icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
29. jún 2011

@monkri
Poslem letecky bocianom!!! Nech rovno urobi svoju pracu 🙂 !!! Krasnu dobru noc!

monkri
29. jún 2011

@odrik dakujem a dobrú noc 🙂

odrik
29. jún 2011

@monkri
🙂 🙂 🙂 nesmieme predsa zabudat na nase heslo: Na Vianoce, kremese!!!

monkri
29. jún 2011

@odrik presne tak a žilina má potom málo krémešov ked sa tam všetcí zídeme 😉

odrik
29. jún 2011

@monkri
Neboj, dame vediet dopredu, aby veeeela pripravili!!! Lebo aj veeela zjeme 🙂 !!! Uz aby to bolo! Vies, niekedy rozmyslam, ako toto cele so mnou dopadne, tak vela sa toho udialo v takom kratuckom case: otehotnela som, potratila som, trombofiliu zistili, mrsku nemozem dostat, stale som u lekarov.... Je toho fakt vela na taky kratky casovy usek!!! Ale asi netreba vela premyslat a nechat veci plynut... Myslim na Teba aj na vsetky snazilky, aby sa Vam vsetkym splnili snicky!!!

monkri
29. jún 2011

@odrik neuvažuj o tom všetko sa robí s nijakého dôvodu a takto aspon si spoznala aj nás ostatné snažilky 🙂 a neboj do Vianoc tehulkujeme 🙂

odrik
29. jún 2011

@monkri
Ja viem, mas pravdu! Vsetko sa deje pre nieco! Ano, by som nemala Vas, moje zlate a mile snazilky!!! A ja sa tesim, ze Vas mam 🙂 ! Tak neklesajme na duchu, pokracujeme!!!

monkri
29. jún 2011

@odrik presne tak nevzdáme to kým posledná s nás nebude tehu 🙂

odrik
30. jún 2011

@zabka60
Myslim veeeelmi na Teba!!!!! Strana 100 sa naozaj blizi, ako pisala monkri, treba to tu rozbehnut!!!! Je to na Tebe 🙂! Nech vsetko dopadne podla Tvojich predstav a urcite sa prosim ohlas!!! Budem cakat. Krasny dnik 🙂 !

zabka60
30. jún 2011

@odrik 😀 no vidis,aj znamenie nam prislo v tvojej ruke 😉 ja som myslela,ze sa dnes troska vyspim,ale kdezeeee,zatepluju nam panelak a od 6 rana taake buchoty,trepoty,vrtania,no na infarkt,ak to bude aj cez vikend,tak ich pojdem zhodit s toho lesenia 😀

zabka60
30. jún 2011

@monkri no drzte palceky,o chvilu ideme na to,ale kedy nam povedia vysledky to netusim 😖

zabka60
30. jún 2011

@odrik 😵 aspom mrchu sa mi podarilo rozbehnut pred 100 strankou,uvidime,ako sa nam podari rozbehnut tehulkovanieee 😀 ale baby,brusko boli naporadok teda,po dlhej dobe,mam take bolesti vrrr 😖

odrik
30. jún 2011

@zabka60
Nech si vrtaju a buchaju, kasli na to, Vy dnes mate Svoj den!!! A cez vikend nebudu, tak sa dobre vyspinkate! A budete mat krasny vikend aj s malym 🙂 ! Vysledky asi trosku potrvaju, ale nevadi, hlavne je, ze sa veci hybu!!! Dtzkaj sa!!!

odrik
30. jún 2011

@zabka60
Tak, tak! Ja mam dnes dovolenku, idem sa obliect, Šimonka zaviest do skoly po vysvedcenie a hura uzit si spolu dnesny den. Od zajtra prazdninky, parada!!! Tak sa drzkaj, pa!!!

nelynka
30. jún 2011

@zabka60 tehulkovanie počítam rozbehnute u teba špecialne maximálne do 200tej stránky 😀 😀

zabka60
30. jún 2011

@odrik uz sme aj domka moja no a za mesiac bude genetika,chodi tam raz za mesiac docent z bratislavy a povedal,ze ten sestrin syndrom nema ziadny vplyv na moju graviditu,tak uz len dufat,ze ani razstep mojho mileho nebude dedicny na nase deti,ale hadam nie,ked ho ani prvy synacik nema,dufajme 😠 tak a pockame na dalsiu mrchu a potom duphastom zas ako bolo a od 3dc clostyl a pojdeme na iui,ako sa ja tesim,no a este na genetike bude,ci nahodou nemam vrodenu neplodnost,ale hadam niee

zabka60
30. jún 2011

@odrik supeer,aj ja mam dovolenku,aj zajtra juj si oddychnem troska a zajtra pre maleho a do cirkusu jupiiiii 😀 uzite si moja,ale u nas leje a burka ide vrr

zabka60
30. jún 2011

@nelynka 😀 😀 😀 😀 noooo hadam to stihneme a mozno aj v predstihu 😉 jedna mrska dosla,pockame na dalsiu a ideme na to,este do mesiaca geneticke vysledky a hp a ideme na veec a hadam sa nam konecne zadari 😉

odrik
30. jún 2011

@zabka60
No tak to sa tesim, ze uz domka oddychujes! Neboj, vsetko dobre dopadne!!! Co Vam to zobrali obom krvicku? Lebo mne na hematologii zobrali len krvicku a bolo. Pockate na dalsiu mrsku a idete na to!!! Velmi drzim palceky, aby to rychlo ubehlo a vsetko vyborne dopadlo!!! Tu este neprsi, ale uz tomu visia nohy 🙂 ! Tiez sme uz domka, Šimonka som pozvala na obed za vysvedcenie a v sobotu mu pojdeme do BA kupit novy bicykel, ktory si vybral. Vy si pekne uzite cirkus a oddychujte!

zabka60
30. jún 2011

@odrik no najprv sme mali sedenie s tym docentom,zistoval veci o nasich rodinach,mne koli sestre,co je postihnuta a drahy moj ma obojstranny razstep pery,takze hadam to bude dobre ☹ no a potom nam brali krv,chvala bohu,ze som dostala mrchu a brali mi aj hp a ked skonci mrska,tak na kontrolu cytologie,ci zmizol zapal a na dalsiu mrchu uz ideme na to,samozrejme,ak budu dobre vysledky s hp a genetiky 😅

odrik
30. jún 2011

@zabka60
Tak to sa bliiiiizis viac a viac k tehulkovaniu! Vysledky budu v poriadku, zapal je uz davno vylieceny!!! Uz len pockas na druhu mrsku a ideeees!!! Jejda, september je Vas!!!

zabka60
30. jún 2011

@odrik no neviem sa dockat,dnes sme tuho premyslali,ake meno by sme dali a sme obaja za Bibianu 😉 aj ked je skoro,nevadi,len skusame....a preco az september??? 😀

odrik
30. jún 2011

@zabka60
No krasne meno! September? No v juli druha mrska a supet vysledky, zaciatok augusta idete na to a v septembri vyberate kocik!!!!! Moooze byt???

zabka60
30. jún 2011

@odrik noo neviem ti ja presne povedat,ale ked budem papat clostyl pri druhej mrske,tak asi hned bude iui ci??ja ani neviem,ale kociky pozeram staale,ale domkov donesieme az po,bude odlozeny niekde u niekoho 😀

odrik
30. jún 2011

@zabka60
Ja Ti neviem! Citala som si o iui, tam pisu, ze sa sleduje rast folikulov a v spravnom case sa "ocistene" spermijky vkladaju tenuckym katetrom. Pre stimulaciu ovulky sa mozu/nemusia podavat lieky. Ako Ti kazali prist? Hned po mrske?

aduskatt
30. jún 2011

@odrik ahojky🙂 som Ta dlho necitala.ako sa Ti vodi?

zabka60
30. jún 2011

@odrik no kazali mi na dalsi 16dc papat duphik a potom na 3dc clostil mno a co dalej mi nepovedali vidis to,to je hruza,dnes ma tam aj troska nahnevali bo boli tam vsetky akesi nervoznne a aj take odmerane,no neviem 😖 ked odide mrcha k vam,tak sa objednavam na kontrolu zapalu,tak sa poriadne spytam,ako dalej a potom poviem 😉 joj,stale dufam,ze to vyjde na prvy krat,tak hadam ma telo nesklame 😉 😉 😉

odrik
30. jún 2011

@zabka60
No uvidis, ved oni Ti uz povedia co a ako. Neboj, telo Ta urcite nesklame! A asi bol dnes nizky tlak, ked oli zle naladeni 🙂 !!! No som ja zvedava a mooooc Ti drzim palceky!!!

odrik
30. jún 2011

@aduskatt
Ahoj, dakujem za opytanie 🙂. No nic moc. Mrska uz 48 dni po kyretazi nechodi, neviem, kde sa tula 🙂 ! Gynekolog ma vcera prezrel, tvrdi, ze je vsetko v poriadku, tak pokracujem v cakani!!! Na hematologii mi zistili vrodenu trombofiliu faktor V. Leiden a zvysenu hladinu homocysteinu, sama zabava!!! Este som aj bola chora, sadol na mna nejaky virus. Ale inak sa mam dobre 🙂 ! V kratkom obdobi, tolko veeeela sa udialo! Ale bude lepsie, prestavam to nejako riesit, necham vsetko volne plynut a uvidim. Ale ako sa mavas Ty???? Co nove u Teba?

aduskatt
30. jún 2011

@odrik ja som zmenila lekara aj CAR......vyzera to, ze ma trosku tahali za nos aj v CARe.......tehu stalke v nedohladne, ale zacalo sa to riesit znova a poriadne