Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
@danielita1205 ja som z Banskej Štiavnici a chodíme z manželom do BB do crm Heliosu tiež
@monika20111990 a my az z Trnavy ale tak ja som rodacka z BB a ked som potrebovala tri krat do tyzdna behat na sono a krv tak som ostala pri nasich a bolo ....starky a starka si uzili vnuka a ja som mala trosku kludu
@danielita1205 ja som sa testla aj dnes a snehobielo takže nič čakám na mrxhu a krv a potom idem do IVF na plno už si riešim aj genetiku a imuno a ostatné veci.. Chcem to mat všetko spravené
@77luccy77 a to všetko potrebujes pred IVF?
@danielita1205 ja idem v stredu na 8 mam byť v Heliose strašná nervozita na mňa prišla včera ma aj prsia začali bolieť mám podľa kalendára päť dní do ms ja si nič neprajem ani šperky ani peniaze ani honos len výnosit svojmu uzasnemu manželovi bábätko či chcem tak veľa 😭 ten kto toto nezažil nikdy nepochopí čo mi musíme zvládať a znášať
@77luccy77 Kedy zacinas s ivf?
@monika20111990 ja verim ze to bude dobre u vas ....neviem preco ale mam pocit ze to vyjde ........budem ti drzat palce ........das potom hadam vediet
@danielita1205 si veľmi zlatá niekedy by som to bez Vás tu na modrom koníkovi nezvládla si zlatá dufam ze máš pravdu samozrejme dám vedieť
@danielita1205 myslím na teba od rána a držím tak silno ako viem päste🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
@monika20111990
Dakujem krasne .....uz cestujeme domov ale cakam este na vysledky krvi ......dr mi nic nechcel povedat .....dnes sluzil Krajkovic
@danielita1205 prečo ti nechcel nic povedať? A obzvlášť Krajkovič on čo všetko pekne vysvetlí divmé.. a na sone nevidel nič asi však? Dáš mi vedieť keď ti zavolajú za výsledky krvi toto je to najťažšie čakanie keď idem odtiaľ a zavoláme Vám
@monika20111990 povedal mi len ze sliznica je pekna 12 mm vysoka a vobec nic nevidel ..........povedal len tolko ze sa uvidi podla krvi a dal mi instrukcie na lieky .......uz sa neviem dockat co mi povedia aj ked na 99% ratam s tym ze krv bude negativna .........ale pacilo sa mu ze vsetko co tam bolo popraskalo a vajecniky su ciste
@monika20111990 akurat volali tak krv je negativna ..,.....tak dalsi mesiac pred nami
@danielita1205 joj, to mi je veľmi ľúto presne viem ako sa cítiš mrzí ma to ale aj mne povedia ze je negativna neverím tomu
@monika20111990 len najhorsie na tom je ze nas tlaci do ivf a nechce aby sme skusili dalsie iui ......
@danielita1205 aj nás tlačí ale ani sa mu nečudujem mi sme absolvovali tri IUI vy koľko? Pp troch už tlačia lebo len IUI sa robí tri krát
@monika20111990 my len jedno ale mna tlaci vek
@danielita1205 ja mám od rána takú depku strach že čo mi povedia
@monika20111990 to ti verim .....ja budem zajtra volat a objednavat si konzultaciu .......
@monika20111990 mna teraz chyta depka a este ma aj hlava zacala riadne boliet
@danielita1205 ja ti to verím a veľmi viem čo prezivas asi hlava ta tiez z toho bolí zajtra budeme spolu depkovat keď mi povedia ze negatívne človek sa nedokáže ubrániť plaču a všetkému a potom máme veriť ze ten tam hore je spravodlivý
@monika20111990 baby moje zlate nedepkujte ešte stále môžeme skúšať ďalej aj ja idem zajtra na krv zajtra by mal prísť aj mrcha no uvidíme... 🙂 ja verím ze nám to vijde 🙂 posielam pustinky
@monika20111990
@77luccy77 dnes vam obom drzim palce .....ja stale spinim a mrcha sa nie a nie rozbehnut ......dnes budem volat do centra na konzultaciu a uvidime co a ako dalej .....cakam na vase vysledky .......
@danielita1205 ahoj ja uz idem domov krv zatiaľ čakám a sono bolo ok všetko v poriadku páčila sa doktorke sliznica ze je pekne veľká ze by z toho mohlo dačo byť mala 14mm
@danielita1205 negatívne
@monika20111990 ach jajaaaaaaaaj ......co toto a tak som verila ....je mi to luto
@danielita1205 tak aj ja negatív ☹ no nič ideme dalej
@77luccy77 ach boze baby ......preco ? Preco mame taku smolu ......
@danielita1205 vieš, nevieme prečo je to tak môžme plakať hnevať sa ale treba veriť

@77luccy77 to je normalne na endo taketo dlhe cakanie