Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@nelynka no tak nevadi,tak o mesiac nooo,aspon nech ta tesi snazilkovanie,ale zas ja by som sa nemohla milovat len preto,ze sa snazime,ja cakam len na iui,tak vobec nerieesim snazilkovanie a by som sa zasmiala,keby sa nam zadarilo 😀 ale to nieje mozne,kedze mila zabka neovulujeeee 😖
@nelynka 😀 mne je moc luto,ze to mas doma take,ake mas,ja osobne by som to nevydrzala,je to jedna z mnoha veci,ktore by mali fungovat,ako hodinky,,ale tak je to na tebe,ci to vydrzis,abo nie,ale myslim,ze casom to dolahne aj na teba a vybuchnes ako bomba casovana 😅 prajem ti pevne nervy
@zabka60 na mna to doliehalo minuly rok vsetko.. a myslim ze ked som ten minuly rok prezila ja a hlavne manžel horsie to uz nebude urcite..vidim ako sa to pomalicky lepsi od noveho roka a ako to mne nechyba a neberiem to tragicky ked spolu spime raz za mesiac..
nie som uz blazniva pubertacka co to potrebuje kazdy den a ked to nema tak hned skace do postele s inym..toto ma moj muz jedno stastie..lebo prilezitosti na podvedenie som mala strasne vela..
nie je kazdy vztah zalozeny len na sexe..bohuzial..niekto ho ma raz za den, niekto raz za mesiac a mam aj kamaratku, ktora je s uz manzelom 15 rokov (z toho 5 rokov manzelia) a nespia spolu..a funguje im to krasne.. 😎
@nelynka hadam si sa na mna nenahnevala 😉 my tak klasika,3x do tyzdne,abo niekey raz za tyzden,ako mame chut a hlavne silu bo chut mame stale na seba,ale sila ani nie chodime s prace zbity,ako psy 😖 no a ja tiez niesom s tych,co by som skakala niekomu inemu do postele a poviem ti pravdu,ani si neviem predstavit sex s niekym inym,by som asi stvrdla a usla prec 😀 a ta tvoja kamoska s manzlom akoze vobec absolutne nic? 😕
@zabka60 nie moja nenahnevala neboj 😀
ja už som si za ten čas zvykla na taketo veci.. predtym ma to dost rozhodilo, že to nikto nechápe, ale teraz už nie 😀 😀
ono ja by som občas aj chut mala, ale manžel je večne unavený, aj ked unavený neni tak je unavený 😀 😀 tak neriešim už radšej 🙂
ano, kamoška s manželom absolutne nič...
myslim že vravela že nejak po 18ke spolu asi 3 alebo 4x spali, potom ona mala nejaky trauma zažitok a odvtedy proste nič.. a vyhovuje to obom..som sa až čudovala ale proste to tak majú 😝
@nelynka 😵 to som rada,ze ta take reci nerozhodia a malo by to tak byt,ty sama vies ako to je a nas do toho nic 😀 ja som tiez bola kedysi taka,ze som nemohla od nikoho pocut negativny nazor na nieco,ale naucila som sa casom,bo aj take nazori si treba vypocut 😉 no a obdivujem tvoju kamosku abo jej partnera,no nevieme co sa tam stalo,ake traumi sa stali,ale zaklad je,ze im to vyhovuje uz tolke roky a snad im to vydrzi naveky 😉
@zabka60 jasné.. niekedy práve negatívny názor ti ukáže tu správnu cestu kadial máš ist..
bohužial niekedy to tak je 😀 😀 😀
no kamoška raz šla v noci domov sama, a nejakej kamarátke otec ju stretol ožratý na mol a obťažoval ju.. a odvtedy sa uplne zablokovala..vraj to aj skúšali potom, ale bud bola uplne stiahnuta, že sa tam manžel ani nedostal alebo sa jej to zhnusilo len sa jej začal dotýkat viac intímnejšie..
ale oni su velmi pobožný a on je fakt chápavý človek a vedel do čoho ide ked si ju bral..takže si nemože nai hlavu o mur už trieskat 🙂)
@nelynka no to si neviem ani predstavit,ze by sa mi take nieco stalo a keby ju nedaj boze znasilnil,tak by na tom bola nevedno ako ☹ je to smutne co sa deje v tomto svete,aj nam sa s kamoskou stalo cca mesiac dozadu sme sedeli na pivku u nas v krcme kde chodime uz roky a uz bol vecer a tma a dosiel tam taky maly pidimuzik 😀 sadol oproti nam a zacal sa ukajat rukou no dopili sme rychlo a isli prec,ale on isiel za nami,tak som volala rychlo mojmu chlapovi ten nabehol behom sekundy a dal mu tam po papuli a este si chudak moj aj malicek zlomil 😀 no takze asi tak
@nelynka 😀 ved my sme sa nebali,ze by sa na nas vrhol,ale nikdy nevies,ci ten blazen nevytiahne nejaku ziletku,abo nozik....a chlap mal aspon hrdinsky pocit,ze nas zachranil asi tyzden 😀 ale sama uz nechodim na pivko,chodime s nasimi chlapmi,kdyby neco a ked aj hej,tak nas je viac a mame pohodu 😉
@odrik Ahoj..dik za povzbudive slova🙂, ja mam pomaly 30, tak asi zato ma chyta depka.Vzdy som chcela mat babo do 30 ky, ale uz je to prec a niekedy neviem ako dalej.
@zabka60 ahoj....my sme sa tiez hadali,chudak mm , niekedy to jednoducho nezvladam.Este ze to chape.Tiez sa toho bojim , ze ked dojde fakt na IUI a nevyjde, tak sa zblaznim z toho.Niekedy mam chut sa na vsetko vykaslat a zacat konecne zit a nie len cakat kazdy mesiac...
takže baby hlavu hore. My sa tiež snažíme 10 mesiacov a nič. Občas prepadám panike a pod. Ale niekto tu písal, že treba myslieť pozitívne. Tak idem na to a verím, že tento mesiac sa to už podarí.
@zabka60
@monkri
Ahooojte lasky moje!!! Ako sa mi mavate??? Depka trosku odisla, zistila som, ze uz vobec nesmiem mysliet dozadu a na to, co by mohlo byt keby...a musim mysliet na to co moze byt a bude!!! Takto som si to vymyslela
🙂! Pocasie sa lepsi, zajtra volny den, uz som domka z prace, nozky vylozene, no Amerika 🙂 !!! A nemyslim na to, ze by to mohlo byt este krajsie, ale myslim na to, ze to je krasne a bude este krajsie!!!!!!! Tak je??? A bude krajsie u nas vsetkych!!! Ahojte babulky, huraaaa, som to zasa JA!!!
ahojte zienky,
tak ja som dneska odbehla na tu krv, tak je to negativne, tehotna nie som..
takze ked do tyzdna nepridu kramy, mam sa objednat na gyndu..tak som zvedava 😖
Ahojte, tak u nas vyzera, ze to asi nevyslo...som smutna :(
@odrik 😵 no zaltko vidim,ze si to zasa ty a som rada,ze si konecne spat 😀 aj mna uz presla depka,dnes som sa tak unavila v praci,ze budem rada,ked si konecne lahnem a budem relaxovat a kukat telkuuu 😀 a simko ako???moze sa ist vozit,ked uz sa nam konecne lepsi pocasie..a mrska asi stale nic,ze??neboj mojaaa,to zvaldneme a urcite uz coskoro pride 😉
@zabka60
Vies co, nech sa mrcha niekam strci!!!!! Teraz sme prisli zvonku, Simko sa bicykluje ako sialeny, ja uz som popri tom aj nakupila, Mašenku vyvencila a on sa stale bicykloval. Tak sa tomu bicyklu tesi a ja s nim 🙂 ! Zajtra pojdeme asi tiez na bicykle, pojdeme si pozapalovat na cintoriny, mozno na zmrzlinku a tak. A ty pekne oddychuj, zajtra mame volno!!!!!
@odrik joooj no vam je teda krasny veget 😉 som rada,ze si to zasa ty 😀 ja mam v poslednej dobe take hnusne sny,ja neviem,asi podvedomie pracuje abo co,no uvidime tento mesiac nas cakaju dufam posledne prichody do martina a bude pokoj a budeme domka pekne rast 😀 na nic ine nemyslim radsej,spolieham sa na to,ze to vyjde hned 😅

@monkri no ja by som bola radšej kludnejšia keby ešte aspon mesiac-dva počkalo radšej, nech si začnem aspon DNP doplácat a potom...
hlavne u mna to buduci mesiac nehrozi, že by boli // lebo pochybujem že bude nejaký sex, najskorej asi až v auguste, alebo septembri... 😕