Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@monkri
Neboj, dame vediet dopredu, aby veeeela pripravili!!! Lebo aj veeela zjeme 🙂 !!! Uz aby to bolo! Vies, niekedy rozmyslam, ako toto cele so mnou dopadne, tak vela sa toho udialo v takom kratuckom case: otehotnela som, potratila som, trombofiliu zistili, mrsku nemozem dostat, stale som u lekarov.... Je toho fakt vela na taky kratky casovy usek!!! Ale asi netreba vela premyslat a nechat veci plynut... Myslim na Teba aj na vsetky snazilky, aby sa Vam vsetkym splnili snicky!!!
@odrik uz sme aj domka moja no a za mesiac bude genetika,chodi tam raz za mesiac docent z bratislavy a povedal,ze ten sestrin syndrom nema ziadny vplyv na moju graviditu,tak uz len dufat,ze ani razstep mojho mileho nebude dedicny na nase deti,ale hadam nie,ked ho ani prvy synacik nema,dufajme 😠 tak a pockame na dalsiu mrchu a potom duphastom zas ako bolo a od 3dc clostyl a pojdeme na iui,ako sa ja tesim,no a este na genetike bude,ci nahodou nemam vrodenu neplodnost,ale hadam niee
@zabka60
No tak to sa tesim, ze uz domka oddychujes! Neboj, vsetko dobre dopadne!!! Co Vam to zobrali obom krvicku? Lebo mne na hematologii zobrali len krvicku a bolo. Pockate na dalsiu mrsku a idete na to!!! Velmi drzim palceky, aby to rychlo ubehlo a vsetko vyborne dopadlo!!! Tu este neprsi, ale uz tomu visia nohy 🙂 ! Tiez sme uz domka, Šimonka som pozvala na obed za vysvedcenie a v sobotu mu pojdeme do BA kupit novy bicykel, ktory si vybral. Vy si pekne uzite cirkus a oddychujte!
@odrik no najprv sme mali sedenie s tym docentom,zistoval veci o nasich rodinach,mne koli sestre,co je postihnuta a drahy moj ma obojstranny razstep pery,takze hadam to bude dobre ☹ no a potom nam brali krv,chvala bohu,ze som dostala mrchu a brali mi aj hp a ked skonci mrska,tak na kontrolu cytologie,ci zmizol zapal a na dalsiu mrchu uz ideme na to,samozrejme,ak budu dobre vysledky s hp a genetiky 😅
@odrik no kazali mi na dalsi 16dc papat duphik a potom na 3dc clostil mno a co dalej mi nepovedali vidis to,to je hruza,dnes ma tam aj troska nahnevali bo boli tam vsetky akesi nervoznne a aj take odmerane,no neviem 😖 ked odide mrcha k vam,tak sa objednavam na kontrolu zapalu,tak sa poriadne spytam,ako dalej a potom poviem 😉 joj,stale dufam,ze to vyjde na prvy krat,tak hadam ma telo nesklame 😉 😉 😉
@aduskatt
Ahoj, dakujem za opytanie 🙂. No nic moc. Mrska uz 48 dni po kyretazi nechodi, neviem, kde sa tula 🙂 ! Gynekolog ma vcera prezrel, tvrdi, ze je vsetko v poriadku, tak pokracujem v cakani!!! Na hematologii mi zistili vrodenu trombofiliu faktor V. Leiden a zvysenu hladinu homocysteinu, sama zabava!!! Este som aj bola chora, sadol na mna nejaky virus. Ale inak sa mam dobre 🙂 ! V kratkom obdobi, tolko veeeela sa udialo! Ale bude lepsie, prestavam to nejako riesit, necham vsetko volne plynut a uvidim. Ale ako sa mavas Ty???? Co nove u Teba?

@monkri
Poslem letecky bocianom!!! Nech rovno urobi svoju pracu 🙂 !!! Krasnu dobru noc!