icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
1. júl 2011

@mimi1111
No mas pravdu, moze to byt aj tehu, ale tolko stastia ja mat nemozem ☹ ! Preto som bola u lekara, ale nasiel len dve male nove cysty v maternici a neprasknute folikuly, takze nebola ovulka ☹ . Test bol tiez negativny. Tak teraz cakam na ovulku a mrsku. Ak nedorazi do 10-14 dni, idem znova na kontrolu a zjavne vyvolavacku. Nemam z toho teda radost, ale ked to nepojde prirodzenou cestou.... Mne teraz hematologicka nasadila cistu kyselinu listovu acidum folicum a pyridoxin (B6 vitamin). Ozaj a mas urcite po potrate ovulku?

mimi1111
1. júl 2011

@odrik no dufam ze mam ovulku a neboj tehu pride aj ovulka ta caka nebud nestastna a sup do snazilkovania 😉

odrik
1. júl 2011

@mimi1111
Jasne!!! Obe nas cakaju krasne casy 🙂 ! A vsetky snazilky tiez!!! Len nas priroda trochu trapi. Neviem sice preco, ale ten Pan hore urcite vie!!! Tak vela stastia vsetkym!!! Hlavky hore!!!

monkri
1. júl 2011

@mimi1111 nie si sama koho chytá zlá nálada aj mna veľa krát si aj poplačem že prečo ja ale potom idem dalej a nevzdám sa a viem že raz sa to musí podariť a budem mať aj ja dieťatko
@odrik no ešte nie si na dovolenke dovtedy klud neboj tam sa ti zadarí a bude to 😉
@zabka60 uži si cirkus ,ja by som hned išla do cirkusu ale maximálne tu len ak ja urobím cirkus tak budem mať 😀

odrik
1. júl 2011

@monkri
Jej, ahoj moja!!! No ved som celkom zabudla, ze az z dovolenky si prinesiem poklad v brusku 🙂 ! No neviem ako bez mrsky, ale uz neriesim. Ako sa mi mavas? Bola si u doktorka?

monkri
1. júl 2011

@odrik neboj bude to tak ,ja som taká bosorka 😀 nie nebola som a ani neviem kedy pôjdem manžel pracuje a iný nemá čas ísť somnou teraz možná po svadbe skôr nie

odrik
1. júl 2011

@monkri
Tak od bosorky to beriem 🙂 !!! Kto sa to tam u vas zasa svadbuje??? A mrska uz prisla??? Tu nic nove, Simonka dnes akosi trapi brusko, tak lezi, teraz aj zapal, nic moc neje, idem mu uvarit aspon caj, ked sa zobudi. Drzkaj sa, nebudeme smutne a ideme dalej!!!

monkri
1. júl 2011

odrik svadbuje sa stále odvtedy švagriná 7 jula bude koniec svadby , a mrcha ešte neprišla a neviem či príde a kedy už som dva balíky duphastonu za mesiac zjedla a nič mrcha kašle namna ,ostáva my len doktorka potom ale neviem kedy ,no simonko nech sa čím skôr uzdraví a užíva si prázdniny , a ano ideme dalej a stretneme sa na krémešoch 😉

odrik
1. júl 2011

@monkri
Jezisi, to ake dlhe svadby tam mate 🙂!!! Este, ze to netrva dlhsie, ved by si nemohla ani na tie kremese priletiet. A zabka pise, ze uz sa pecu 🙂 !!! No vidis, ako zaciname prazdniny, mozno je len preunaveny a nevyspaty este zo skoly alebo mozno nejaky virus. Uvidime. Este spi, nech si oddychne, srdiecko moje. No my teda mame s tymi mrskami "nadeleni" ! Katastrofa s nimi! Tusim si dnes kupim nejake cervene vino a dam si ho pri horucom kupeli 🙂

monkri
1. júl 2011

@odrik no ked ti to pomôže daj si moja a aj zamna ja tu také piť nemôžem ,no dlho sa tu svadbuje najkratšia trvá 3 mesiace je to na nervy ale sú aj dlhšie aj pol roka ,no už sa moc teším na tie krémeše moja a aj na vás že sa spoznáme a najmä že naše bruská budú pekne rásť 😉

odrik
1. júl 2011

@monkri
No to sa tesim!!! Uz aby to bolo, vyprava do Ziliny!!!

mimi1111
1. júl 2011

@odrik
@monkri kolko sa musime este trapit prezit tu velku nekonecnu bolest nez sa to podari??ani jedna nepozname odpoved len nam zostava dufat ze sa nam to podari dakujem vam za potporu ste zlate 😉

odrik
1. júl 2011

@mimi1111
Nedakuj pokladik, nie je vobec za co!!! Ved aj mne pomahate zasa vy 🙂 ! Podari sa, len to z nejakeho, pre nas neznameho, dovodu mame tazke!!! Ale babatka budu 🙂 !!!

monkri
1. júl 2011

@mimi1111 nedakuj sme na tom všetci rovnako a ver každej nás sa to podarí ,musí ja tomu verím a dúfam že tento rok konečne tehulkujeme lebo som si povedala že do 40 musím byť tehu a to už budem onedlho mať tak že moc dúfam a verím 🙂
no to budem nemocnici medzi tými prvo rodičkami najstaršia ale mne to nevadí nech len je 🙂

kyra30
2. júl 2011

takže tento mesiac zasa nič....mrchy už dorazili ☹

eviq
2. júl 2011

Ahojte mile snazilky, tak mne sa snazilkovske dni skoncili a uz mi nezostava ine len cakat na vysledok. Nemam vsak pocit ze by to vyslo, pri predchadzajucom tehu som to citila hned....viem mozno su to len take moje depkovske vymyslacky, ale....taka som dnes pesimistka :(....
@kyra30 nebud smutna, buduci mesiac bude tvoj....snazite sa uz dlho?
@odrik kasli ty na mrsku a chystaj veci na dovolenku, tamsa vsetko vyriesi🙂
@zabka60 aky bol cirkus?
@monkri juj ja by som veru na nejaku svadbu isla dobroty papat 🙂)
@nelynka co nove u teba? Ako sa mas?

odrik
2. júl 2011

@eviq
No budem drzat palceky!!! Myslim na Teba, nech je babatko v brusku!!! Krasny vikend!!! U mna nic nove, mrske sa neuracilo! Pretrvava bezmrsie 🙂 !!! Drzkaj sa!!!

zabka60
2. júl 2011

@odrik nooo tak cirkus bbol uzasny,nam sa velmi pacilo,ale malickemu ani ee 😖 on radsej auta a motorky,ako zvieratka,tak ja som s toho moc nemala,stale som ho musela strazit,bo chcel ist prec a za 18 eciek odist to mi bolo veru luto 😀 ale prezili sme a ked sme odisli,taky bol zrazu stastny a plny zivota 😀 teraz varim kuratko,polievocku,ryzu a cestovinku 😝

zabka60
2. júl 2011

@mimi1111 podari sa uvidis 😉

zabka60
2. júl 2011

@monkri 😀 😀 no vidis,aj to je nieco a verim,ze by si ho dokazala urobit paradny haha by tam boli vsetci v pozore 😀

zabka60
2. júl 2011

@eviq cirkus bol uzasny no maly sa moc nebavil,on nemusi zvieratka len auta a motorky,ale tak prezili sme to je zaklad a za tie penaze by mi bolo luto odtial na zaciatku odist len preto,ze maly sa nebavil 😖 ale nabuduce vieme,do cirkusu bez neho a ked bude moto show tak len snim 😀 a ty ako mas??co nove?

kyra30
2. júl 2011

@eviq ahoj...držím palce...nech to vínde .-D
my sa snažíme pres 2 roky ☹ ..neviem...teraz to začalo na mňa doliehať...posledné 2 mesiace, predtým som sa ako tak snažila byť v poho

monkri
2. júl 2011

@kyra30 asi to po čase doliahne na každú a príde obdobie depky ver ale že potom bude zase dobre a drž sa hesla do vianoc tehu a budeme tehu 😉

mimi1111
2. júl 2011

@monkri
@zabka60
@odrik tak dufam ze coskoro budeme vsetky tehuky vcera som si zasa kupila calibrum a to som si povedala ze uz ziadne vytaminy lebo som sa snimi napchavala a nic este to skusim 😉

zabka60
2. júl 2011

@mimi1111 no vidis,aj mne dosli,musim si ist kupit,uvidis,nebudu to vyhodene peniazky,mali by ste sa asi urcite vybrat do toho centra,ani ja som nechcela,ale jedneho dna som sedela na nete a pozerala stranku centra a zavolala som tam a objednala nas a dodnes toho nelutujem a mala som to urobit aj skor a vedeli by sme skor na com sme..vrele ti odporucam centrum,budete spokojny obaja a konecne kludny 😉

mimi1111
2. júl 2011

@zabka60 uz som to spominala priatelovi a rozhodli sme sa ze ideme do toho len musim najst na internete cislo a tiez tam zavolam a ake centrum mam napisat do prehliadavaca prosim trosku som stoho debil 😀

zabka60
2. júl 2011

@mimi1111 😀 to nic,aj ja som bola v tomto vsetkom nova,neboj casom sa hned do toho dostanes a budes rozumiet vsetkym skratkam aj vsetkemu ostatnemu...odkial si presne??pomozem ti moja nebooj,bude fajn 😉

mimi1111
2. júl 2011

@zabka60 dakujem si zlata som s galanty

kyra30
2. júl 2011

@monkri ja tiež dúfam, že sa nám to tu všetkým podarí 🙂 do Vianoc by bolo ideálne 🙂 Prehlasujem, že nemusím dostať žiadny darček....iba jeden jediný....malého drobčeka v brušku 🙂...Dochodí mi napísať Ježiškovi, xixixi....trochu zavčasu...ale ak to má všetko postíhať, xixixi

monkri
2. júl 2011

@kyra30 aj ja takým darčekom súhlasím ani ja nič iné si pod stromček neželám tak že hor sa posielame hromadný email pre Ježiška že sme boli dobré a že nechceme nič iné pod stromček len mať fazuľku brušku ktorá bude pekne rásť 😉