Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
@simulienka22 no dúfam, že tie bolesti nás čím skôr prejdú 🙏😅 no skus ale nepi predtým moc ✊
@12didi12 Bože takú supu som dostala mne ten pravý vaječník brutálne vyrazil bolesť do pravého stehná tak krcovito. Ledva chodím teraz. Nerozumiem vôbec tomu!
Ďakujem za radu🙏🏼🙏🏼☺️
@simulienka22 možno je to len dobre znamenie 🙏 dúfam a verím, že je to tam!! 😊
@12didi12 jóój, aj ja🙈♥️🙏🏼
@12didi12 negativnejsi už byt ani nemôže 😞
Je tu nejaká snazilka ktora mala hcg 90 a donosila bábätko? My sme mali v pondelok len 9,34 a dr. Mi povedal ze nedava tomu šancu ze by to prežilo. Ale ze mam užívať ďalej duphaston a prísť piatok teda dnes boli sme na sone nebolo nič vidieť odobrali mi krv kontrolný na hcg a pol pozitívny a z 9,34 sme išli na vyše 90.. Ďakujem za každú radu
@monika20111990 A kolky den si od iui lebo tam je hcg dolezite ktory den.
@majinka81 20dní
@monika20111990 a to hcg je kolko?Uz by malo byt vysoke.Ja som mala na 15 den 190.
Na nete je tabulka kde su pisane tyzdne a hcg.
@ kocky urobila som si tehu test a vysiel pozitivny. To su 2 tyzdne com som po IUI normalne tomu nemozem uverit. Ziadne bolesti nemam a citim sa super. Som nedufala ze to moze vyjst ale vyslo to.
@monika20111990 sance su podla mna naozaj slabe,je mi to luto, ale ty si aj krvacala...uz ten zaciatok toho celeho bol zlozity...drzim palce,priroda je nevyspytatelna,lekari tiez povedia,co predpokladaju,ale zavery nikto neurobi,kym sa to same neporiesi...chodis do CRM v BB vsak? Ja som tam tiez chodila..prve IUI?
@barceloneta vyborne...gratulujem k uspechu 🙂 tak nech vsetko prebieha ako ma 🙂 drzim palce
@marynsuny dakujem! A ty si uz bola na IUI? Aj tebe drzim palce 😊
@barceloneta gratulujem ✊✊😊
@12didi12 dakujem. Uvidime sa vo feb 2020.
@barceloneta áno...som tehotná po druhom IUI, termín mám február 2020... 🙂 končím 8. týždeň
@barceloneta kde si bola na IUI? 🙂 a ďakujem..v pondelok mám kontrolu u svojho...to budem 9.týždeň, tak snáď je bábo v poriadku..
@marynsuny tak aj tebe blahozelam. Uvidime sa v druhej skupine. Teraz uz len vydrzat do konca✊. Ja zijem v zahranici tak som bola tu.
@barceloneta jasnačka 🙂 prvý trimester treba nejako prekonať a najväčší stres bude fuč :D
@majinka81 hcg od pondelka co som mala 9,34 stúplo len na vyše 90😞
@monika20111990 Co na to doktor?Niekedy stupa pomaly.
@monika20111990 v ktorom si tyzdni tehotenstva podla poslednej MS?
@zizzinka poslednú mrchu ak to bola mrcha lebo na pohotovosti mi povedal doktor ze sliznicu mám ako pred menzesom a ako na tehotenstvo tak vôbec neviem ci to bola ms teraz 18.6. Inak som mala v máji od 19.5.do 21.5. Tak vôbec neviem nikto mi ani nepovedal približne
@majinka81 na sone nebolo nič vidieť tehotenske testy su pozitívne mam ísť v pondelok na sono opäť a aj krv
@monika20111990 pred IUI kedy si mala MS? Toho 19.5.?
@monika20111990 mala by si byt cca v 5. tyzdni tehotenstva.. No mne uz o takom case na sone plod videli... A v 6. tyzdni mi potvrdili akcii srdca..

@12didi12 ja rozmýšľam že skúsim ešte večer testnuť.