Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 no moja som pomaličky druhom mesiaci ale maličké je moc malé nato že som už skoro druhom ,dnes ráno som zacala krvácať tak som bola u lekárky tu tá že malé nevidí aže je to mimomaternicové že musím na prerušenie hned nato manžel ma zobral aj k mojej a aj tá to potvrdila a dala hned papier do nemocnice ale tam primár že je všetko poriadku že len je maličké a dal my lieky a o 10 dní na kontrolu mám len oddychovať a nič nerobiť tak to dodržujem 🙂
Ahojte babenky, aj ja patrím do tejto "nezávideniahodnej" témy, všetci v okolí sú v tom len ja nie...Už mi z toho poriadne šibe, človek stále dúfa a každým mesiac to sklamanie. Už by sa mohlo šťastie usmiať aj na nás a nech nám už Boh konečne pošle nejakú čistú dušičku🙂)
čauko som tu nova mala som 4potraty 2po ivf rok som si dala pauzu a teraz chcem začat znovu tak dufam že sa to podari
@zabka60
Ale co ked uz mrcha nepriiiiiiide????? To by bolo, cooooo?! Mozno si s liecikmi mala aj ovulku!!! Kto vie??? Jezis, a ten ujo docent co to stvara, ze sa neozyva??? U mna nic nove, mrcha sa pomaly, pomalicky udomacnila, uz snad aj bude koncit! Tak este asi pockame na dalsiu, potom na kontrolne hematologicke odbery a vysledky a uvidime. Cim blizsie je snazilkovanie, tym viac mam strach, ze znova potratim. Ale tesim sa z Teba aj ostatnych babuliek, vy to rozbehnete a ja sa trosku nakazim 🙂 !!!
ondriklekary ma vyšetrovali všetko je v poriadku vysledky OK manžel OK tak neviem kde je zrada ale dufam že sa raz dočkam dietatka
@odrik ´Ďakujem, je to však ťažké keďže príčinu prečo sa nedarí neviem, ja som bola už na laparoskopii ale nič nezistili, vraj je všetko ok, hormonálny profil ok, ovulácia a menštruácia je pravidelná a predsa nič... ja som už skúšala kadečo, čaje, clostylbegyt, duphaston, lubrikačný gel na podporu počatia ale nič nezabralo. Snažím sa na to tak nemyslieť ale to sa nedá, v okolí sa stále objaví nejaká nová tehulka a vtedy tie pocity znovu prídu+ pravidelne pri nástupu krámov☹(. Vy sa koľko snažilkujete?
Babenky a má z Vás niekto skúsenosti s prírodnými liečiteľmi?
@pepi_petra Ahoj, a Vám sa to podarilo po 6,5 rokoch prirodzenou cestou? Ešte si stále dúfala alebo si už rezignovala a vtrdy to došlo? Jaaaj, keď si to predstavím koľko sa človek natrápi za toľko rokov.My sa už snažím už vyše 3 rokov a ani raz som neotehotnela!
looolano to aj ja dufam že sa nam to podari musime len verit že nam lekari pomožu
@looola ahoj ako dlho sa snažím asi celí život a 39 ročná som sa dočkala len dúfam že aj šťastne dokončím lebo je to somnou ako na hojdačke ale častejšie zle než dobre ale konečne som sa dostala jednému docentovi dnes a vypadá že vie čo má robiť síce je odomna skoro 50 km čo musím za ním ale čo už idem 🙂 no intenzívne asi dva roky od potratu
@looola
O prveho synceka sme sa snazili vyse styroch rokov, skoro 5. Boli sme mladi, nijako tragicky sme to nebrali, a potom sa uplne prirodzene podaril. Dali sme si spravit obaja len zakladne vysetrenia, a kedze bolo vsetko OK, neriesili sme to. A nas chrust uz ma 11 rokov!!! Potom sme samozrejme nesnazilkovali, ale uz ani nepocitam roky, asi znova 5-6, ked snazilkujeme o druhe. Zasa sa podarilo prirodzene, ale som potratila. Tak uz sme to zacali riesit! Pretoze: najprv dost dlhe snazilkovanie, prve tehotenstvo bolo velmi komplikovane, nevedela som, ci vobec maleho donosim, potom znova dlhe snazilkovanie, potrat. No a hned po prvych vysetreniach mi na hematologii zistili vrodenu trombofiliu, zjavne pricinu vsetkych mojich tazkosti!!! A tak mam liecbu. No a teraz neviem, ci sa nam este do "slusneho" veku "zadari"!!! Vela casu uz nemame. Moja, prajem Ti vela stastia, vela optimizmu a drzim palceky, aby si uz onedlho na testiku nasla dve krasne // !!! Dobru nocku!
@eviq
Moje zlatenko, pichanie v podbrusku je normalne, mozu byt aj mierne kŕčiky, pretoze ligamenta, teda zavesny aparat maternice, sa teraz bude roztahovat a to moze byt sprevadzane kŕčikmi. Velmi casto sa tak deje v noci. Tak sa nestrachuj, vela oddychuj, lezkaj a hladkaj brusenko s fazulkou 🙂 !!!

@zabka60 diky moja a ja dufam,ze zacnes ovulkovat a tehotniet 🙂