Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
@marynsuny ale už som klesla pod ciaru v grafe dnešná teplota 36,64 stale nie je nizka na to ze má prísť mrcha ale uz je pod ciarou áno zajtra mám kontrolu ak dovtedy nepride mrcha
@monika20111990 no tak to som zvedava... stale drzim palce
@monika20111990 ako si dopadla?
@marynsuny ahoj negatívne
@monika20111990 to ma mrzi...a ako idete dalej postupovat? Este IUI?
@marynsuny momentálne nič nie som schopná rozmýšľať nad niečím ďalším nie si na fb mohli by sme si lepšie písať a rýchlejšie
ahojteeee 🍀 poradte je nieco comu aa vyhybat
po iui ?
@emuska888 ahoj ja som robila uplne vsetko aj alkohol som pila lebo som si myslela ze to nevyslo. Skus na to nemysliet a uzivaj si zivot.
@barceloneta no ved to je najhorsie na tom 🙂 ale mas pravdu dnes si dam prosecco lebo ma z toho slak trafi jedneho krasneho dna 😂
Ahojte,
my sme v repromedice v Blave. 26.08. inseminacia / 2 folikuly / clostelbegyt 5-9dc 1x1 a 36 hodin pred IUI Ovitrelle. Teraz 2x1 Progestanelle.
Precitala som si celu diskusiu a trosku som popletena. Otazka jak od Hamleta: testovat ci netestovat, to je otazka.
3. den som chytila nejaky virus tak som sedela na zachode par dni podla lekara preckat. Co ma ale od 4. dna po IUI strasne boli, su krize.
Bazalna teplota:
29.08. - 37,8
30.08. - 38,0
31.08. - 37,2
01.09. - 37,2
02.09. - 36,9
03.09. - 37,1
Mate podobne skusenosti?
Dakujem
Majka

@marikahor ahoj bohuzial nemam. Ja som tiez mala crevny virus ale to uz som bola asi 4 tyzdne tehotna. Ja som testovala asi 3 dni pred mrchoubale urobila dom si ovulacny test a my vysiel pozitivny pockala som do mrchy a urobila dom si tehu test.
@emuska888 no mne tusim vraveli vyhybat sa horucim kupelom a celkovo prehrievaniu organizmu to je asi tak vsetko a vidim ze ste sa tu bavili o alkohole pamatam si ze to ma pobavilo hned po zakroku mi lekar nakazal zabudnut ze nieco robili doma si dat pohar vinka a spravit si pekny vecer ;)
@emuska888 my ideme pondelok na klinika na krvné testy. Ja som po prečítaní pár diskusi nevládala udržať svoju zvedavosť a dnes som skúsila. U nás oboch by bolo všetko v najväčším ale jednoducho sa nedarí už vyše troch rokov. Raz som už aj potratila pred troma rokmi.
Nejaký výsledky boli tiež na “hranici”. Zrážanlivosti krvi, krčok maternice nie je veľmi pohostinný, atd.
U vás ako?
@emuska888 sorry za chyby v predchádzajúcej správe: som bez okuliarov a autokorelácia mobilu si robí čo chce😂😂😂
Nezúfaj! Ja som celu jar bola hotová. Každý mesiac sklamanie.
Ja to beriem tak, že teraz sme niekde kde nám pomôžu. Ale musím byt trpezlivá 😊
To je super, že máte všetko ok!!! To je veľké PLUS!!!
Je to prvý pokus cez kliniku?
@marikahor podla mna to vyslo

Aj ja drzim palce nech to vinde mi ideme v piatok na ultrazvuk bude to 14 den od menzesu ideme na druhu inseminaciu