Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@gwenni
Dakujem moja, preco by som sa hnevala, som rada, ved mam viac informacii a tomu sa tesim. Vyvolavacku mi este nedal, myslim, ze isiel na to rozumne, lebo ked robil sono videli sme velmi velke foliky a lekar predpokladal, ze pekne spontanne prasknu a cyklus bude v poriadku. Ja som aj rada, ze zbytocne nechce riesit veci hned chemiou, vzdy sa snazi primarne bez liekov, a ked to nejde, potom uz voli druhu moznost. Nasiel mi aj dve male nove cysty, aj tie mozu branit praskaniu. Idem k nemu v stredu, tak ma caka vyvolavacka. Mozem sa spytat, po vyvolavacke si kedy zacala krvacat? Kolko dni po? Dakujem!
@zabka60
@monkri
A ostatne moje babulky!!!!! Po 9 tyzdnoch od kyretaze hlasim prichod MRCHY 🙂 !!! Neviete si prestavit, aku mam radost!!! Prvykrat v zivote sa tesim z mrchy 🙂 !!! Mam pocit, ze ten vyzivovy doplnok od Valovica mi nakomiec pomohol, aby sa moje hormony dali do poriadku! Monkri moja, som rada, ze aj Ty uz mas fotecku!!!!! A dufam, ze je vsetko OK!!!!!!!!! Tak dievcata, skonci mrcha a zacina......... Ved vy vsetky viete co 🙂 !!! Krasny dnik!
baby čítali ste toto téma Čakáme dieťatko ale nevieme čo s ním ? no nemám na nu slov ak je to pravda čo tam píše
@zabka60
Ahooooj, no ze sa aj ukazes 🙂 !!! Mrsina prisla v plnej parada, vidno, ze 9 tyzdnov nebola, hnusoba! Striedam toaletu a sprchu, no ale som rada, ze je tu. Uz to len nejako prezijem a druha snad uz bude normalna, prip. ziadna 🙂 !!! Tak si doma oddychuj, vydychaj svokrovcov a prajem Ti krasny vecer!!!
@monkri
Ahoj moja, tak ako sa citis??? Babulko poslucha??? Nie je Ti velmi zle? Mna dnes strasne mota, len tak sucham nozkami, kedze mrcha mi nic nedaruje, ked som tolko na nu cakala a tolko na nu ponadavala 🙂 !!! Je teda poriadna, musim vela pit, chladim sa a posedkavam! Krasny dnik a vecer!!!
@odrik no ako ste mi chybali..hned som isla sem k vam co je nove@monkri vidim,ze krasne rastiete som rada,ze je vsetko tak ako ma byt,riadne sa chlad bo tie vase horucavy 😠 ...a ty odrik moja no nezavidim ti v tych horucavach a take zalievaky,ale hlavne je,ze konecne dosla a odide a supky dupky na to 😉 svokrovcov vydychavam tomu ver,to bol vikend teda 😖
@zabka60
Noooo moja, aj take su nase povinnosti!!! Ako vravi moja mama, neberieme si len chlapa, ale aj jeho rodinu!!! Takze tak 🙂 ! Ja sa z tej mrchy otrasiem, neboj moja!!! Len nech sa "vyřádí" a ide kade lahsie 🙂 !!! Inak vsetko OK, zajtra idem do robotky, este neviem, ci sa nejako vypodlozim alebo co 🙂 ??? Bude zabava, logopedka bude viac na zachode ako v ambulancii 🙂 !
@odrik 😀 moja svagrina po kyrete isla tez do prace,ale musela aj odist na otoku co mala take bolesti a zalievacky a marodila tyzden kym mrcha neodisla,no ako kto sa s toho spamatava 😉 ty sa urcite s tym rychlo a lahko vysporiadas 😉 drzim palcekky,aby si vydrzala v praci a konecne nam obom vyjde co treba,ekdze nas v tom babizne nechali 😀
@odrik kokso ani nespominaj my sme boli este v piatok v cukroske,mno videla som aj kremese,ale vravim si,ze bez vas nemozem a dala som si kavovy banan,ten bol uuuzasny a este veternik moja a ten som len nakusla a hodila im ho tam skysnuty bol a mne bolo taak zle,aj ma prehanalo,vsak vies som to vravela 😒 takze musime najst niekde nejaku schopnu cukrosku,kde nebudeme s bruskami behat a prehanky a tazkosti 😀
@zabka60 voľakedy boli v balení iba po 3kusoch a platilo sa za ne cca 30€, ale teraz mi predpisovala doktorka každý mesiac len jednu injekciu a doplácala som iba 1€ ...tak poriadny rozdiel a riadne prekvapenie
Keby ma tak chceli prekvapiť aj v Heliose a druhý cyklus um.oplodnenia by ma nevyšiel 1000€ ale iba 100 € 🙂
Držím ti silno päste nech pregnyl pomôže 🙂

@odrik no to kamoska mala nan chut,objednala ho no tak co snim,ale uz nikdy viac naozaj bo toto ako nam je fuu a este ked sme sa tak tesili na ten nas vecer a takto sme dopadli,budeme sedet pit pivko a grgat ako prasiatka bo to je strasnee ☹ uz som mala nospu,mineralku,hylac,endiex a stale to nepovolilo