Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@eviq
Ahoooj! No mam mutaciu faktor V Leiden, teda leidensku trombofiliu, castu, ale i najzavaznejsiu. Ziadna cielena, koagulacna, liecba zatial nie je nutna. To, co uzivam je na znizenie homocysteinu, ktory som mala vysoky, az 150 percent. Ja tymto hematologickym a genetickym veciam nerozumiem. Pisem Ti, co mi povedala. Kopec som si o tom precitala, ale tie mutacie su strasne zlozite. Takze tak, zatial. Ak by som bola tehulka, hned musim prist. Inak kontrola o 3 mesiace. Ako sa mavas? Co nove?
@odrik 😀 nemeniiim,aj ked sa narobim,no toto vcera bolo bonusove kolo svalovice brr,jak ma secko bolii ☹ chceme este vymalovat kuchynu,obyvacku a maminkinu izbu,ale sme pevne rozhodnuty,ze najmeme profesionala,nestoji to za tu svalovicu.a to simonka trenuju pastelky??? 😲 pekneee,tak si krasne uzite,my sme pooslavovali a ideme kukat nejake dvd
@eviq 😀 no,este som envyskusala te zabky,ale sak sama som zabka,takze 😉 ale vies co mi nie popredu,my mame domka postielku uz davno bo drahy ma synceka 3rocneho,tak aby mal kde spinkat,ked je snami,len sme vyfarbili steny,bo keby sa nam podarilo otehu bud prirodzene abo iui ako mame ist tak by sme nemali kedy malovat ani nic robit a este chceme zvysne izby,tak si musime svihnut a potom bude pokoj 😎
@zabka60
No veru, to by ste sa strasne narobili!!! Treba maliara a hotovo! Ved treba chodit aj do prace a ako by ste to vsetko stihli? Aj na snazilkovanie treba cas 🙂!!! Ano, Simonka trenuju chlapci z the Pastels a su skveli! Najviac treningov a aj sustredenie maju s pismenkom L (Marek). Je uzasny!!! Urobi salto z miesta. Neuveritelne veci ti chlapci vedia!!! Krasny vecer, o chvilu idemeeeee!!!
@zabka60
No moja, odpadnes!!! Muzikal sa nekonal. Predstavenie prelozili na 9.9. Ty kokso, vies si ma predstavit 3 deky, 3 teple bundy, kedze som soplava, plnu tasku vreckoviek, no plne vybavenie na amfik. Este som si chcela zobrat aj termosku s cajom, ale moji chlapi povedali, ze v tom pripade so mnou nikam nepojdu 🙂! Co najblizsie sme zaparkovali, nech to nevlacime. Ja som sa skoro od smiechu pocikala, ked sme si precitali, ze sa to preklada. Keby si ma videla, ako som tie, uz oprate a do najvyssej police v skrini odlozene deky, rvala z tej skrine na rebriku, a potom nam boli nanic, tak sa pocikas asi aj Ty. Teraz ich idem rvat naspat. Tak mame zazitok, boli sme u znamych grilovat a dobre sme sa zabavili. Tak dufam, ze 9.9. sa to nezopakuje! Dobru nocku, snazilocka!!!
@monkri
Tak to sa tesiiiiiim! Mali ste peknu romantiku! Fotecka uzasna 🙂!!! A ved aj my sme nakoniec mali pekny vecer! Grilovali sme u znamych! Len ta choroba mi neustupuje, ba, mam pocit, ze este som horsie ☹ . Tak neviem, uzivam vselico, tak uz by to mohlo zabrat. Dnes budem radsej lezat. Mrcha nista pista! A samozrejme budem tu, na konikovi, furt 🙂
@odrik 😀 😀 no do popukania,teda pekne s vami vypiekli,vsak mala by si im to vratit ha,ako koza si chystas a oni takto no to je strasne,mna by asi slahlo kokso,ale to sa tak stava,te sa tesis,chystas,ako blazen a nakoniec nic,no mna by vystrelo naozaj 😀 ale tak aspon ste pogrilovali s kamaratmi 😉 my sme boli dnes u svokrovcov pozriet a inac nic,oddychujem,bo rucka boli po prefarbenej izbe 😠
čaute baby, no ja som dnes pobavila svojho manžela, lebo sme z auta videli pri ceste bociana a ja som mu zakričala "tak prileť už k nám.." 😀
Ahojte kočky, neviem, možno to niektorú z vás zaujíma..kuk sem: http://najmama.aktuality.sk/clanok/227074/ako-o...
Držím vám všetkým kočkám palce, aby sa vám čoskoro zadarilo a prešli ste medzi tehuľky 🙂

@zaira301
Dakujeme za mile rady!!! Snazime sa z celej sily 🙂!!! katkapapacova je uz tehulka a mame z nej velku radost!!! Vsetko dobre!!!