icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
20. júl 2011

@zabka60 diky moja a ja dufam,ze zacnes ovulkovat a tehotniet 🙂

zabka60
20. júl 2011

@lolitka25 dakujem pekneee,no vdaka liecikom a pomoci skusenych lekarov sa nam to snad podari 😔

monkri
20. júl 2011

@zabka60 no moja som pomaličky druhom mesiaci ale maličké je moc malé nato že som už skoro druhom ,dnes ráno som zacala krvácať tak som bola u lekárky tu tá že malé nevidí aže je to mimomaternicové že musím na prerušenie hned nato manžel ma zobral aj k mojej a aj tá to potvrdila a dala hned papier do nemocnice ale tam primár že je všetko poriadku že len je maličké a dal my lieky a o 10 dní na kontrolu mám len oddychovať a nič nerobiť tak to dodržujem 🙂

eviq
20. júl 2011

@monkri citam si tvoje problemy moja a velmi ma to mrzi, silno ti drzim palce aby to bolo vsetko ok a uz ta to netrapilo. Ja som dnes mala trosku stres, rozbolelo ma brucho a teraz ma picha v podbrusku...tak len lezim...

zabka60
20. júl 2011

@monkri fuuha teda to je strasne ako ta strasia,dvaja povedia taka treti naopak co su to za lekari,ked toto robia??ved to nieje normalne pre boha...moja len bud kludna a ziadny stres,musis malicke ochranit 😉

monkri
20. júl 2011

@eviq no to že poriadne ani jedna nevyšetrila len sono a tým že som xxxl nič nevideli tak že je to asi mimo ale prímar v nemocnici hned ultrazvuk a hned sa aj usmial že je to tam aj mi ho pekne odfotil a dal my to tak že mám prvú fotku dieťatka 🙂

looola
20. júl 2011

Ahojte babenky, aj ja patrím do tejto "nezávideniahodnej" témy, všetci v okolí sú v tom len ja nie...Už mi z toho poriadne šibe, človek stále dúfa a každým mesiac to sklamanie. Už by sa mohlo šťastie usmiať aj na nás a nech nám už Boh konečne pošle nejakú čistú dušičku🙂)

looola
20. júl 2011

@monkri Ahoj, a akú dlhú dobu ste sa snažili?

lujza2208
20. júl 2011

čauko som tu nova mala som 4potraty 2po ivf rok som si dala pauzu a teraz chcem začat znovu tak dufam že sa to podari

odrik
20. júl 2011

@zabka60
Ale co ked uz mrcha nepriiiiiiide????? To by bolo, cooooo?! Mozno si s liecikmi mala aj ovulku!!! Kto vie??? Jezis, a ten ujo docent co to stvara, ze sa neozyva??? U mna nic nove, mrcha sa pomaly, pomalicky udomacnila, uz snad aj bude koncit! Tak este asi pockame na dalsiu, potom na kontrolne hematologicke odbery a vysledky a uvidime. Cim blizsie je snazilkovanie, tym viac mam strach, ze znova potratim. Ale tesim sa z Teba aj ostatnych babuliek, vy to rozbehnete a ja sa trosku nakazim 🙂 !!!

odrik
20. júl 2011

@monkri
Ahoooj moja, tesiiiiiiiiim sa z Teba!!!!! Ja Ti dam kyretaze, to slovo uz nechcem vidiet ani pocut, nikdy!!! Mame dost!!! Teraz uz len same krasne a uspesne tehulky, prosiiiiiiiim!!!!!

odrik
20. júl 2011

@lujza2208
No vitaj!!! Mas toho teda za sebou habakuk!!! Tak Ti strasne moc drzim palceky, nech uz skonci zle obdobie!!! Vysetrili lekari, preco nemozes donosit babulko??? Ked si uz, chuda moje, mala tolko potratov! Ved uz po druhom mali zistovat, co sa deje!!!

odrik
20. júl 2011

@looola
Vitaj v nie sice radostnej teme, ale u najlepsich bab na svete 🙂 !!! Mrzi ma, ze aj Ty mas kazdy mesiac slzy v ociach, ale neboj, tu sa to pomaly rozbieha, pekne sa "nakazime" a pojde to 🙂 !!! vela stastia!!!

lujza2208
20. júl 2011

ondriklekary ma vyšetrovali všetko je v poriadku vysledky OK manžel OK tak neviem kde je zrada ale dufam že sa raz dočkam dietatka

looola
20. júl 2011

@odrik ´Ďakujem, je to však ťažké keďže príčinu prečo sa nedarí neviem, ja som bola už na laparoskopii ale nič nezistili, vraj je všetko ok, hormonálny profil ok, ovulácia a menštruácia je pravidelná a predsa nič... ja som už skúšala kadečo, čaje, clostylbegyt, duphaston, lubrikačný gel na podporu počatia ale nič nezabralo. Snažím sa na to tak nemyslieť ale to sa nedá, v okolí sa stále objaví nejaká nová tehulka a vtedy tie pocity znovu prídu+ pravidelne pri nástupu krámov☹(. Vy sa koľko snažilkujete?

looola
20. júl 2011

Babenky a má z Vás niekto skúsenosti s prírodnými liečiteľmi?

looola
20. júl 2011

@lujza2208 Ahoj, aj u nás je to podobné, ty nevieš prečo nevieš donosiť bábenko a ja zas neviem príčinu prečo sa nedarí otehotnieť, ja som tehotná ešte nikdy nebola , a tiež dúfam že raz sa dočkáme dieťatka

looola
20. júl 2011

@pepi_petra Ahoj, a Vám sa to podarilo po 6,5 rokoch prirodzenou cestou? Ešte si stále dúfala alebo si už rezignovala a vtrdy to došlo? Jaaaj, keď si to predstavím koľko sa človek natrápi za toľko rokov.My sa už snažím už vyše 3 rokov a ani raz som neotehotnela!

lujza2208
20. júl 2011

lujza@looolano to aj ja dufam že sa nam to podari musime len verit že nam lekari pomožu

lujza2208
20. júl 2011

looolano to aj ja dufam že sa nam to podari musime len verit že nam lekari pomožu

monkri
20. júl 2011

@looola ahoj ako dlho sa snažím asi celí život a 39 ročná som sa dočkala len dúfam že aj šťastne dokončím lebo je to somnou ako na hojdačke ale častejšie zle než dobre ale konečne som sa dostala jednému docentovi dnes a vypadá že vie čo má robiť síce je odomna skoro 50 km čo musím za ním ale čo už idem 🙂 no intenzívne asi dva roky od potratu

odrik
20. júl 2011

@looola
O prveho synceka sme sa snazili vyse styroch rokov, skoro 5. Boli sme mladi, nijako tragicky sme to nebrali, a potom sa uplne prirodzene podaril. Dali sme si spravit obaja len zakladne vysetrenia, a kedze bolo vsetko OK, neriesili sme to. A nas chrust uz ma 11 rokov!!! Potom sme samozrejme nesnazilkovali, ale uz ani nepocitam roky, asi znova 5-6, ked snazilkujeme o druhe. Zasa sa podarilo prirodzene, ale som potratila. Tak uz sme to zacali riesit! Pretoze: najprv dost dlhe snazilkovanie, prve tehotenstvo bolo velmi komplikovane, nevedela som, ci vobec maleho donosim, potom znova dlhe snazilkovanie, potrat. No a hned po prvych vysetreniach mi na hematologii zistili vrodenu trombofiliu, zjavne pricinu vsetkych mojich tazkosti!!! A tak mam liecbu. No a teraz neviem, ci sa nam este do "slusneho" veku "zadari"!!! Vela casu uz nemame. Moja, prajem Ti vela stastia, vela optimizmu a drzim palceky, aby si uz onedlho na testiku nasla dve krasne // !!! Dobru nocku!

odrik
20. júl 2011

@monkri
Ahoj pokladik tehulkovsky moj!!! Co este nespinkas??? Uz aj pohladkat brusenko a sup oddychovat 🙂 !

monkri
20. júl 2011

@odrik neboj moja idem o chvíľku 🙂

odrik
20. júl 2011

@monkri
My dve tu asi jedine este buntosime 🙂 !!! A ja zajtra vstavam do robotky, ale ja som stary nocny vtak 🙂 !!!

lujza2208
20. júl 2011

@odrik no tak babenky som tu aj ja som tiež taky nočny vtak

lujza2208
20. júl 2011

@monkri ahoj ku ktoremu docentovi chodiš ja mam 37 a 4potraty za sebov neviem sa rozhodnut 4či do Iskare v Blave alebo Do Martina

odrik
20. júl 2011

@eviq
Moje zlatenko, pichanie v podbrusku je normalne, mozu byt aj mierne kŕčiky, pretoze ligamenta, teda zavesny aparat maternice, sa teraz bude roztahovat a to moze byt sprevadzane kŕčikmi. Velmi casto sa tak deje v noci. Tak sa nestrachuj, vela oddychuj, lezkaj a hladkaj brusenko s fazulkou 🙂 !!!

odrik
20. júl 2011

@lujza2208
Ahoj nespavec 🙂 !!!

lujza2208
20. júl 2011

@odrik ja nemusim rano stavat lobo som na PN ale tebe sa nebude chciet tak šup šup spinkat 🙂