Vyšetrenia na plodnosť

simca115
10. apr 2024

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, ideme absolvovať vyšetrenia s partnerom na plodnosť ale cez lekárov. Nie cez kliniku. Nepočujem moc na to pozitívne názory ale aj tak sme do toho šli . A moja otázka znie pomohlo toto vyšetrenie niekomu ? Ako myslím to tak že či niečo z toho vyšetrenia zistili a podobne. My ideme absolvovať ja sono , krv brat na hormóny a muž spermiogram . Ďakujem.

sofia1979
10. apr 2024

@simca115 úprimne mne zistili cez centrum predčasnú menopauzu v 37rokoch nepodarené ivf dvakrát plus ket tiež potom som sa na to vybodla dala som si do poriadku iste veci a hneď po nich som v svojich 40tich rokoch prirodzene otehu a potom ešte raz v 44.cize pre mňa sú to vynasaci peňazí a veľký klamári dodnes všetko funguje ako ma v tej mojej predčasnej už 45 ročnej menopauze. Samozrejme teraz už má neminie ale v tých 37 určite ešte nebola ani neskôr

pet888
10. apr 2024

@simca115 Velmi zavisi od doktora, ale ak mate dobreho, urcite bude vediet odhalit zakladne problemy. Ale velakrat pri tych zakladnych vysetreniach je vsetko v poriadku a pricina sa najde az pri specialnych vysetreniach. Alebo nikde, len skratka otehoteniet sa nedeje na poziadanie..

matkahelka
10. apr 2024

@simca115 gynekolog ta odosle na uplne rovnake vysetrenia ako by ta odoslali z CAR. hematologiu, reprodukcnu imunilogiu, chlapa k urologovi, atd...su to lekari, ktori studovali uplne rovnaku medicinu ako ti v CAR a su presne taki isti specialisti, ako ti v CAR, len v CAR za to platis a cez gynekologa ti to preplati poistovna. nam sa v CAR tehotenstvo nepodarilo, isli sme cestou mojho gynekologa a jeho odporucanim na specialistu na neplodnost a dcerka ma 2 roky.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre