Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
My sme boli 2x na iui. Nepodarilo sa ani na 2 krat. Uz 3 x asi ani nepojdeme, teda rozmyslame tak. Sme obaja v podstate poriadku,len ja mam pco. Snazime sa uz skoro 3 roky 😏
@veronko no u mňa to tiež nebolo jednoduché ale zakaždým neúspechom to, viac chápe môj chlap. Našťastie. Ale nemám to úplne jednoduché. Je to hrozne veľa peňazí ale u mňa nemal moc na výber som ho postavila pred hotovú vec. Už sme v CAR. Verím že to vijde.. 🙂 mal by to priateľ k narodeninám zajtra má narodky 🙂
Ahojte užívam po IUI duphaston na udržanie tehotenstva ale už tretí krát sme ju absolvovaliva vždy s duphastonom len ma bolí z neho brucho a nafukuje myslíte ze to je dobré?alebo to mám riešiť s doktor z centra?mali ste to niektorá môže to spôsobovať potrat? Alebo nejaká reakcia alergicka a preto sa neudrží plod?
neviete kedy je najlepsie ist na 2 iui ? hned na dalsi mesiac po 1 alebo pockat ? mali by sme ist v
pondelok ale nejak sa nam nechce ....
@monika20111990 ja mam progesteroon na udržanie. Ak si ho dávaš od spodu tak by si mala mat mi imalne vedľajšie účinky j osobne mam zápchu ale to je jediný problém. Ú mam 3 iui za sebou a v podbrušku ma pobolieva vždy až do 10dna od iui cca. Môže to byť všeličo keď praskne folikul aj uhniezdovanie. Ako pre tvoj kľud by som si zavolala do car.
@veronko hej vieš čo ja som taka ako asi nasrata. V stredu sme boli na iui mame sa snažiť aj prirodzene a môj chlap nič nemá. Záujem a ešte mi oznámil ze ide na celý víkend chlast at do prahy. Tak. Ja idem na hory dnes môžme byt posledný večer spolu a on je vonku na pive a ja doma no nič.... Snáď to vyšlo. Snažím sa si to nepripúšťa aby som sa nenervovala ale takto... Je to tazkk
Ahojte baby dnes som 7 deň po IUI testla som sa ci mam v tele. Ešte ovitrelle a už snehobieli test. Pobolieva ma v podbrušku na pravej strane ako som mal folikulu. Tak snáď to je uhniezdovanie.. Ale. Bohužiaľ som. Ochorela tak som doma na antibiotikach o týždeň idem na krv
Držte palce
Ahojte dievcata ....pripajam sa k vam . 19.9 som absolvovala nase 1 iui v BB . Dnes mam len citlive bradavky a obcas citim podbrusko .....,na krv ideme az o tyzden vo stvrtok ......vsetkym drzim palce
@danielita1205 ahojky no to mame skoro rovnako ja som bol 18.9.:)drzim palce 🙂
@77luccy77 Dakujem a aj ja ti drzim palce ....kedy da chystas testovat?
@danielita1205 včera co bol týždeň som sa testla. Kvôli ovitrelle lebo ma popichava v podbrušku a chcela som vedieť či to je ešte po ovitrelle alebo ci by to mohlo byt uhniezdovanie tak test bol znehobiely co je momentálne dobre ze už nemám. Ovitrelle v tele takže predpokladám ze sa tam niečo deje. Toto je môj 3 ti pokus a pri každom som mala iné pocity
@77luccy77 tak drzim palce .......ja mozno skusim na 10dpo ....uvidime ....radsej doma nemam ziadne kvalitne testy aby ma to nelakalo .....ake testy pouzivas ....doma mam len take z netu lacne a na tych mi ani pregnyl nezachytil velmi dibre, ciarka bola velmi slabucka .
Ja som dnes 8 deň po IUI a žienky viem čo prežívate ten človek čo toto nezazije nepochopí to čakanie je horšie ako čokoľvek iné... toto je naše tretie IUI prvé úspešné ale bohužiaľ neudržala som ho😢druhé neúspešne a dúfame z manželom že do tretice všetko dobré a podarí sa to ale to čakanie to sú muky snažím sa zamestnať nejako ale aj tak pri čomkolvek na to myslím na krv a sono idem 2.10.do BB do Heliosu v ten deň má moja skvelá svokra narodeniny tak dúfame že dostane od nás darček držím Vám všetkým palce silno najsilnejšie ako viem🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Testy mám biele ako sneh ale som len 8 deň po IUI od včera cítim v podbrusku ako keď Vám strpne ruka a cítite ako by Vám mravceky behali po nej také steklenie cítim už chcem vedieť toto je trápenie mučenie😞😞😞
@monika20111990 Len pekne vydrz ...stale na nieco cakame v zivote . myslim ze nie si sama v tomto cakani .....ja uz tiez by som najradsej vedela na com som
@danielita1205 kúpila som so teraz konečne kvalitné testy z pilulka. Sk
@monika20111990 ja som sa dokonca dnes v noci zobudila na to jak ma pichlo v podbrušku dúfam ze to bolo vajko co sa zavrtalo do sliznice... Ale som týždeň pred testovaním hcg a aj pred MS a začína mi pazravost
@77luccy77 tieto su kvalitne .....ja pouzivam lady max .....ach jaj musim vydrzat a neist do lekarne hahahab

@emuska888 jj držím palce. A máš aj dáku stimul.?? Ja dúfam ze teraz nebudem dáko veľmi krvácať aj po 1 aj 2hom iui som dosť krvacala v deň zakroku