icon

Vtipné zážitky z neúspešného snažilkovania

lilianna17
14. feb 2013

Som snažilka, ktorej sa pomaly vyše pol roka nedarí mať bábo.. Od fázy super ideme na to (konečne sex bez ochrany a naostro 🙂 - som skončila do prdele prečo ja? Nepochádzam z bohatej rodiny, tak som bábo na strednej neskúšala, potom som chcela v pohode mať výšku, potom som chcela aspoň 1 rok zarobiť, lebo rodičia mi nepomôžu a nemôžem všetko nechať na partnera. Od sept. do nov. som mala relatívne pravidelný cyklus+ sklamanie z krámov. V decembri len špinenie (potešila som sa- konečne ( aj test slabo pozitívny) a v jan. krámy 2x za sebou :( Bola som u lekára a čakám výsledky. Od toho myslenia na bábo a zúfalstva mi padol celý horm. systém..Tak som si povedala dosť. Mám len 26 a nemôžem sa nechať okolím terorizovať, že stále nič! Toto fórum som založila na vtipné historky spojené so snažilkovaním.. Čo doženie ženu na pokraji síl.
Moja historka č. 1: po toľkom sledovaní testov - rôznych som sa stala expertkou na duchov 🙂 čítala som v jednej diskusii, že jedna baba, ked nevidela na teste nič, tak ho presvietila baterkou..Tak som test ocikala, a výsledok neviem..tak som zbehla po baterku, posvietila. Tá baterka bola ako reflektor..a keďže nosím kontaktné šošovky a som pol hodinu videla obrovské čierne machule... a nič
historka č. 2: keď sme išli autom s partnerom domov zo stred SR na východ, tak som svojho muža začala dráždiť..za chvílku už bol stoporený..neskutočná chuť na sex u oboch a ovulka !! Neskutočná trojkombinácia na bábo :D) tak sme začali hľadať odpočívadlo.. Po 5 min. nič, 15 min. nič. všade kopa neodhrnutého snehu..už polo stoporený chlap sa chcel na to vykašľať,ale mne to nedalo.. Tak som nahovorila na takmer neodhrnuté odpočívadlo a tam sme zapadli.. Tak sme museli odhŕňať, tlačiť auto..Po hodine som konečne našla nové odpočívadlo, ale muža som musela nanovo ,,obnoviť,, aj keď , už aj mňa prešla chuť..ale bábo chcem! Sex bol o ničom a potom prišli krámy ...
historka č. 3: Mesiac mi meškali, kúpila som si mamatest a tam krásne 2 čiarky..Ta farba tam stála asi 2min...nemizla..neskutočná eufória, bežím do kuchyne po mobil , cestou zakopnem- zanadávam si a bežím spať do kúpelne..( Bolt by bol na mňa hrdý) Volám mužovi, pozriem na test a tam nič :D) ani jedna čiarka..nič..Jednoducho odišli..zobrali svoje paličkové nohy a pošli do ... :D)
A teraz keď som bola u doktora v piatok, ten mi povedal, že som úplne vystresovaná, že mám anovulku...že sa musím rozptýliť, tak hneď v sobotu som šla nakupovať do obch. centra. Taká smutná pozerám na obchody, motám sa a zrazu vidím pred sebou zraz škôlkarov - neuveriteľne krásne malé detičky.. Kurnik ako sa mám rozptýliť???? Začala som sa smiať cez slzy.. ja mám tých príbehov neúrekom, prosím napíšte aj vy Vaše, aby som nemyslela na to prázdno a hlavne, že nie som sama , čo neúspešne snažilkujem 🙂

lilianna17
autor
13. máj 2013

@ja1985 Ďakujem 🙂

lilianna17
autor
13. máj 2013

@buxus24 ďakujem 🙂

lilianna17
autor
13. máj 2013

@matulindaaa hej, no vitamin E by mal chlap brať...môj zobral asi tri tablety a vykašľal sa na to ...somár 🙂

lilianna17
autor
13. máj 2013

@popilka no..zabralo...ale paradoxne , keď som v práci sľúbila, že tak skoro neotehotniem (keďže nám to nešlo) a oni mi zlepšili pracovné podmienky..no, ja si na porade veselo hrkútam o zlepšenej spolupráci a témy bábo, že to nieeeeeeeee...ešte čas... no..a dnes musím s pravdou von.. sranda na tom je, že jedna baba, ktorá tiež pracuje pre túto firmu len v KE mala ísť so mnou na pracovnú cestu, ale nejde lebo čaká bábo..a dnes to oznámim ja :
)

matulindaaa
13. máj 2013

@lilianna17 ten môj tie tabletky nezobral tiež moc vážne, keď som to tak pozerala máme ich doma na stole už týždeň a chýbajú asi tri 😀 a z toho som zjedla jednu ja pre istotu 😀 😀 😀

yanni
13. máj 2013

@lilianna17 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj rehocem sa ako deboooo 😀 Kolegynka uz na mna cudne zazera 😕
My sa tiez snazime, ca. od marca. Stale nic a uz zase dalsie kramy pred dverami. Ide ma porazit. Chlap je zo man uz hotovy, ked mu stale vyrevuvam, ze vsade dookola len decka a tehulky a vcera zapotil, ale ved uz nacvicujeme. A ja ze co, spartakiadu? Samozrejme nepochopil (Nemec) 🙄 😠 Chut na sexik je, ale zenyyyy ja uz nevlaaaadzeeeem. Uz mam toho plne zuby. Asi sa na to zvysoka vys..... Ten moj by furt len saunoval a vylyhoval vo vani. Uz som mu aj razne povedala, ze toto vsetko sa zatrhava, ze to vraj nie je dobre pre jeho zubrienky, ze tie vraj miluju zimu. A on na to zapoti, ved sme v spalni celu zimu nekurili, a tebe je aj tak stale zima, nestaci to? Tie v tebe urcite hned zamrznu 😠 😠 Ja ho uz len raz odsedim.

lilianna17
autor
13. máj 2013

@matulindaaa nič si z toho nerob.. a pritom vitamin E spomaľuje aj ich starnutie!!! 🙂

katkakovac
13. máj 2013

...snažíme sa už 9 mesiacov. už sme z toho trochu unavený. hláška z poslednej ovulácie "....a vylezieš ty na mňa, alebo ja na teba?" 😀 😀 😀

yanni
13. máj 2013

@katkakovac no tak podobne je to aj u nas. Moj je z toho uz na cucky, uz by len lezal. a ja chuda, minule som normalne krc do stehna dostala, nohy roztiahnute este pol hodiny , co som sa hybat nemohla 😀

katkakovac
13. máj 2013

@yanni u nás tiež na lenivca.... 😉 ale aspoň trochu schudnem 😀

lilianna17
autor
13. máj 2013

@yanni Ja sama neviem poradiť ako na bábo..my sme to skúšali od septembra do januára a absolútne nič..v januári som videla po ulici len tehotné, obchody len s baby vecami...reklamy na hami, pampers v plnom prúde a ja nič..môj muž len vylihoval v horúcej vani, pribral ako sviňa (žiaden pohyb), nebral vitamíny, čo som mu dala...keď som išla do roboty a ešte som bola doma sama, tak som si poplakala, že niekto chce a nejde mu a niekto nechce a má.. potom som si povedala dosť, v práci sa mám super..robiť sa mi chce..tak idem zarábať ako drak a kúpim si čo len budem chcieť- budem šokujúco mínať na seba (lebo som šetrnejšia) , už som mala fakt psycho stavy hraničiace s odbornou pomocou, pričom sama mám z psychológie čo to poštudované..a v januári som to oficiálne vzdala, ani sme už nesexovali jak nadrogované králiky..povedala som si, idem si užiť leto..slnko..pôjdem na bicykel, na našu chatu , pivko, sloboda...no a koncom marca som mala doktorom potvrdené, že čakáme bambuliaka alebo bambuliačku. a to som tam išla na kontrolu, lebo som v januári mala po sebe 2krát svoje dni, predtým v decembri žiadne..úplne cyklus ma mal v paži.. ak chceš môžeš mi napísať správu, môžem ťa vypočuť a podporiť a mám toho prečítané po milu jarmilu 🙂 tak možno aj poradiť..

lilianna17
autor
13. máj 2013

@katkakovac to poznám..ja som ku koncu bola profi jazdec na ,,koni,, 🙂

yanni
13. máj 2013

@katkakovac hihi noooo keby to tak fakt bolo.

Inak baby, trosku odbocim od temy, ale ako sklbite sport a snazilkovanie? Nejedna sa o vrcholovy sport ale zase ani o "no tak raz za tyzden nejaka ta joga". Moj chlap je triatlet a ja beham dlhe trate, momentalne trenujem na polmaraton. Je tu medzi vami niekto taky podobny. Niekde som citala, ze behanie a hopkanie atd. nie je pri snazilkovani dobre. Pride mi to ale trochu pritiahnute za vlasy. Ved aj vrcholove sportovkyne maju deti.

janka258
13. máj 2013

takto som sa uz daaaavno nenasmiala,ste riadne expertky 😀 😀 😀

yanni
13. máj 2013

@lilianna17 dakujem. si zlata. Ja som na tom napodobne. Ale mna uz ani shoppingovanie nebavi. Dracica v robote som bola 10 rokov, a teraz mi uz aj tam ide vsetko na nervy. Najhorsie na tom je, ze v rodine cakaju teraz naraz styria deti. No koniec. Uz si to hodim. Ja mam k tomu este chlapa, co strasne rad chodi shoppingovat. To je asi sen kazdej zenskej. Ale uz ani to ma nebavi. Najnovsia zabavka je kupovanie oblecka pre muzoivych synovcov. Lebo mne sa zda, ze chodia stale otrhani 😠 😀 Vela chodime po svete, cize ak by to malo nieco so stereotypom zivaota, tak to sa na nas nevztahuje. v marci sme boli v Abu Dhabi a Dubaji, ja ze sa tam zadari. no samozrejme nist. Hodili sme si to aj do Prahy. Nic. Teraz od stvrtku sme boli vo Viedni, vratili sme sa vcera. Teraz samozrejme nic nebude, kedze v stredu mam termin s kramami a uz sa pomaly zacinaju. Cez dalsiu ovulku som odcestovana. Plodne dni pred ovu sice este stihneme ale samotnu ovu, ak pride zhruba presne, budem uz prec. a to cele tri tyzdne. A ked sa vratim, tak je chlap na tyzden prec. cize sa ani neuvidime. Cize jun nebude nic. Mna uz poraziiiiii.

matulindaaa
13. máj 2013

@katkakovac a ja som si myslela, že sme divní ale náš každý sex končí hádkou kto bude hore .... neskutočne unavujúce a vlastne už som z toho nervná ako pes ☹ a už ma ani ten sex nebaví

lilianna17
autor
13. máj 2013

@yanni a ty vieš presne kedy máš ovu? ja som si tiež myslela...veď dá sa to aj ináč zistiť...mne lekár vždy hovoril, že aj keď mám trošku posunutý cyklus, tak okolo 15 by som určite mala mať..a vieš čo, ozaj, že sme na 100 % nesexovali počas tých ovu dní..a vidíš..zadarilo sa..hlavne posledné mesiace aj mňa frustrovalo strašne veľmi, keď nám sex nevyšiel počas tých mojich ovu dní..pričom som mala náznak na nejaký 15-16 deň cyklu,ale sexovali sme na konci a zadarilo sa.. dovtedy som mala každý deň sexu naplánovaný..a ak niečo nevyšlo..až do revu mi bolo...ja ťa chápem aj s tými deťmi.. moja sestra má 4 deti a na deň naplánované ...partnerova sestra má 3 deti a taktiež fakt na deň naplánované..navyše tá moja švagriná sa uškŕňala, že aká chcem byť karieristka a že sa na citujem,, posrané decko nezmôžeme a ktovie či potom niečo budeme mať,,... moja mamina bola hneď tehotná a nevedela pochopiť prečo nám to nejde..a raz mi do roboty volala so slovami:, , či nie som neplodná,,!!! Ak máš už toľko odpracované a ste s manželom zabezpečení, tak ťa úprimne chápem, že to bábo by bodlo..u nás v práci jedna žienka, nemala problém,ale aj tak zbehla do reprodukčného centra v BA..a oni jej poradili, čo a ako..a myslím,že na už 1.alebo 2. cyklus čakala bábo..ak sa ti dá...neskúsila by si tam zbehnúť.. predsa len niekedy treba prírode pomôcť.

yanni
13. máj 2013

@lilianna17 no presne na den neviem, ale podla hlienu sa to da priblizne. Samozrejme plus-minus. Tiez nie je tutulimutuli presne na den, to sa fakt neda naplanovat. Teraz to tiez nebude idealne. Plodne dni by mali byt koncom maja a to sme pozvani na rodinnu oslavu ku svokrovcom, cize tam stihneme mozno tak jeden den z tych plodnych. u svokrovcov ja jednoducho nemozem 😕 Potom hned den po oslave letim na tri tyzdne na Maltu a ked sa vratim, tak je muz prec tyzden ale par plodnych a ovulku, ak bude podla vypoctov, by sme mohli stihnut. Ale nejak tomu uz velmi neverim. ja som si ovedala, ze ak do septembra nic nebude, tak zacnem riesit. Leto si nejak nechcem poserkat behanim po doktorok. V auguste mame uz dovcu zabukovanu, tak nejdem este nic riesit.

A presne, to je najhorsie, ze uz nie sme najmladsi a kazdy to nejak od nas ocakava. Mame vsetko, nic nam nechyba, ale akoze na prvy sup....no neviem, niekto si to predstavuje strasne lahko.

A ja neviem, ci sa problemy mozu dedit. ja som sa podarila na prvy sup ale to mama mala nejak po dvadsiatke a druhe sa uz nedarilo. A ked s tym po 6 rokoch a troch potratoch nasi prastili, isli na dovcu k moru a bud, brasko uz bol pri mori ako zubrienka 😀

Sice dva-tri mesiace snazenia, ako u nas, este nie je nic, ale kazde kramy su frustrujuce.

yanni
13. máj 2013

@matulindaaa nooo my sa zatial nehadame, ale neviem neviem, z mojho sa stava tiez lenivec. 😠

matulindaaa
13. máj 2013

@yanni ja by som tiež povedala, že to nie sú až také hádky ale nervozitu medzi nami cítiť 🙂

yanni
13. máj 2013

@matulindaaa Ten moj je zase taky prespekulovany, tak si ma vie "nastelovat", ze ani nezabadam a som hore 😠

lilianna17
autor
13. máj 2013

@matulindaaa aj my sme prešli nervozitou- až po vykrikovanie..je strašné ako nejaká ,,vec,, dokáže rozhodiť inač predtým takmer bezproblémový vzťah..:(

lilianna17
autor
13. máj 2013

@yanni tak to sa pokúšate ešte málo...tak nemysli na ovulku, plodné dni a keď Vám vyjde čas tak sa šupnite do kôpky a povedz si ako ja.. už sa teším na svoju dňovku...neviem sa dočkať, už nech príde mrška jedna.. 🙂 a uvidíš vytočíš ju a ONA NEPRIDE 🙂 osloboď svoju myseľ od rátania, mne aj pomohlo..keď sa mi jedna kámoška priznala, že 2roky sa snažili a keď to nechala tak do štvrť roka čakala bábo..a druhej vraveli, že ma na minimum fungujúce vaječníky a že je neplodná..tak vysadila anti a šup..do 2 cyklov čakala bábo (ona ho nechcela, lebo ju v tom partner nechal samú a o bábo aj tak prišla)...keby si videla môj kalendár, tak sa chytíš za hlavu..ja som si písala, kedy bol sex..či bol dobrý ( ako spomienku-lebo všetci mi vraveli, presne viem kedy sa nám zadarilo a sex bol super🙂 koľko dní počas - po ovulky..rátala som , rátala a nič z toho..ja som sa k lekárovi odhodlala , keď nám to po 4mesiacov nevyšlo, tak skoro preto, lebo som tam išla aj s iným problémom a doktor mi vravel,že som plodná ako čerešňa a čerešňa nerodila.. on sám mi naznačil, že potom už len v šiške mám problém..a ešte niečo ti napíšem, všetky baby čo píšu na fóra tak písali, že vypusť to z hlavy a zadarí sa,ale mne to nešlo... z toho zúfalstva mi bolo do revu..že ani to mi nejde...a potom so si spravila myšlienkové tresty 🙂 za každú myšlienku na bábo si nebudem môcť kúpiť nič fajne , žiadne ísť na kávu..nič..povedala som si, že buď sa znormalizujem a budem žiť, a nie zúfať, ojkať, jojkať.. zatočím so skurv. hormónmi..

yanni
13. máj 2013

@lilianna17 tak mne uz tíez zasibava ale nejak nic netestujem a jedine co znacim, a to som vlastne vzdy, odkedy mam kramy, kedy prisli an navstevu a kedy odisli. Jedine co som pridala, tak kedy bol sexik. Ale nic ine. ovu test som este nikldy nerobila, myslim, ze su to zbytocne vyhodene prachy, ked su vraj aj tak nespolahlive. Nemeriam ani BT, len obcas, ked je sam badatelny, kukne na ten hlien, ci je ciry. Ale inak nic.

A tiez viem, ze vela robi psychika. Ale ako na to nemysliet? Vsade naokolo len same deti, kade idem vidim len tehulky a tisko zavidim. Tiez mame ca. raz za mesiac na par dni muzovych troch synovcov u nas. Aj ked ma vedia obcas totalne vytocit, je to take krasne s nimi. Skoro ako normalna rodina. Maju u nas vlastnu zariadenu izbu, so vsetkym vsudy, este dokonca aj oblecko, aby nemuseli hore dole prevazat. Skoro ako normalny rodinny zivot. Akurat ze my si vzdy zoberieme volno a nemusime sa stresovat. Chodime spolu po vyletoch, shoppingoch atd. Fakt uzasne. Akoze tri vlastne deti by mi bolo asi vela, takto sa fakt da. My si "cvicime" a decka sa tesia, lebo inak sa z toho ich zapadakova, kde byvaju, az tak casto von nedostanu.

marcela1992
13. máj 2013

kočky super téma 🙂 ja som take nieco neprezivala,lebo prvy drobcek,o ktoreho sme prisli v 7tt aj druhy drobcek,ktory ma teraz rok aj dva mesiace,nam vysli na prvykrat.O dva mesiace sa zaciname snazilkovat o druhe babo tak mozno aj ja prispejem nejakou vtipnou historkou 😉 Vsetkym vam drzim palce nech coskoro mate velke bruska

limetka713
13. máj 2013

@lilianna17 teda, podľa tvojho príspevku by som povedala, že si snaženie vypustila z hlavy ( myšlienky na leto, chatu, pivko.. ) a vtedy to prišlo..prestala si to siliť..takže gratulujem 🙂 a nech všetko dobre dopadne..a inak, ako to prijali v práci? už si to teda oznámila??

lilianna17
autor
13. máj 2013

@limetka713 jááj..Ďakujem..no prestala som to siliť..a ešte som neoznámila...avšak aj zajtra je deň :D)

yanni
14. máj 2013

baby napiste este nejake srandicky. Potrebujem rozptylko, dostala skom kramy, tak som zase v depke.

lubikan
14. máj 2013

@lilianna17 co ma tato historka spolocne so snazilkovanim???

lilianna17
autor
14. máj 2013

@lubikan ktorú myslíš?