Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
baby bolelo vas brucho ? uplne sa citim akoby som mala dostat kramy a revem uz druhy den 🆘🆘🆘🤦🏼♀️
@barceloneta dnes mi nedalo
@emuska888 určite choďte, veľmi veľa žien poznám ktoré si v deň odberu krvi robili test a bol negativny a nakoniec krv ukázala tehu. Chodte určite
@emuska888 urcite skus. Drzim palce!
@barceloneta dakujem dievcata 🙂 ❤️
Ahoky baby lropojim sa k vám na najbližšie 2 týždne čaká ma v stredu moje 3.iui som po stimulácii clostile 10dc na folikulomwtrii 5 vajok, 1x12mm, 3x14mm, 1x16mm dnes večer ovitrelle a v stredu iui. Doktorka povedal ze mam nižší sliznicu ale tak snáď ta potvorka do rástla mala som 3 mm ak si dobre pametam normálne ju vraj mam krásnu ale teraz po clostile takú slabšiu snáď to bude stačiť. Myslíte na mna
Drzim palce nech sa to podari

@barceloneta dúfam aj ja. Uvidíme v pondelok.