Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@lolitka25 to nemozes len tak sama zacat papat a ani myslim bez predpisu nekupis....musis sa spytat svojho elkara ci ich mozes brat vies,tak sa spytaj...no a ja ho mam od 16 dc doo 25dc 2x1tbl..a do 2-3max dni pride mrcha,ale ona moze dosjt aj ked by som bola tehu po tych liekoch aspon som tak citala...ale ja som bezovulacna,takze nebudem tehu isto 😖
@katkapapacova
Ahoj pokladik!!! Ty sa moja hlavne netrap!!! Chlapi su chlapi, nic nove pod slnkom, ze ked nieco robia a nejde to celkom podla predstav, tak si nevsimaju nic a nikoho 🙂 ! Domcek sa vyriesi a Ty si hlavne uzivaj a vychutnavaj tehulkovanie 🙂 !
@odrik je tam ciselko,ale nechcem ho otravovat veru 😀 este pocckame do konca mesiaca,to bude emsiac a ked sa neozve,tak mu brnknem a pekne slusne mu poviem,ze kde je problema 😀 fuu zdobla som 2 rozteky s pastekou a pohar mliecka a mozem ist pokojne hajat,len dufam,ze mi nebude tazko,bo tak som to s chuti spapala 😖 ...zlatusik aa ty co novulinke??kedy letite??
@zabka60
No vidis a zase budes, po nasom povedane, "sčemerená", teda ked schuti nieco spapas urobis si čemer a teda si sčemerená 🙂 !!! No ako povies, kedy budu vysledky, nevies? Lebo do konca mesiaca sa mi zda mooooc casu!!! A nevies co je s nasou monkri??? Idem jej napisat IP. A do Italy ideme autickom 5.8. 🙂
ahojte hlásím som tu len som mala technický problém nefungovalo pc ale už ide huráááááááá 🙂
@zabka60 je super že sa začína niečo diať, nechcem ti veľmi brať nádej alebo ako by som to nazvala, ja ťa vlastne len chcem upozorniť na niečo čo mňa nikdy nikdy upozornil. V centrách budú k tebe všetci lekári veľmi milí a možno náhodou sa ti pošťastí stretnúť doktora ktorý sa ti bude snažiť pomôcť, ale predovšetkým je každé centrum o peniazoch.
IUI má veľmi nízku úspešnosť a v podstate aj tak skoro všetky páry čo im odporučili tento postup museli nakoniec podstúpiť IVF a čo je úplne najsmutnejšie na tom všetkom že na nešťastí ľudí neskutočne zarábajú, pretože vedia že párov ktoré nemôžu otehotnieť je stále viac a viac a s túžbou po dieťatku sú veľa krát manželia ochotný dať aj tie posledné peniaze aby sa im to vytúžené dieťatko stalo skutočnosťou.
Ja by som ti v podstate poradila to že vždy sa snaž konzultovať všetko s viacerými lekármi a hlavne napríklad nie so svojim gynekológom, pretože oni majú s CARkami zmluvy a za každého pacienta dostávajú od CARka peniaze :( :(
@katkapapacova Ahoj Katka...čo si opisovala pocity, všetky presne zažívam aj ja...my sa tiež snažíme 2 roky a nič... každý mesiac prežívam sklamanie...
Teraz ideme na predlžený víkend do rodnej dediny...doma, svokrovci , najbližia rodina..psychicky sa pripravujem normálne na všetky vyhýbavé odpovede. Strenutie kamošiek a s poznámkami : A vy načo čakáte ? Presne aj pred manželom sa tvárim, že som OK, nemám náladu ísť domov.....☹ ☹
@katkapapacova KAtka prepáč nemyslela som teba, prajem príjemné tehuľkovanie 🙂 ty si už za vodou 🙂 nech to dobre dopadne 🙂
@odrik ahoj , dlhšie som tu nebola...čítam, že mrcha došla a že konočne možte začať snažilkovať...poteší ...ked neprší...aspoň kvapká 😀
@zabka60 Ahoj Zabka, no ako sa máš ? ešte si pred IUI, alebo po. čo máš nového ?
Babenky myslím, že do strany 100 to nestíhame, babenky tu píšu ako divé 🙂 ...musíme si dať nový limit... ja navrhujem 150....200 sa mi zdá ďaleko 😅
@gwenni ako vravíš , všetky gyncentrá na tom zarábajú...na tom je to postavené....aj ja mám takého gynekológa, ktorý ma pri prvom spomenutí..hneď tam poslal...
No každá snažilka to rieši po svojom, v rámci možností a presvedčenia... a chytáme sa každej slamky . Niekto pozerá na to tak, aby ma niekde neofikli..druhá..spravím pre to všetko. Túžba je hnacia sila.
Ja odporáčam všetkým babenkám , aby si vypočuli vždy názor aspoň 2 lekárov- nemyslím v jednom gyncentre. ale vyhľadať nezainteresovaného,. Viac hláv - viac rozumu 🙂
@kyra30
Ahoooooj!!!! Dobry napad, lebo fakt nestihame, tych 200 sa mi zda optimalne 🙂 ! Mrcha konecne prisla, aj pomaly končí. Pojdem sa dat skontrolovat na gyndu a este mam kontrolne odbery na hematke a uvidime. Este asi so snazilkovanim pockame, aby som mala vysledky z hematologie. Predsa len, okrem trombofilie som mala vselico zvysene, tak asi radsej pockame na tie kontrolne odbery. Hoci sa mi voooooobec nechce cakat ☹ ! Este si to mozno rozmyslim 🙂 !!! A co nove u Teba????? Drzkaj sa, krasny dnik!!!
@odrik no u mňa nič nového, moj manžel má ísť tento mesiac na spermiogram, tak uvidíme....ešte nebol...a tak sme snažilkovali tento mesiac....no teraz len nádejkať, že nepríde mrcha...ale nevidím to ružovo... aj ked malá nádejka, že motyka vystrelí v kútiku duše je... nále to každý mesiac. Takže klasika, podľa toho aké budú výsledky, budeme možno rieišť umelé......
@gwenni to ja neviem a vdaka za radu,ale ja aj ked neskutocne tuzim po dietatku nemozem si dovolit kazdy jeden zakrok,ktory oni robia,na tom zvysne financie momentalne nemame a nechcem mat dieta na pozicku 😀 no a ked sa nepodari,tak sa nepodari...taky je zivot a je kpec bab ktorym sa podarilo len po iui a su stastne a spokojne,viem,ze mas toho kopec za sebou a nemas nadej v nikoho a uz neveris nikomu a nicomu,ale vsetko ma svoj vyznam...zevraj 😖
ahojte tak som tu konečne aj ja troška no dnesný den bolo hrôza ale dobre to skončilo chvála bohu kyretáž sa odkladá dietatko je poriadku aj ked je troška maličké 🙂
@monkri to je vyborna sprava 🙂 som rada, ze tvoje dietatko je v poriadku a dufam, ze malicke porastie ako zvody a nebude ti uz robit stresy
@zabka60 ahojky, tak ked budes mat vysledky z genetiky napis, vsetky sme zvedave 🙂 drzim palce
no baby, mne dnes BT klesla rano na 36.5... takze mrcha cochvila dorazi a mna uz porazi :( fakt som verila, ze teraz to vyjde, nepochybovala som :( uz nevladzem :(
@katkapapacova nadherny termin 🙂
@lolitka25 jasne hned napisem,ja sama cakam ako na trnoch,kedy mi zavolaju a stale nic 😖 ale asi to tak ma byt,ze este neprisiel ten spravny cas....moja nebojkaj mozno nedojde,ja neviem nejak extra by som sa nespoliehala na bt,ja som merala len par dni,nevidela som v tom nejaky extra zmysel,ale to je kazdej osobna vec 😉

@odrik joooj moja toho sa ja nebojim,ze by som bola,ved vies,ze som bezovulacna 😀 dnes bolia uz pomenej,uvidime,co bude ked v sobotu dopapam duph