primarku aj moju pani doktorku. Uz mam lieciky, o 3 mesiace zasa odbery, lebo zvysene mam vselico!!! A keby som dovtedy bola tehulka, pridem a hned zacneme pichat 0,3 fraxiparin. Tak musi prist mrcha potvora, aby sme konecne mohli ZACAT!!! pride, ja viem. Ale uz ju aj vyhresim, kde sa tulala!!!

kutina
24. jún 2011

Ahojte maminy, som na koni po skoro 4-roch rokoch, ako vidím stále funguje. Počas celého materstva študujem všetko možné pre zdravie a výchovu dieťaťa. Založila som s kamoškami aj materské centrum, kde sa venujeme (teraz už popri zamestnaní ) deťúrencom a tehulkám no postupne prichádzam na to, že je treba sa venovať všetkým 🙂
Ak máte niečo rada poradím. Pošlite mi prosím však ak máte konkrétnu otázku do IP, tu nie je možné vkladať odkazy......
Teším sa 🙂
robím takú menšiu "vzburu" - resp. osvetu niečomu inému
ak Vás zaujíma alternatíva, pozitívne myslenie, spôsob výchovy na dohode a kopec iného veľmi rada sa podelím.
Papa

zabka60
25. jún 2011

@odrik 😅 tak dvojicky hovoris,diky ti este ze ta mam 😉 dnes uz len posledne upravy a je vsetko hotovo a moc sa mi to paci,odfotim a poslem jo 😉 dnes tu moc nebudem teta ma 50-tku tak ideme na oslavu vsetci,ako vikendujete??ja budem oddychovat aj troska bo mam svalovicu poriadnu s toho malovania 😢

odrik
25. jún 2011

@zabka60
Ahoooooooj teta maliarka, menis profesiu??? Tesim sa, ze uz mate skoro hotovo! My sme sa tiez dali na male zmeny, prerabame hornu kupelnu a casom sa pustime aj do dolnej. Nie velke zmeny, ale nabytok a baterie uz treba pomenit. Musime ist s dobou! Len je to vsetko, co si ja vyberiem, straaaasne drahe. No ja zdravotne nic moc, uz aj kasel nastupil, tak sa budem liecit, lebo vecer ideme do amfiteatra na ten muzikal Pribeh ulice 2. Tesime sa, lebo tak tancuju Simonkovi treneri Pastelkaci (the Pastels)! Tak prijemnu oslavu Ti prajem, aj trosku oddychu, ked ten vikend tak rychlo vzdy preleti!!! No a s tymi Tvojimi dvojcatami pocitam!!!

monkri
25. jún 2011

ahojte ako oddychujete čo robkáte ,ja nič je tu moc teplo tak sa nám nič nechce 🙂

odrik
25. jún 2011

@monkri
Ahoooooj! Nic nerob, oddychuj, ved sa musime dobre pripravit na snazilkovanie horlive 🙂!!!A to musime byt fit! Ja sa liecim, zatial sa mi moc nedari! Uvidime! Mrska potvorka NIC ☹!!! Ta je fakt uplne popletena alebo co uz!!! No nic to, aspon sa poriadne vyliecim! Drzkaj sa!!! Aj vy babulky ostatne mile snazilky 🙂!!!

mimi1111
25. jún 2011

@zabka60 nebud smutna ani sa nenazdas a v posielka uz nebude prazdna nebojkaj ja sa uz tesim na dovolenku teraz mam volno ale to nic neni chcela by som vypadnut niekam 😝

eviq
25. jún 2011

@zabka60
Ahoj sikovnica 🙂 veru aj ja uz som tolkokrat chcela izbicku chystat ale sa bojim takto vopred...urcite je krasna, pekne farby si vybrala , ty teda toho bociana lakas vsetkymi moznymi sposobmi
😉

eviq
25. jún 2011

@odrik
Ahoj odrik, dozvedela si sa od tej pani primarky nieco nove alebo len to co sme si pisali? A ten pyridoxin sa berie na co? A prajem ti pekny kulturny zazitok na tom muzikali 🙂

zaira301
25. jún 2011

ahoj @katkapapacova............. ja som tiež nemohla dlho otehotnieť....dvakrát som potratila, prvýkrát bolo dieťatko choré na DS...a druhýkrát zasa nevyvíjal sa plod....no a tiež som počúvala tie pripomienky, že kedy už budeme mať a tak....
....no a ako sa podarilo mne otehotnieť? Bola som dosť dlho na tej istej váhe a počula som od kamošky, že vtedy žena otehotnie, keď trocha schudne a bude športovať predtým, než sa budeme snažiť o bábätko...tak som začala cvičiť a trocha som zmenila jedálny lístok...cvičila som každý deň pri telke naťahovacie cviky, na brucho a tak....jedla som viac zeleniny a to šaláty, veľa listovej zeleniny a kur. mäso na rôzne spôsoby...nekonbinovala som...teda, ak som jedla zeleninu tak s mäsom a ak som občas dostala chuť na ryžu,tak tú som jedla so zeleninou ale mäso už nie...a zemiaky len tak samé, osolené...kávu som pila iba jednu denne...lebo ja som bola silná kávičkarka predtým....no a za 5 mesiacov som schudla 9 kg....cítila som sa dobre....a za ďalší mesiac som otehotnela...teda aj som si vypočítala ovulačné dni....a v tých sme sa snažili viac....takže to si myslím, že mi pomohlo....no a myslieť som na to myslela stále.....a nie je pravda, že ak prestaneš myslieť, tak sa to stane....musíš niečo zmeniť v živote....a ešte jedna vec...manžela som tiež krmila s jedlami, ktoré som aj ja jedla....síce frflal. ale kedže aj on trocha schudol, tak sa potom nehneval, že máme stále " zelinu " na jedlo....držím ti palce...aby aj tebe toto pomohlo....

zaira301
25. jún 2011

...a ešte niečo...dva mesiace predtým, než som otehotnela som si kúpila vitamíny s kyselinou listovou ...sú to vitamíny, ktoré sa jedia pred plánovaním otehotnieť....