Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
Ahojte babenky.Ja som 10.7.2019 podstupila inseminaciu v Heliose v Martine.Dnes je to treti den.Zatial ziadne priznaky a bol to prvh nas zakrok nakolko sme 10/2018 prisli o dietatko a nedarilo sa nam doktor nas odporucil tam.Kyret som vtedy nemala.Tak Verim ze to vinde.
Ja som bola v heliose v Martine.Ja ovulujem v poriadku ale aj tak mi inekciu pichli v pondelok a v stredu o 8:00 manzel dal spermie a o 10:00 mi spravili inseminaciu a od stvrtka rana uzivam dupaskon 1 rano a 1 vecer tabletku
@lienka1705 aha jasne ďakujem za info, a podarili sa ti to na prvý krat? Lebo každá mi hovorí že strasne malú šancu mám ze sa to vôbec podari.
Zatial neviem som 5 den po inseminacii obcas ma pichanie a bolest v podbrusku ale inak v pohode.Len jem viac ako predtym zjedla by som aj slona ....
@lienka1705 tak držím palce, pôjdeme aj my s manželom ale my môžeme jedine od darcu bohužiaľ, ale tak lepšie ako keby som nemohla mat vôbec 😊🙏🙏
Pisem autorke,ktora sa pytala ohladom potratu.Ja som potratila v 14 tyzdni odumrelo mi dietatko kedze som nesla na kyret len vysadila vsetky lieky doktor povedal ze sa mozme pokusat po prvej menstrulacii od potratu.Od potratu mam uz 9 mesiacov a rozhodli sme sa pre insiminaciu nakolko manzel je 4 dni v mesiaci doma je kamionista a nedalo sa mu naplanovat dovolenku vzdy ked mam ovulku.Dufam ze som pomohla
@lienka1705 to mi je ľúto, tak snad sa to už tento raz dotiahnete dokonca a budete mat svoje vytúžené bábätko 🙏🙏pomohla si ďakujem pekne
Ahojte baby.Ako ste dopadli uz viete vysledky ci sa zadarilo .Ja som dnes len 6 den trva to vecnost.Drzim palce
Ahojte dievčatá zajtra ma čaká druhá inseminacia dúfam že dopadne dobre a nie ako prvá som celý mesiac doma na PN-ke tak mi prosím drzkajte palcr💟💟💟😘😘😘😘
Drzim palce teraz tam uz budu //ciarky
@lienka1705 Ahoj ako,uz si testovala?
@monika20111990 drzim palce,nech to teraz dopadne tak ako ma 🙂
Ahoj.Tak nic z toho negativny vysledok.A chcela by som sa opytat ze co je na tom pravda ze gynekolog mi moze dat len 6 tyzdnov pn?Stretli ste sa s tym niektora
Joj dievčatá moje som 5deň po IUI a už chcem vedieť to čakanie je hrozné 😞v noci ma bolelo bruško spodok konkrétne ako keby som mala hneď dostať menzes. Strašne sa bojím aby to nedopadlo ako pred dvoma mesiacmi
@monika20111990 ahoj,to si ani nepripustaj...drzim ti palce...verim ti,ze by si to uz chcela vediet,ale sama vies,ze je to prilis skoro a vsetko ma svoj cas 🙂 dufam,ze tentokrat vsetko dobre dopadne,ze budes tehotna a babo zdrave 🙂
@marynsuny ďakujem ti pekne, si zlatá a takáto podporu je naozaj úžasná a veľmi mi pomáha
@monika20111990 sama som zvedava na vysledok a dufam,ze bude pozitivny a stastny 🙂 kontrolu mas kolkeho? Kedy ides na krv? A ides si aj test robit?
@marynsuny na kontrolu sono a odber hcg krv idem 8.8. Som týždeň po pregnyle a dnes som si robila test a je tam slabulinka ciarka brucho a kríže ma bolia ukrutne ako by som sa mala postaviť a mala by sa spustit mrcha. Budem určite testovať kým pôjdem na odbery.
@monika20111990 hej no, to bude ešte slabá pregnylová...tak som zvedavá ako to bude ďalej pokračovať... 🙂 zvláštne, že máš až také bolesti...to si aj pri prvej IUI mala? ja som mala také pri prvej, ale tá nevyšla..pri druhej už také mierne a tá vyšla...
@marynsuny mala som aj pri prvej také bolesti a podarila sa len sa neudržal plod. Nech už je 8.8.
@monika20111990 Držím palce aby to vyšlo, kde ste boli na iui?
@lienka1705 Ahoj to ma mrzí,chcete íst na druhé iui neskor?o pn neviem kolko sa dáva.
@majinka81 my chodíme do BB do Heliosu
@monika20111990 ahoj,este si neskusala dalsi test?
@marynsuny ahoj dnes som 11Deň po IUI test robený len teraz pred hodinou neboli sme doma ale u svokry a tam som si nerobila testy, teplota 36,75 stále je hore prsia ma bolia spodok brucha pobolieva a tehu test ja neviem ci bluznim ale niečo sa mi tam mari alebo mi z toho už sibe😕
@monika20111990 malilinko sa mi zda,ze tam aj nieco je...neskusala si znova? Tak ti palce drzim...
@monika20111990 urcite beries duphaston alebo utrogestan a ten ti drzi teplotu hore,takze teplotu si nemusime vsimat... zajtra mas uz kontrolu co? Strasne ti prajem, aby to vyslo... 🙂

@12didi12 ja som vracala iba dvakrat a aj to len ked mi nieco zasrmdelo...mne uz priznaky pomaly ustupuju..prsia mam citlive, ale ako ktory den..niekedy ani neviem,ze som tehotna...teraz ma skor podbrusko boli z toho ako rastie maternica...mas problem s vytokom? Aj ta pali zospodu? Svrbi? Lebo honosnejsi vytok v tehotenstve mat budes..biely hustejsi a vo vacsom mnostve...je to ochranna bariera,aby sa bakterie nedostali do maternice...ja som PN uz mesiac a budem dalsi...a ta unava..to som mala aj ja...a aj teraz som este niekedy unavena 🙂