Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
@zizzinka 😭😟😟😟😭😭
Vsetko je ale individualne... Treba byt kludny... A nestracat nadej...tiez som si svojim presla...a viem, ale tazke to je... Ale mne pomohlo, ked som sa sustredila na ine
@monika20111990 Ahoj no naj vydrzat do pondelka a uvidis,drzim palce.Dlho sa snazite?
@majinka81 už tri roky
@majinka81 ďakujem
Ktora z Vás zažila potrat začali ste krvácať vyšlo z Vás niečo? 😭
@monika20111990 ja...v 9.tyzdni...zacalo mi to krvacanim.... Ale nevyslo nic, musela som ist na kyretaz
@12didi12 uz som si urobila tehu a je pozitivny. 👍🍾
@barceloneta supeeer gratulujem 🙏🙏 ja som už dnes videla malú bublinku 😊🙏
@12didi12 ano v kolkom si tyzdni? Uz aj srdiecko malo? Kedy mas termin?
@barceloneta srdiečko nie ani plod nebolo ešte poriadne vidieť som iba 5+1tt a 20dpo 😊 tak vychádza to na február 2020 ale ešte som to neriešila ..ty si v ktorom tt?
@12didi12 tak to je super za vsetko je v poriadku. Ja iba 4tt + 2 este som ani nevolala mojmu gynek. Zajtra zavolam a objednam sa.
Tak ja som naozaj potratila v pondelok 9,34 minulý piatok to bol ten okamih kedy som potratila bola hodnota hcg 90,99 a dnes uz kleslo na 18
Ahojte mám zopár otázok a budem Vám vďačná ktorá si týmto prešla ak mi napíšete rady a skúsenosti.
Po potrate samolovnom kedy sa Vám podarilo otehotnieť?
Ako ste zistili kedy máte ovulku momentálne po potrate je vo mne stále hcg 18aj tehu test aj ovu test ukazuje krásne dve ciarky ovu viac ako tehu. Po potrate spinim ešte stále môžem mať z manželom sex? Neublíži mi to? Ak som sa na niečo nespytala alebo Vás niečo napadne budem vďačná ozaj a kyselinu listovu môžem začať užívať od zajtra 3krát denne?
@monika20111990 ahoj, tak to mi je naozaj luto... Ja som sice nemala samovolny potrat, ale zamlcany... Obedzenia po potrate som mala ako v sestonedeli... Cize 6 tyzdnov bez kupela, pohlavneho styku... Trochu som este spinila, miedne krvacala po kyretazi...ovulaciu mi zistoval doktor... Ked aa mu zdalo, ze uz je cas na snazenie sa, tak mi robil ultrazvuk, kde zistoval, ci mam alebo nemam ovulaciu... Ja osobne som kys.listovu nebrala, ale myslim, ze to neposkodi, kazdopadne na lieky a vitaminy sa treba pytat lekara...
@monika20111990 a k tomu ostatkovemu hcg..on sa pomaly zmetabolizuje...onedlho by nemal byt 🙂 mne to tiez kontrolovali odberami
@12didi12 wau, že by dvojičky a ty si tiež užívala clostilbegyt však? Tak to z toho môže byť
@monika20111990 áno užívala ale pri ultrazvuku som mala zrelé iba jedno vajíčko 🤔😊
@12didi12 hlavne nech Sú zdravé ja som si povedala keď doktor povedal ze nevie zabrániť dvojičkam tak som si povedala ze aj keby nevadí
@marynsuny áno až za 13 asi ma aj porazí s toho čakania 🙄 ale začali mi problémy s vytokom tak ak to neprejde rozmýšľam ze pôjdem na budúci týždeň k svojmu gyn.. Nie nepracujem našťastie.. Aa tak cítim sa slabá, strašne unavená, včera som dokonca skoro cely deň pre vracala 😅 a ty ako??

@zizzinka ano tak