Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@mimi1111 nie si sama koho chytá zlá nálada aj mna veľa krát si aj poplačem že prečo ja ale potom idem dalej a nevzdám sa a viem že raz sa to musí podariť a budem mať aj ja dieťatko
@odrik no ešte nie si na dovolenke dovtedy klud neboj tam sa ti zadarí a bude to 😉
@zabka60 uži si cirkus ,ja by som hned išla do cirkusu ale maximálne tu len ak ja urobím cirkus tak budem mať 😀
odrik svadbuje sa stále odvtedy švagriná 7 jula bude koniec svadby , a mrcha ešte neprišla a neviem či príde a kedy už som dva balíky duphastonu za mesiac zjedla a nič mrcha kašle namna ,ostáva my len doktorka potom ale neviem kedy ,no simonko nech sa čím skôr uzdraví a užíva si prázdniny , a ano ideme dalej a stretneme sa na krémešoch 😉
@monkri
Jezisi, to ake dlhe svadby tam mate 🙂!!! Este, ze to netrva dlhsie, ved by si nemohla ani na tie kremese priletiet. A zabka pise, ze uz sa pecu 🙂 !!! No vidis, ako zaciname prazdniny, mozno je len preunaveny a nevyspaty este zo skoly alebo mozno nejaky virus. Uvidime. Este spi, nech si oddychne, srdiecko moje. No my teda mame s tymi mrskami "nadeleni" ! Katastrofa s nimi! Tusim si dnes kupim nejake cervene vino a dam si ho pri horucom kupeli 🙂
@mimi1111 nedakuj sme na tom všetci rovnako a ver každej nás sa to podarí ,musí ja tomu verím a dúfam že tento rok konečne tehulkujeme lebo som si povedala že do 40 musím byť tehu a to už budem onedlho mať tak že moc dúfam a verím 🙂
no to budem nemocnici medzi tými prvo rodičkami najstaršia ale mne to nevadí nech len je 🙂
takže tento mesiac zasa nič....mrchy už dorazili ☹
Ahojte mile snazilky, tak mne sa snazilkovske dni skoncili a uz mi nezostava ine len cakat na vysledok. Nemam vsak pocit ze by to vyslo, pri predchadzajucom tehu som to citila hned....viem mozno su to len take moje depkovske vymyslacky, ale....taka som dnes pesimistka :(....
@kyra30 nebud smutna, buduci mesiac bude tvoj....snazite sa uz dlho?
@odrik kasli ty na mrsku a chystaj veci na dovolenku, tamsa vsetko vyriesi🙂
@zabka60 aky bol cirkus?
@monkri juj ja by som veru na nejaku svadbu isla dobroty papat 🙂)
@nelynka co nove u teba? Ako sa mas?
@odrik nooo tak cirkus bbol uzasny,nam sa velmi pacilo,ale malickemu ani ee 😖 on radsej auta a motorky,ako zvieratka,tak ja som s toho moc nemala,stale som ho musela strazit,bo chcel ist prec a za 18 eciek odist to mi bolo veru luto 😀 ale prezili sme a ked sme odisli,taky bol zrazu stastny a plny zivota 😀 teraz varim kuratko,polievocku,ryzu a cestovinku 😝
@eviq cirkus bol uzasny no maly sa moc nebavil,on nemusi zvieratka len auta a motorky,ale tak prezili sme to je zaklad a za tie penaze by mi bolo luto odtial na zaciatku odist len preto,ze maly sa nebavil 😖 ale nabuduce vieme,do cirkusu bez neho a ked bude moto show tak len snim 😀 a ty ako mas??co nove?
@mimi1111 no vidis,aj mne dosli,musim si ist kupit,uvidis,nebudu to vyhodene peniazky,mali by ste sa asi urcite vybrat do toho centra,ani ja som nechcela,ale jedneho dna som sedela na nete a pozerala stranku centra a zavolala som tam a objednala nas a dodnes toho nelutujem a mala som to urobit aj skor a vedeli by sme skor na com sme..vrele ti odporucam centrum,budete spokojny obaja a konecne kludny 😉

@mimi1111
No mas pravdu, moze to byt aj tehu, ale tolko stastia ja mat nemozem ☹ ! Preto som bola u lekara, ale nasiel len dve male nove cysty v maternici a neprasknute folikuly, takze nebola ovulka ☹ . Test bol tiez negativny. Tak teraz cakam na ovulku a mrsku. Ak nedorazi do 10-14 dni, idem znova na kontrolu a zjavne vyvolavacku. Nemam z toho teda radost, ale ked to nepojde prirodzenou cestou.... Mne teraz hematologicka nasadila cistu kyselinu listovu acidum folicum a pyridoxin (B6 vitamin). Ozaj a mas urcite po potrate ovulku?