Vyšetrenie priechodnosti vaječníkov: čo očakávať?
Ahojte pár dní dozadu sme boli na klinike, môj muž spermiogram hrozný vyslal nás jeho urológ do centra , ja z gyn hľadiska zatiaľ okey co pozeral môj Dr. , na klinike ma hneď prekvapili že chcu o mesiac robiť vyšetrenie priechodnosti vaječníkov v celkovej anestézie s kontrastom ako jednodňovku...na čo sa mám porosim pripraviť? Bolesti ? Krvácanie? Na druhý deň zvladnej pracovať mam aj fyzickú prácu
@anonym_autor nechod laparoskopicky a nemusis ist do anestezy. Naco sa zbytocne dat rezat a davat sa do anestezy? Kazda anesteza nesie svoje rizika a ak sa priechodnost da skontrolovat aj bez rezania, tak to treba vyuzit
@anonym_29f326 no robí sa to vaginálne nie cez brucho...a chcú údajne rovno odobrať nejaké vzorky
@ala31767 neviem doktor sa so mnou o ničom inom nebavil len ze v anestéze
@anonym_29f326 no robí sa to vaginálne nie cez brucho...a chcú údajne rovno odobrať nejaké vzorky
@anonym_autor neviem, co ti nakecal dany lekar. Chod na Hyfosy - je to zakrok, ktory sa robi bez anestezy, je to bezbolestne. Nechod do anestezy, ked nemusis
@ala31767 gratulujem 🫶...pomohla klinika ci ste k nim prišli nakoniec prirodzene ?
@ala31767 neviem boli sme tam prvý krát, ja vyhúkaná ...ze ideme na konzultáciu, vyrukoval na mňa s týmto dal mi žiadanky o 10 dní termín...áno je pravda ze sa nam rok nedarí...ale manžel má patologický spermiogram ...a vlastne o nejakej inej možnosti ako v anesteze sa ani nebavil
@anonym_191778 gratulujem 🫶 aj odhalili kde bol váš problém? Lebo u nás sme zatiaľ zistili ze manžel má veľmi zlý spermigoram, čo vyšetril môj Dr bolo zatiaľ všetko okey
Prečo máte ísť na vyšetrenie priechodnosti vaječníkov, keď inak ste v poriadku? To je bežný postup ak sa nedarí žene otehotnieť ? Nám sa tiež nedarí a 2 týždne mám termínu svojej gynekologičky, tak ma celkom zaujíma ako sa tieto veci riešia
@anonym_autor vyšetrenie priechodnosti vedia lekári vyšetriť aj bez anestézie, napr. ja som bola na HyFosy, mňa to ale bolelo pár sekúnd ale riadne, bola som rada že som do konca dňa nič nemusela robiť. Ďalší deň bol v poriadku ✨ manžel má teratozoospermiu. Momentálne som už tehu. Držím palce ✨
tiez som bola iba na HyFoSy.... ziadna anesteza ... v posdstate to nebolelo.. len to bolo par sekund dost neprijemne. skus sa spytat ci toto nie je tiez moznost.

@anonym_autor nechod laparoskopicky a nemusis ist do anestezy. Naco sa zbytocne dat rezat a davat sa do anestezy? Kazda anesteza nesie svoje rizika a ak sa priechodnost da skontrolovat aj bez rezania, tak to treba vyuzit