Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@jaja08 ja som mala az po dvoch tyzdnoch peke dve ciarky...na siesty den tiez nic....
@amouramour
Tak dufam, ze to je aj v mojom pripade 😉
@aduskatt
Ahoj moja, mooooc sa tesim na dovolenku!!! No musim byt plna optomizmu, lebo inak by som uz bola v Sokolovciach na psychiatrii 🙂 ! Mrchu od potratu, teda 9 tyznov, nemam, trombofiliu samozrejme mam, zvysenych milion hodnot az na 150 percent, folikuly mi nepraskaju, vajicko sa teda nemoze uvolnit...... Clovece, ja som uz asi umreta 🙂, ked mam take vysledky krvi, a preto ma ta mrcha uz vypisala zo zoznamu. Ale ona netusi, co ja som zac 🙂 !!! A co nove u Teba????? Ako letujes?
@odrik ja v praci, akurat som dostala mrchu zasa☹( a uz to vyzeralo nadejne......takze v auguste zasa do CARu, ale zmenila som lekara aj CAR, tak uvidime......termin sa nam krati, povedali sme si, ze do konca roka a potom uz kasleme na to...................tu dovcu ti doprajem🙂))ja letujem doma, teda v praci...........nic mimoriadne tento rok sa nechysta, budeme len doma a u svokry na vychode tyzden
ahojte baby tak všetko je ok ale ešte čakám na potvrdenie s testov ale vypadá to dobre 🙂 no nebola som tu lebo od včera poobedia celom alžírsku nebol internet už som myslela že ani dnes ale hurá zapli 🙂
@odrik no to je sice super,ale aby si si tu dovolenku aj uzila s familijkou a nie sedela na konikovi na dovolenke,tak si laskavo uzivaj,valaj a plavaj si v mori,lez na slniecko az si krasne bronzova,uzivaj si synacika a manzelika a to mas prikazom!!! 😀 .....no a sttym bocianom sranda,ked sme isli domkov a s auta som ho zbadala a drahy tez ze konecne by mohol k nam trafit aj kolega sa tak zasmial,ze som ho chcela zastrelit 😀 a dnes ked sme boli na prestavke na cigosku v robote tak letel ponad nas a vsetky kolegyne prekrizovali nohy a ja jedina som ich rozkrocovala,ako som mohla 😀 sa smiali,ako kozi na mnee 😀
@zabka60
No to si viem zivo predstavit 🙂 !!! A kedze si jedina nozky roztvarala, urcite k Tebe coskoro prileti! Len musel zaletiet na centralu bocianov zapisat Tvoju adresu, aby vedeli, kam poputuje dalsi maly batoztek. Ved musia mat predsa presnu evidenciu 🙂 !!! A co vlastne zajtra budete riesit, uz nejaku pripravu ???
@odrik no to by som mu radila bo som nikdy tak netuzila vidiet bociana ako teraz 😀 .....no ideme risit cytologiu koli tomu zaapalu vsak vies,potom oddnes papam d.,tak ako dalej,ked pride na rada clostyl a este budu vysledky s hp co mi brali na 2dc,mno a koli tej genetike,ja to chcme az po vysledkoch vsak som spominalaa,ale pan docent na nas kasle,tak uvidime co nam povedia
@monkri @zabka60 @kyra30 @odrik ahojte kočky, tak ako sa máte? ja prežívam s takými zmiešanými pocitmi...keby sa dalo zaspať a zobudiť sa o 3 mesiace 🙂 @katkapapacova ako sa ti dari? bruško počúva? 🙂
Kočky plánujete si v lete nejaké dovolenky? Odrik viem, že ty áno...čakáme na morskú pannu 🙂 My by sme chceli prvé dva augustové týždne, len tu niekde na slovensku...už aby to bolo...a aby do vtedy bolo všetko v poriadku...cez víkend som na poli videla asi 6-7 bocianov, tak som si pomysela, že pre každú z nás by sa ušiel 🙂 prajem vám pekný dníček
@lolitka25 ahoj mojka, co mas nove? citala som ze ste znovu instalovali, tak snad... 😅 ?
@zabka60 aj mna cele leto provokuju bociany. vidis, ale nohy som este nerozkrocovala, tak skusim este to 😀 . inak som cez vikend citala v mojich starych poznamkach: "ked zene bocian nechce doniest babo, tak to ma vraj skusit s inym vtakom" 😀
sme to poistili (teda môj otec) - kupil nam aj umeleho bociana. obcas mam chut mu kopnut do hlavy, ale inak sa ma dobre 😉
@katkapapacova no ako tehulka? vcera som si vypocitala, ze dalsie IVF mi vychadza okolo vianoc. ty mas vtedy termin. tak sa hlasim na prevzatie stafety, OK? musis mi ju podrzat 😉
@mabumi moja krasna, tesim sa s tebou 😎 😎 😎 , tak ti to prajem no a najlepsie aby si to tak prezivala poriadne-vracanie, unava, to vsetko je tehu a to ti zelam, ja sa mam dobre, zajtra zaciname bagrovat, tak pomalycky sa vytesujem ze sa zacne pracovat aj na domceku 😀 :-
@eviq ahhhhhhhhhoooooooooooooj, preco chces skocit o tri mesiace dopredu, hmmmmmmm?ja sa mam fajn ty sa pochval tehulka ako to ide? 😀
@katkapapacova no tak dakujem, hlavne za to vracanie 😀 😀 😀 . ale ked uz som si tolko vytrpela - a bez vysledku, tak myslim si ze to "zle" obodbie v tehotenstve s TAKOU obrovskou motivaciou zvladnem 😅 . takze berieeeeem, vsetkymi desiatimi 😅 😅 😅
zajtra bagrujete? a co chcete stihnut tento rok? iba zakladovu dosku alebo aj krov? lebo to by ste mali co robit 😕
@mabumi nie nie len zaklady a platnu, dlho sme cakali na povolenie a i tak ho este nemame ale na terenne upravi nam dal starosta suhlas,takze tak, tento rok to staci, na rok mury,strecha a zasa fajront a ptom dokoncit a byvat, nechceme sa plasit...
no tie nevolnosti za to, bo ja som dva roky cakala a potom som mala 1trim taky ze des,schudla som dve kila ale teraz som ich uz konecne nabrala 😀
@katkapapacova ja som to pochopila. ked chcem prebrat stafetu, tak so vsetkym co k tomu patri 😀
no dobre ste si to naplanovali. my sme robili zaklady aj so vsetkym minuly rok a robili sme este 23.12. a aj tak sme nestihli vsetko ako sme chceli. ale my mame aj velku plochu a brzdili nas zaplavy na jar, takze tak. tento rok sme chceli koncit omietkami a podlahami, ale vyzera to zase na nestihacky 😝
@mabumi no ale i tak ste kopu toho urobili, nas nic nenahli mozno len potom nedostatok priestoru pre babo, ale vydrzime, nie? 😀
@katkapapacova veru. ked mne zas naposledy povedala moja kolegyna, ze ako nam zavidi, ze nemame babo a uz staviame. ze aky my mame proste uzasny zivot,... 😝 😝 😝 , tak jej mm povedal, ze aj v zapalkovej krabicke by sme zili s detmi, len aby boli 😵

@odrik ahoj moja, citam, ze dovolenka predo dvermi🙂 a vidim, ze si plna optimizmu🙂)