icon

Vtipné zážitky z neúspešného snažilkovania

lilianna17
14. feb 2013

Som snažilka, ktorej sa pomaly vyše pol roka nedarí mať bábo.. Od fázy super ideme na to (konečne sex bez ochrany a naostro 🙂 - som skončila do prdele prečo ja? Nepochádzam z bohatej rodiny, tak som bábo na strednej neskúšala, potom som chcela v pohode mať výšku, potom som chcela aspoň 1 rok zarobiť, lebo rodičia mi nepomôžu a nemôžem všetko nechať na partnera. Od sept. do nov. som mala relatívne pravidelný cyklus+ sklamanie z krámov. V decembri len špinenie (potešila som sa- konečne ( aj test slabo pozitívny) a v jan. krámy 2x za sebou :( Bola som u lekára a čakám výsledky. Od toho myslenia na bábo a zúfalstva mi padol celý horm. systém..Tak som si povedala dosť. Mám len 26 a nemôžem sa nechať okolím terorizovať, že stále nič! Toto fórum som založila na vtipné historky spojené so snažilkovaním.. Čo doženie ženu na pokraji síl.
Moja historka č. 1: po toľkom sledovaní testov - rôznych som sa stala expertkou na duchov 🙂 čítala som v jednej diskusii, že jedna baba, ked nevidela na teste nič, tak ho presvietila baterkou..Tak som test ocikala, a výsledok neviem..tak som zbehla po baterku, posvietila. Tá baterka bola ako reflektor..a keďže nosím kontaktné šošovky a som pol hodinu videla obrovské čierne machule... a nič
historka č. 2: keď sme išli autom s partnerom domov zo stred SR na východ, tak som svojho muža začala dráždiť..za chvílku už bol stoporený..neskutočná chuť na sex u oboch a ovulka !! Neskutočná trojkombinácia na bábo :D) tak sme začali hľadať odpočívadlo.. Po 5 min. nič, 15 min. nič. všade kopa neodhrnutého snehu..už polo stoporený chlap sa chcel na to vykašľať,ale mne to nedalo.. Tak som nahovorila na takmer neodhrnuté odpočívadlo a tam sme zapadli.. Tak sme museli odhŕňať, tlačiť auto..Po hodine som konečne našla nové odpočívadlo, ale muža som musela nanovo ,,obnoviť,, aj keď , už aj mňa prešla chuť..ale bábo chcem! Sex bol o ničom a potom prišli krámy ...
historka č. 3: Mesiac mi meškali, kúpila som si mamatest a tam krásne 2 čiarky..Ta farba tam stála asi 2min...nemizla..neskutočná eufória, bežím do kuchyne po mobil , cestou zakopnem- zanadávam si a bežím spať do kúpelne..( Bolt by bol na mňa hrdý) Volám mužovi, pozriem na test a tam nič :D) ani jedna čiarka..nič..Jednoducho odišli..zobrali svoje paličkové nohy a pošli do ... :D)
A teraz keď som bola u doktora v piatok, ten mi povedal, že som úplne vystresovaná, že mám anovulku...že sa musím rozptýliť, tak hneď v sobotu som šla nakupovať do obch. centra. Taká smutná pozerám na obchody, motám sa a zrazu vidím pred sebou zraz škôlkarov - neuveriteľne krásne malé detičky.. Kurnik ako sa mám rozptýliť???? Začala som sa smiať cez slzy.. ja mám tých príbehov neúrekom, prosím napíšte aj vy Vaše, aby som nemyslela na to prázdno a hlavne, že nie som sama , čo neúspešne snažilkujem 🙂

Strana
z5
gubcikova
14. feb 2013

@lilianna17 😀 😀 ja si pamätám ked my sme sa snažili o malú.ja vypočítané dni tak 3dni predtým musel byť sex a v deň D muse byť 2x a môj muž chudák už na tretí deň: Bože to dokedy budem takto robiť,tie deti dajú zabrať.....a na druhý deň v deň D.....No ak sa toto nepodarí ja končím ved si vajcia necítim 😀 😀

alaniska
14. feb 2013

@lilianna17 ked som bola stimulovana clostylbegytom,tak mi dr.presne v den ovu robil sono a vravi,ze dnes je ten den na snazenie,v ten den sme ale hned po robote mali vyzdvihnut sestru na stanici,ktora cestovala z ineho mesta a cestovat prec.Ale tak sestra nesestra,nech caka my sme si odskocili domov na rychle plodenie🙂vies si predstavit tu rychlost ale zabavili sme sa na tom riadne.Aj som ostala tehu,ale zial potom MA.

adrioska
14. feb 2013

@gubcikova 😀 😀 😀 ach jaj ti chudaci chlapi... 😀 😀 😀

katkas1
14. feb 2013

@lilianna17 viem ze by som sa nemala na tebe smiat, ale poviem ti ze sa riadne rehocem, ty si asi riadnu exot 😉

ja1985
14. feb 2013

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uzaaaaaaaasna tema .... ja nemam nic zaujimave ale drzim nam vsetky palce nech sme zo snaziliek coskoro cakatelky 😵

alchemilkazltozelena
14. feb 2013

@lilianna17 xi xi ja som si davala testy do skicara v pc a robila z nich negativy 😀 😀 😀 ci nieco nevidno, viete ako to myslim invertovat farby alebo tak nejako sa to vola 😀 😀 😀 to uz je aky extrem 😀 😀 😀

lilianna17
autor
14. feb 2013

🙂

lilianna17
autor
14. feb 2013

ešte sa mi stalo, že keď som si robila predposledný test pepino, tak mi ukázalo čiarky 3 !!! Rúžovú , fialovú a žltú !! Celú paletu mi treba ukázať,aby som bola úplne mimóza...
Príbeh č.4 : Už pred vyrcholením som sa tak na mužovi rozjazdila (profesionálna šľapka je oproti mne amatér), že som mu vyletela z vtáka rovno na zem ako zhnilá hruška ! (lebo ja strašne ,,tečiem,, keď sa vzruším - a možno aj to je chyba- že keď aj muž pustí svojich faraónov, tak môj protiprúd typu najlepší vodotrysk v Aquacity Poprad ich vyprevadí do pyžama)
Príbeh 5: netýka sa sexu: ale keď som prvýkrát videla svojho svokra..Najprv som bola cvičiť s mužovou sestrou a keď sme sa vracali, tak ma zaviedla k bud. svokrovcom..zaparkovala medzi auta..strašne som sa bála..prvé zoznámenie..tak som ešte v aute hodila na seba sako..Mužova sestra vybehla ako srna a ja som pomaly roztrasene vyšla, neviem ako sa mi podarilo zabuchla auto..Ona centrálne zamkla a keď som nabrala odvahu, tak ma otrieskalo o auto..presne v polke BIELEHO saka mi prištiklo vo dverách..a spoza auta sa ozvalo..,, Tak , čo ? Nevylezie tá naša budúca nevesta? a naša budúca nevesta kmásala rukami ako handrová bábika, než ma napadlo vyzliecť si sako ! :D)

Mám ozaj veľa toho ( ešte popridávam )- myslím,že smiech je najlepšie liek!

lilianna17
autor
14. feb 2013

Príbeh 6. (píšem postupne, lebo spomínam,kam zašla moja zúfalosť)
Keď sme minulý týždeň boli u ženského... a myslela som si, že som- a nebola som (aká mi že novinka), tak ma lekár priehliadal (poviem od srdca - vyšpáral) dobrežene z každej strany, že čo mi je..lebo ženské prostredie mám tabuľkovo ukážkove(že vraj) , tak som odspodku ubolená vyšla z ordinácie a môj úžasný vždy zaspatý a spomalený muž vytiahol obrovský fotoaparát (netuším zkadiaľ) a vyfotil ma s poznámkou : prvá foto mojej tehuľky !!! a mne tesne predtým lekár povedal,že som momentálne neplodná (sterilná jak chirurgické rukavice!!) ženy do revu mi bolo.. zajtra budem mať výsledky, že prečo som sterilná jak chirurgické rukavice..Držte palce..nech som len na hlavu padnutá :D)

elebe
14. feb 2013

@lilianna17 jéééj aká super téma.....no ty si fakt číslo 😀 😀 😀
tak prispejem aj ja..... to bolo asi rok dozadu,neviem presne a akurát som mala plodné dni....ozvali sa nám drahého sestra s mužom že príjdu na návštevu medzi piatou a šiestou....a tak sme si z drahým o štvrtej povedali že teda skočíme na to však ešte máme čas.....tak ja som si veselo hopsala a vyblakovala,však ja nelúbim ticho 😀 no a akurát sa aj drahý spravil a vtedy aj on vydáva také pazvuky....a v tej chvíli počujeme silné búchanie na dvere a švagrinej muž že,netrtkajte toľko a otvorte už......fuuuu...tá raketa s akou som skočila dole,hrabala župan a išla otvoriť.....a namiesto pozdravu švagrina vraví,čo tak hučíte však susedia zavolajú hasičou......no hanbila som sa jak pes,drahý ešte ležal lebo musel 😀 😀 😀 a oni sa na nás smiali ešte pol roka 😀 😀

ja1985
14. feb 2013

@lilianna17 tvoje pribehy su proste na popucenie 😀 a tie komentare typu : " Celú paletu mi treba ukázať,aby som bola úplne mimóza... " proste rehocem sa tu jak blbaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀

ivkake
14. feb 2013

tak ja som odbehovala z roboty z vyhovorkou ze tvoja zena zle varí idem sa ja najest domou ( robotu som mala asi 5 domov tak som si to mohla dovolit a moj veduci ma stale zaskakoval ked som jedla ) a este si pamatam ze som nohy vykladala na stenu dobre ze som stojku na hlave nerobila aby ani jedna žubrienka nevysla von 😀 ach ach je toho vela so som robila 😀 😀 😀 a chudak moj muz vtedy len zeleninka ako zeler 🙂 lebo ze toto je zdrave tak kazdy den polievka zelerová a este sme sa snazilkovali len kazdy 3 den aby ich mal sinejsie 😀 a teraz ? si davame straaasny pozor lebo pri prvom bol problem otehotniet a druhe sa pritrafilo ani nevieme ako 😀

zuzulica
14. feb 2013

@lilianna17 😀 😀 😀 zabila si 😀 😀 😀
Nám to našťastie vyšlo druhý mesiac snaženia, lebo môj by zo mňa asi sám otehotnel... Tiež som podsvecovala test, aby mi niečo neuniklo... Prvý mesiac sa nezadarilo, tak som nič nenechala náhode a môjho som znásilňovala tak často ako to išlo.Po menzese len tak každé 3dni, keď už mala byť ovu tak aj každý a potom zase pre istotu aspoň každé 2-3dni, šak čo keby sme niečo zmeškali, až dovtedy kým mi vyšiel pozit.test. Večer bol môj väčšinou unavený, tak som to nechávala na ráno.Ráno keď som rozlepila oči, už som naňho pozerala, že dneska by to šlo 😀 To ste mali vydieť ten vydesený pohľad...Tak mu odlahlo, keď vyšiel test...Asi by už dlhšie nevydržal...

A keď spomínaš svokra, akú ostudu sme si spravili my:
ešte za mladi...sme si tak sexovali v izbe v podkroví u budúcich svokrovcou v dome, všetko v pohode, nespomínam si či sme nedali aj viacej čísiel za sebou a skoro ráno sme odchádzali z domu, tak sme s nikým z domu neboli, môj šiel do roboty, ja na internát a večer mi volá, že čo sa stalo,že príde do izby pozerá a posteľ premiestnená asi 20cm od steny (svokrovci ju posunuli, si vieš predstaviť aký sme museli bengál robiť) ostuda jak hovado, teraz neviem, či oni dole nemohli spať, alebo môjho sestra na poschodí...Ráno sa mu moc ani raňajkovať s nimi nechcelo, ale nehovorili nič...Už si nepamätám, ako dlho som k nim nechcela ísť...
A keď som neskôr na posteli ulomila takú tú poličku na odkladanie maličkostí, akosi nám nikto neveril, že sa to nestalo pri sexovaní...

zuzulica
14. feb 2013

@lilianna17 Ešte som zabudla napísať k tomu snažilkovaniu, že sme boli nie dlho v novom byte a na našej novučičkej posteli strašne vŕzgali nové rošty a servisák mal čas prísť až keď už sa nám to podarilo,tak si to spoj s tou našou frekvenciou sexovania a s tým, že v našom činžiaku je každé šuchnutie počuť, susedia asi mali o zábavu postarané, bohvie čo si o nás myslia...

elje
14. feb 2013

@lilianna17 Ty si teda cislo 😀

Nam sa pred 2 rokmi stalo, ze sme boli v Starej Lesnej na vikend, prijemny mensi hotelik, vecer sme si rezervovali saunu len pre seba. Dostali sme kluc, samozrejme sme sa zamkli....bola to v podstate velka miestnost s lehatkami, v jednom rohu sprchac a v druhom sauna. Ked sme poslednykrat vylizeli so sauny a presunuli sa do sprchaca, samozrejme sme nas nenapadlo nic ine ako........ a sak pohodicka 😀 Druhy den rano sme si chceli ist zapinkat na kurt, tak som zbehla na recepciu pozicat rakety, trochu som sa dala do reci s milou recepcnou a skoro ma pot oblial ked som tam na monitore zazrela na obrazovke asi 8 malych obrazkov - kamerovy system, ktory bol samozrejme aj vo vstupnej casti saunoveho sveta s prekrasnym vyhladom 😀 Skoro som sa od hamby prepadla........

A este spomeniem - minuly rok sme sa zacali snazit o babo pocas dovolenky. Ja naivka som si myslela, ze div z tej dovolenky nepridem uz s perinkou na rukach 😀 A tak hned po prvom 'supe' som si myslela, ze uz som urcite v tom! Nosila som sa pysne, cele dva tyzdne si drzala brusko, na vsetkych fotkach ho mam vypucane fakt ako v 3.-4.mesiaci a to neprehanam, no katastrofa ked sa na to teraz pozrem......... jaj pisat by bolo co..... 😉

lilianna17
autor
14. feb 2013

historka 7: elje..aj ja mám skúsenosť s videom, keď nám nechal mužov nepodarený kamarát postrážiť na chvílu po záverečnej bar...kým muž len povytiahne svojho ,,pajprlíka,, tak ja som musela na férovku - dole ( nemala som sukňu- žiaľ) ..a ako si tam súložime..v ,,romanticky,, ogrcanej sedačke a v polohách raz hore- dole- na križmo- odzadu- zpredu - nohy na sklenaríkovú..pričom keďže som stále myslela na toho jeho idiotského kamaráta- sme k ničomu vyvrcholujúcemu nedospeli.. a o mesiac nato, sme sa stretli s tým idiotom a on vyškrňujúco si hádam dodnes pohmkáva a onanuje pri našom videu..pričom si jeho mater dala naištalovať kamery, lebo ten idiot si vypil v bare svoje zásoby- tak aby ho sledovala...dodnes sa mi škerí ako julia roberts, keď je naširoko sušienku! 🙂

zuzulica
15. feb 2013

@elje
@lilianna17 Ako písala elje, to poznám, ale z opačného konca, ja pracujem v penzióne a tiež sa veľakrát stalo, že idem skontrolovať bazén, otvorím dvere a už len počujem od vírivky, alebo sauny veľké vzdychy, tak vždy zaradím spiatočku a vchod do bazéna máme hneď vedľa recepcie, tak s recepčnými máme o zábavu postarané. A podaktorí si to rozdajú aj rovno v bazéne a vôbec im nevadí, že celá chodba je presklenná a všetci ich vidia, asi si myslia, že tam je zrkadlo a vidia len oni na chodbu... 😀

salo
15. feb 2013

😀

lilianna17
autor
19. feb 2013

Chcela som sa trafiť cca pôrodom mužovi do narodenín..Ale postupne (ako čas plynie 🙂 sa budem snažiť aspoň otehotnieť :D) ešte sa mi stalo raz.. Mužovi rodičia majú svoj vlastný krytý bazén a voda celkom vyhriata, tak ma napadlo, šupnúť sa tam. Už , čo môže byť krajšie..prítmie, súkromný bazén..teplo..a sex.. ako som si dala dole plavky a snažila sa mužovi pomôcť, (vopchať ho obuvákom do romantickej chviľky), v tom sa rozletia dvere a tam mužova mater - po našom (švekra!!! ) kričí...,,Ja som si myslela,že sa nudíte,tak som Vám doniesla loptu!!! Na jakú oniu ehm ehm mi treba loptu..!! Jediné loptičky som chcela mať boli medzi nohami..Keď ma videla nahú, aj napriek tomu, že ona má neskutočne dlhé vedenie- jej to celkom zaplo..že neštrikujem sveter..stála tam ako rúra, môj chlop zašprajcnutý vo mne..A bolo po sexe.KeĎ sme z bazéna vyšli.. ona sa uchechtávala, že nevedela, že...ako to mohla tušiť? a koktala.. ja som ako diplomat jej narovinu povedala: Takto sa vnúčatka nedočkáte! A obe budeme nespokojné ! Zas treba povedať, že moja svokra je frigidná a bohužiaľ jej syn sa podal..nevedia si užiť romantiku..nič...Takže ženy budem po svätej Márií asi druhá, čo otehotniem z prievanu ! 🙂 Ozaj výsledky mi dopadli dobre- iba mám vysoký cukor,ale som chvalabohu koniec koncov iba na hlavu ( čo mi v mužovej rodine pomáha prežiť!! : ) ešte doložím nejaké príbehy v robote, keď sa mi bude dať..mám ich neúrekom :D)

alchemilkazltozelena
20. feb 2013

@lilianna17 zabitééé 😀 ja som nastavila budik v noci na tretiu lebo podla Jonasa sme mali ist na to o 3:42 😀 zobudim sa, idem na wc a cakam ze pri mojom prichode uz bude vojak stat tak ako ma 😀 namiesto toho som sa dockala poriadneho chrapania 😀 snazim sa vzbudit pozornost - trieskam vecami 😀 sploditel sa zobudi a pyta sa akoby nevedel co mal v noci vykonavat ze: co robis? a ja ze co asi? hraaaam urazenuuu (to mam najradsej) zrazu uz len citim ako sa zozadu na mna zvaliiii a pokusa sa o nieco s vyrazom Sipkovej Ruzenky (stale neprebudenej) a zabije to otazkou: ,,to co je za blud takto v noci? to sa nedalo dat na vikend??? 😀 😀 😀 mna oblieva pot od nervov a odpovedam: hviezdy sa neriadia ci je vikend 🤐 zasa hraaaam urazenu, na to sa krasavec o nieco pokusa aaaazzzz vo mne jednoducho zaspi 😀 😀 😀 takze proste super 😀 😀 😀 moje prsia mu sluzia ako vankus, ale nie na dlho, lebo ho od seba odsuvam a (opat) urazena zaspaaaavam 😕 s pocitom ze dalsi Jonasov termin mame az o 2 mesiace 😖 😖 😖

lilianna17
autor
20. feb 2013

@alchemilkazltozelena ježiši , Jonášová metóda? Len to nie...ja nesmiem žiadnu novú metódu počuť..lebo ja sa na to nabudím na plné guľky (narozdiel od chlapa) a zažijem opäť vskutku netradičné chvíle :D) Mne občas chlap povie, ak máš chuť povstav si ho...somár..ja svoj závlahový systém zvládam (klop klop) dokonale a on čo princ bajaja? Mám ešte historku....Bolo to takto..Môj muž má nekonfekčnú veľkosť a je hrozne lakomý na oblečenie.. Tak sme raz chceli kúpiť rifle alebo nohavice v Tescu..Lenže pred nami nás predbehla iná žena, ktorá tam mala košele..Keďže bola len jedna kabínka, neostalo nám nič len čakať..prešlo 5min., 15. min,. a čakáme..do toho príde jej (vydedukovala som si) mama alebo svokra a začala si skúšať s ňou..po cca 45min. som nevydržala a išlo som im niečo povedať.. A v tom mi zprava nejaká rozmazaná postava muža prebehla pomedzi mňa a zakvačil sa na ten záves, pričom ho chcel strhnúť ale nedalo sa,tak sa tam hompáľal ako slonie gule..Môj muž to proste nevydržal a polostrhol záves s krikom, že nech celé Tesco vidí ako piče si skúšajú košelu hodinu...A potom sa rozutekal ako malé decko...A ja tam stojím a pozerám, ako tá svokra alebo mama drží tej žene holé kozy a vycivene na mňa pozerajú.. Poviem Vám ženy, ani ochranku netrebalo..Našla som muža po 10min. pri sladkostiach schovaného, jak som ho chytila, takú som mu dala ...len perie a triesky z neho lietali....že či nevie pekne povedať,ale musí mi takú hambu robiť a polohané ženy ukazovať.:D)

popilka
4. apr 2013

To je vsetko? nijaka dalsia historka? veru, tak dobre som sa nezasmiala ani nepamatam... 😀 😀 😀 😀

wewuska26
4. apr 2013

@lilianna17 Moja, my sme sa tiež snažili 10 mesiacov, už som bola nanervy, kupovala milion testov, pozerala ich a snažila sa uvidiet vytúžené dve čiarky a furt nič.....no a nakoniec som napísala Jonášovi, to som mala posledný den menzesu, ten mi skončil 17 a hned 21 som mala termín od jonáša a viacej som menzes už nedostala, teraz som v 30 tt......ja by som to na vašom mieste vyskúšala....stálo ma to posraných 16euro.....inak ma tvoje zážitky pobavili, som sa zasmiala.....držím palčeky, nech sa vám to podarí čo najskôr 🙂

oliviaa
4. apr 2013

@wewuska26 ahojky, a mas aj kontakt na toho Jonasa? 🙂 dakujeem

bibisko
4. apr 2013

Aj ja by som brala ten kontakt 🙂 Uz beriem Inofolic, sledujem ovulku, myslim pozitivne, takze ak dam este Jonasa, snad to vyjde aj mne 🙂

wewuska26
4. apr 2013

@oliviaa tel.kontakt je 035/ 6595127.................... e-mail je info@centrumjonas.com......................a adresa je MuDr. Eugen Jonáš, Zákostolská 7, 941 45 Maňa.................ja som im najskôr volala, lebo som nevedela že od kedy som mala počítať menzes, či hned od špinenia alebo až ked som začala uplne krvácat.....tak mi hned povedala, že až ked začal normálny menzes, a potom už som komunikovala len cez e-mail.....výpočty mi poslali hned v ten den, čo som im poslala prihlášku a peniaze na účet....sú férový, netreba sa báť.....budete potrebovať ale pesný čas narodenia s presnostou na minuty,a samozrejme mala by si byt zdrava čo sa týka ženských vecí..........DRŽÍM VÁM VŠETKÝM PALČEKY, lebo viem čo prežívate ked sa nedarí.......

oliviaa
4. apr 2013

@wewuska26 vdaka 🙂

wewuska26
4. apr 2013

a ešte ma napadlo, že sme mali sexovať už deň pred tým termínom a nebolo to nijako časovo ohraničené, trebárs že o 03:25 ráno 🙂......samozrejme, že sme sexovali o stošesť aj pred, aj po, aj v ten deň....veď ak to vyskúšate tak tam nájdete aj všetky pokyny čo a ako 😉

svetlusska
4. apr 2013

@lilianna17 no to je super tema tak som sa uz ddavno nenasmiala :D ja zial ziadnu vtipnu prihodu nemam ale my sme sa snazili o babo asi 6 mesiacov...zo zaciatku sme na to isli akcne ze co sak to raz dva bude no a po 3 mesiacoch sa nam uz ani nechcelo...nakoniec som uz ja sama povedala ze kasleme nato, islsa sa ostrihat a za dva tyzdne som zistila ze som tehotna :D no manzelovi odhlahlo ze konecne bude mat kludd :D

danjelca
4. apr 2013

:DD super téma a zakladatelka -tvoje buduce bábo má veselú mamču:D

Strana
z5