icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
15. júl 2011

@odrik no to kamoska mala nan chut,objednala ho no tak co snim,ale uz nikdy viac naozaj bo toto ako nam je fuu a este ked sme sa tak tesili na ten nas vecer a takto sme dopadli,budeme sedet pit pivko a grgat ako prasiatka bo to je strasnee ☹ uz som mala nospu,mineralku,hylac,endiex a stale to nepovolilo

odrik
15. júl 2011

@gwenni
Dakujem moja, preco by som sa hnevala, som rada, ved mam viac informacii a tomu sa tesim. Vyvolavacku mi este nedal, myslim, ze isiel na to rozumne, lebo ked robil sono videli sme velmi velke foliky a lekar predpokladal, ze pekne spontanne prasknu a cyklus bude v poriadku. Ja som aj rada, ze zbytocne nechce riesit veci hned chemiou, vzdy sa snazi primarne bez liekov, a ked to nejde, potom uz voli druhu moznost. Nasiel mi aj dve male nove cysty, aj tie mozu branit praskaniu. Idem k nemu v stredu, tak ma caka vyvolavacka. Mozem sa spytat, po vyvolavacke si kedy zacala krvacat? Kolko dni po? Dakujem!

gwenni
15. júl 2011

@odrik neviem presne, ale bolo to len pár dní

odrik
15. júl 2011

@zabka60
No moja, tak sa liec, u nas sa vravi, ze si sčemerena 🙂 ! Ale to prejde po pivecku 🙂 ! Tak krasny vecer!

zabka60
15. júl 2011

@odrik scemerena???hm to som naozaj este nepocula 😀 bodaj by si mala pravdu moja utekaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😨 myssliiiiiiim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

odrik
15. júl 2011

@zabka60
No od slova čemer!!!! A musela som vymenit fotecku, moju prvu mi konik stopol. Tak tu je dalsia 🙂 !!! Dobru nocku!!!

monkri
15. júl 2011

@odrik presne tak sa to vraví aj u nás 😀 u nás tvrdíme že to prejde po masáži 🙂 a pekná fotka a aj tá prvá bola super 🙂

odrik
16. júl 2011

@zabka60
@monkri
A ostatne moje babulky!!!!! Po 9 tyzdnoch od kyretaze hlasim prichod MRCHY 🙂 !!! Neviete si prestavit, aku mam radost!!! Prvykrat v zivote sa tesim z mrchy 🙂 !!! Mam pocit, ze ten vyzivovy doplnok od Valovica mi nakomiec pomohol, aby sa moje hormony dali do poriadku! Monkri moja, som rada, ze aj Ty uz mas fotecku!!!!! A dufam, ze je vsetko OK!!!!!!!!! Tak dievcata, skonci mrcha a zacina......... Ved vy vsetky viete co 🙂 !!! Krasny dnik!

monkri
16. júl 2011

@odrik no ved sme ti povedali s dovolenky s morskou pannou ok a potom na krémeše 🙂 tak už vidíš ako vypadám xixixi

odrik
16. júl 2011

@monkri
🙂 !!! Na kremese sa tesim!!! S morskou pannou alebo s morskym vlkom alebo aj so slovenskou fazulkou v brusku!!! A uz sa aspon vidime!

monkri
16. júl 2011

@odrik super a neboj bude aj fazuľka 😉 a aj krémeše už sa na ne moc teším mnam 🙂

monkri
16. júl 2011

baby čítali ste toto téma Čakáme dieťatko ale nevieme čo s ním ? no nemám na nu slov ak je to pravda čo tam píše

odrik
16. júl 2011

@monkri
Ano moja, aj som tam dala asi 4-5. strane prispevok, ty brdo, ake nazory tam zienky prezentuju!!! A vobec zakladatelka temy mam pocit, ze prisla z ineho sveta!!! To su veci, co???

monkri
16. júl 2011

@odrik no ja som to len zhruba prebehla ale mne sa zdá že klame a dobre sa zabáva na ženách lebo zdravým rozumom by to nespravila

odrik
16. júl 2011

@monkri
No ved to je naozaj az neuveritelne, ako z filmu! To ziena asi este musi riadne dozriet, lebo zdravo uvazujuca zena toto nemoze ani len vymysliet!!!

monkri
16. júl 2011

@odrik hladala som tvoj príspevok tam ale nič som nenašla nevadí ale mne sa to celé nepozdáva ona sa dobre asi zabáva na tom je to chorí vtip moja

zabka60
17. júl 2011

@odrik no to je hruuza taka pekna bola,ale aj tato samozrejme 😉 ..moja ako si pokrocila????nieco nove??ja som akurat dosla od svokrovcov a som happy,ze sme konecne doma 😀

zabka60
17. júl 2011

@odrik krasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak silno sa stebou tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nadhera,konecne...a my sme dnes zas videli bocianaaaaa 😵

zabka60
17. júl 2011

@gwenni ahooojky,pocuj a kolko stoja tie pregnylki??bo aj ja ich budem potrebovat 😖

odrik
17. júl 2011

@zabka60
Ahooooj, no ze sa aj ukazes 🙂 !!! Mrsina prisla v plnej parada, vidno, ze 9 tyzdnov nebola, hnusoba! Striedam toaletu a sprchu, no ale som rada, ze je tu. Uz to len nejako prezijem a druha snad uz bude normalna, prip. ziadna 🙂 !!! Tak si doma oddychuj, vydychaj svokrovcov a prajem Ti krasny vecer!!!

odrik
17. júl 2011

@monkri
Ahoj moja, tak ako sa citis??? Babulko poslucha??? Nie je Ti velmi zle? Mna dnes strasne mota, len tak sucham nozkami, kedze mrcha mi nic nedaruje, ked som tolko na nu cakala a tolko na nu ponadavala 🙂 !!! Je teda poriadna, musim vela pit, chladim sa a posedkavam! Krasny dnik a vecer!!!

zabka60
17. júl 2011

@odrik no ako ste mi chybali..hned som isla sem k vam co je nove@monkri vidim,ze krasne rastiete som rada,ze je vsetko tak ako ma byt,riadne sa chlad bo tie vase horucavy 😠 ...a ty odrik moja no nezavidim ti v tych horucavach a take zalievaky,ale hlavne je,ze konecne dosla a odide a supky dupky na to 😉 svokrovcov vydychavam tomu ver,to bol vikend teda 😖

odrik
17. júl 2011

@zabka60
Noooo moja, aj take su nase povinnosti!!! Ako vravi moja mama, neberieme si len chlapa, ale aj jeho rodinu!!! Takze tak 🙂 ! Ja sa z tej mrchy otrasiem, neboj moja!!! Len nech sa "vyřádí" a ide kade lahsie 🙂 !!! Inak vsetko OK, zajtra idem do robotky, este neviem, ci sa nejako vypodlozim alebo co 🙂 ??? Bude zabava, logopedka bude viac na zachode ako v ambulancii 🙂 !

zabka60
17. júl 2011

@odrik 😀 moja svagrina po kyrete isla tez do prace,ale musela aj odist na otoku co mala take bolesti a zalievacky a marodila tyzden kym mrcha neodisla,no ako kto sa s toho spamatava 😉 ty sa urcite s tym rychlo a lahko vysporiadas 😉 drzim palcekky,aby si vydrzala v praci a konecne nam obom vyjde co treba,ekdze nas v tom babizne nechali 😀

odrik
17. júl 2011

@zabka60
No jasne! Po kyrete som isla hned po troch dnoch a nebolo mi ani šľaka 🙂 !!! Uvidime zajtra, mozno sa mrcha umudri a bude z nej mrska zodpovedna 🙂 !!! tak moja uz potom len obe tehulkovat!!! Nech nas babulky zoberu na tie kremese 🙂 !!!

zabka60
17. júl 2011

@odrik kokso ani nespominaj my sme boli este v piatok v cukroske,mno videla som aj kremese,ale vravim si,ze bez vas nemozem a dala som si kavovy banan,ten bol uuuzasny a este veternik moja a ten som len nakusla a hodila im ho tam skysnuty bol a mne bolo taak zle,aj ma prehanalo,vsak vies som to vravela 😒 takze musime najst niekde nejaku schopnu cukrosku,kde nebudeme s bruskami behat a prehanky a tazkosti 😀

monkri
17. júl 2011

@zabka60 tak do tej cukrárne neideme dobre 😀 no moje ja dnes celí den skoro som prespala od rána my je zle točí sa my hlava a je my na vracanie bože už nech je to zamnou 😉
@odrik no mrcha hnusná sa ti ukázala poriadnej kráse zato že si na nu nadávala xixixi ale už bude dobre 😉

zabka60
17. júl 2011

@monkri tak tam uz ani len enpachnem ai z dialky 😠 fuuuuuj..im tam poslem hygienu svine!!!!.....no moja a v tych horucavach ti teda naozaj nezavidim,ako tti musi byt...uz aby ste boli doma na svk...a kedy to idete riesit navrat k nam ci ako,?

gwenni
17. júl 2011

@zabka60 voľakedy boli v balení iba po 3kusoch a platilo sa za ne cca 30€, ale teraz mi predpisovala doktorka každý mesiac len jednu injekciu a doplácala som iba 1€ ...tak poriadny rozdiel a riadne prekvapenie
Keby ma tak chceli prekvapiť aj v Heliose a druhý cyklus um.oplodnenia by ma nevyšiel 1000€ ale iba 100 € 🙂
Držím ti silno päste nech pregnyl pomôže 🙂

zabka60
17. júl 2011

@gwenni tak to je super a dufam,ze to bude tak,ako pises 😉 bo ideme na iui a mam aj clostyl ale v piatok mi docent tomas hovoril,ze mi aj pregnyl predpise,tak som zvedava,ako nam to pojde