icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
25. jún 2011

@zaira301
Dakujeme za mile rady!!! Snazime sa z celej sily 🙂!!! katkapapacova je uz tehulka a mame z nej velku radost!!! Vsetko dobre!!!

odrik
25. jún 2011

@eviq
Ahoooj! No mam mutaciu faktor V Leiden, teda leidensku trombofiliu, castu, ale i najzavaznejsiu. Ziadna cielena, koagulacna, liecba zatial nie je nutna. To, co uzivam je na znizenie homocysteinu, ktory som mala vysoky, az 150 percent. Ja tymto hematologickym a genetickym veciam nerozumiem. Pisem Ti, co mi povedala. Kopec som si o tom precitala, ale tie mutacie su strasne zlozite. Takze tak, zatial. Ak by som bola tehulka, hned musim prist. Inak kontrola o 3 mesiace. Ako sa mavas? Co nove?

eviq
25. jún 2011

@odrik mam sa fajn, dnes 14 den cyklu tak sa chystam na snazilkovanie, uz to tu treba nastartovat 😀 , tak ja sa damy obetujem 😀 juj keby to vyslo...

odrik
25. jún 2011

@eviq
Joooooj, vyborne, sup sup do toho a horlivoooooo!!! Nejaka obeta 🙂 musi byt!!! Tak krasny vecer! Drzim palceky!

zabka60
25. jún 2011

@odrik 😀 nemeniiim,aj ked sa narobim,no toto vcera bolo bonusove kolo svalovice brr,jak ma secko bolii ☹ chceme este vymalovat kuchynu,obyvacku a maminkinu izbu,ale sme pevne rozhodnuty,ze najmeme profesionala,nestoji to za tu svalovicu.a to simonka trenuju pastelky??? 😲 pekneee,tak si krasne uzite,my sme pooslavovali a ideme kukat nejake dvd

zabka60
25. jún 2011

@mimi1111 nieje prazdna,mam tam 2-metroveho macika 😀 uz aby tam bolo zive babatko,dnes nam teta ukazovala vybavicku pre jeje vnucika co cakaju jej syn s priatelkou,joj,krasne male vecicky,uz aj ja by som konecne chcela nakupovat

zabka60
25. jún 2011

@eviq 😀 no,este som envyskusala te zabky,ale sak sama som zabka,takze 😉 ale vies co mi nie popredu,my mame domka postielku uz davno bo drahy ma synceka 3rocneho,tak aby mal kde spinkat,ked je snami,len sme vyfarbili steny,bo keby sa nam podarilo otehu bud prirodzene abo iui ako mame ist tak by sme nemali kedy malovat ani nic robit a este chceme zvysne izby,tak si musime svihnut a potom bude pokoj 😎

zabka60
25. jún 2011

@monkri ahojkaj,no ako moja,nepises co porbas??uz ti je lepsie??my sme dnes boli pooslavovat a teraz oddychujeme kazdy po svojom 😀

monkri
25. jún 2011

@zabka60 ahoj no troška my je už lepšie ale ešte to nieje ono ale lepší sa to ,no šikula si izba hotová už len bociana stiahnut a bude to 🙂

zabka60
25. jún 2011

@monkri 😀 ani nevrav,posledna moznost,zvazujem,ze mu postavim mini hniezdecko u mna na parapetke a aj zabku sam na spapanie,tak ak nepride,uz neviem 😀 som rada,ze je ti lepsie 😉

monkri
25. jún 2011

@zabka60 no asi mu je to málo tu ich je neúrekom a kumne nevedia kuknúť hoci sa im aj prihováram ked idem okolo nich 🙂

zabka60
25. jún 2011

@monkri to su len potvory skarede no toto,asi sa im nepaci tohtorocne skarede pocasie a su nahnevany 😖

odrik
25. jún 2011

@zabka60
No veru, to by ste sa strasne narobili!!! Treba maliara a hotovo! Ved treba chodit aj do prace a ako by ste to vsetko stihli? Aj na snazilkovanie treba cas 🙂!!! Ano, Simonka trenuju chlapci z the Pastels a su skveli! Najviac treningov a aj sustredenie maju s pismenkom L (Marek). Je uzasny!!! Urobi salto z miesta. Neuveritelne veci ti chlapci vedia!!! Krasny vecer, o chvilu idemeeeee!!!

monkri
25. jún 2011

@zabka60 no nech sa im konečne začne aj páčiť lebo budem ich strieľať ak ma naštvú bociany jedni no idem robiť večeru ahojte zatial

zabka60
25. jún 2011

@odrik noo vsak prave,ze by sa mi nechcelo po robote stravit cely vikend s malovanim,radsej si to zaplatim a mam pokoj a nenarobim sa ako vcera 😀 tak krasny kulutrny zazitok,zajtra mi porozpravas,ako bolo jo..papa 😵

zabka60
25. jún 2011

@monkri no moj drahy ma veeelku vzduchovku,tak aby som ju nenabila a nezacala,ako prva s odstrelom 😀 posli aj nam nieco dobre 😉

odrik
25. jún 2011

@zabka60
Dakujeeem! A mas pravdu, moja rec! Ked sme si my malovali tiez ma az palili svaly na ruke z toho valceka! To je svalovica jak fras! Posledny raz! Uz len maliar! Zajtra napisem!!! Krasny vecer a dobru nocku!!! Beriem deky, bundy a ide sa!!!

zabka60
25. jún 2011

@odrik no asi tak ani posilku netreba,svalovica na stehnach,rukach a este neviem kde,no nestoji to za to....uz len profi maliarik a sikovnucky hadam 😉 dufam,ze ste sa riadne poobiekali,aby ste nenachladli a hlavne ty,bo nemozeees byt choruckaaaa snazilka nasaaa 😵

odrik
25. jún 2011

@zabka60
No moja, odpadnes!!! Muzikal sa nekonal. Predstavenie prelozili na 9.9. Ty kokso, vies si ma predstavit 3 deky, 3 teple bundy, kedze som soplava, plnu tasku vreckoviek, no plne vybavenie na amfik. Este som si chcela zobrat aj termosku s cajom, ale moji chlapi povedali, ze v tom pripade so mnou nikam nepojdu 🙂! Co najblizsie sme zaparkovali, nech to nevlacime. Ja som sa skoro od smiechu pocikala, ked sme si precitali, ze sa to preklada. Keby si ma videla, ako som tie, uz oprate a do najvyssej police v skrini odlozene deky, rvala z tej skrine na rebriku, a potom nam boli nanic, tak sa pocikas asi aj Ty. Teraz ich idem rvat naspat. Tak mame zazitok, boli sme u znamych grilovat a dobre sme sa zabavili. Tak dufam, ze 9.9. sa to nezopakuje! Dobru nocku, snazilocka!!!

monkri
25. jún 2011

@zabka60 no dakujem ale mám vlastnú prichystaná kuk na foto 😀
@odrik to my je moc lúto ,no my sme sa na nič nechystali a mala som nádherný večer urobila som večeru pyré a vyprážané kuracie prsia ,potom sme sa boli prejsť vonku a ked sme prišli domov išli na strechu a pozorovali sme hviezdy 😉

odrik
26. jún 2011

@monkri
Tak to sa tesiiiiiim! Mali ste peknu romantiku! Fotecka uzasna 🙂!!! A ved aj my sme nakoniec mali pekny vecer! Grilovali sme u znamych! Len ta choroba mi neustupuje, ba, mam pocit, ze este som horsie ☹ . Tak neviem, uzivam vselico, tak uz by to mohlo zabrat. Dnes budem radsej lezat. Mrcha nista pista! A samozrejme budem tu, na konikovi, furt 🙂

monkri
26. jún 2011

@odrik dakujem moja a aj ty si si troška aspon večer užila aj ked nie na anfiku 🙂

zabka60
26. jún 2011

@odrik 😀 😀 no do popukania,teda pekne s vami vypiekli,vsak mala by si im to vratit ha,ako koza si chystas a oni takto no to je strasne,mna by asi slahlo kokso,ale to sa tak stava,te sa tesis,chystas,ako blazen a nakoniec nic,no mna by vystrelo naozaj 😀 ale tak aspon ste pogrilovali s kamaratmi 😉 my sme boli dnes u svokrovcov pozriet a inac nic,oddychujem,bo rucka boli po prefarbenej izbe 😠

zabka60
26. jún 2011

@monkri 😀 no vidis,vystrielame to vsetko,bo uz ma naozaj hnevaju svineeeee 😖 skarede bocianovske,lenive su sa mi zda im vypalim hniezdo a hned poletia jak blaznive 😀

monkri
26. jún 2011

@zabka60 no asi každú s nás už hnevajú čo sme tu lietajú si vťade všade kade ,kde ich netreba a my čo poctivo čakáme nič ☹ 😀

eviq
26. jún 2011

čaute baby, no ja som dnes pobavila svojho manžela, lebo sme z auta videli pri ceste bociana a ja som mu zakričala "tak prileť už k nám.." 😀

nelynka
26. jún 2011

@eviq nás dneska skoro oskalpoval ked sme šli od rodičov do Košíc, nám preletel tesne nad autom a som drahému povedala, že mu nesie syna, tak sa tiež bavil na mne 😀

inak babule ahojte..
co mate nové?

monkri
26. jún 2011

@eviq no tak dúfam že to počul a priletí aj k vám, ja im tu priamo do hniez kričím a nič asi potrebujem amplión 😀 alebo my nerozumejú lebo im hovorím slovenský ale arabský to neviem povedať ešte 🙂

ivka1603
26. jún 2011

Ahojte kočky, neviem, možno to niektorú z vás zaujíma..kuk sem: http://najmama.aktuality.sk/clanok/227074/ako-o...
Držím vám všetkým kočkám palce, aby sa vám čoskoro zadarilo a prešli ste medzi tehuľky 🙂

zabka60
26. jún 2011

@monkri no hluchy su asi,abo co ja neviem no tento rok sa nam bocianynaozaj nevydarili to je hruuza,uz nedufam,ze sa umudria a doletia konecne,asi vymenime bociany za lastovicky,tie su mudrejsie a lietaju nam stale okolo okna 😀