Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
@danielita1205 ja dúfam že sa to podarí budem držať palce a čakať na testik s dvoma //. Ja čakám na za takých 6dni a potom už na 5dc letrozol nechápem prečo až 5dc.no snáď to bude ok a podarí sa
@butterfly333 dakujem ved uvidime co bude a aj ja som vzdy brala od 5 dc ale teda clostyl
@danielita1205 ahojky ja chodím po vyšetreniach už som bola na hematologii endokrinológia a genetika výsledky budu priebežne do 6tyzdnou a až v januári imunológia. Takže IVF asi v marci ak všetko pôjde dobre. Zmenila som car už chodím do iscare. A ty ako??
@77luccy77 ja cakam na ortiel ktory sa dozviem 19 z krvi a sona .....v utorok som mala iui ......tiez ma poslal na hematologiu .....
@danielita1205 jj mne sa na hematologii páčilo mala som veľmi milú pani doktorku. Na endo to už bolo horšie ale v pohode aj genetika fajn 🙂
@77luccy77 Ja uz som to raz absolvovala tak uvidime co mi teraz povedia
@danielita1205 ako sa cítiš kolko si po iui cítiš niečo?
..dnes vecer som raz citila podbrusko ale inak nic viac ......ako si mam ratat dpo prosim ta? V nedelu vecer bol pichnuty pregnyl a v utorok poobede a vecer a na druhy den ( sreda) ma bolelo riadne brucho
@danielita1205 ahoj no ako skúšala si testik ako to vyzerá u teba?
@butterfly333 ahoj .....skusala a vyzera to kadejako dva testy rovnakej zncky a dv rozdielne vysledky
@danielita1205 niečo tam je vyzerá to dobre viac testov si nerobila aby si vedela či to silnie?
@butterfly333
Robila ale uz nedufam ked na jednom je a na druhom je ....poslem vsetky fotky ale aj tak si myslum ze su to len duchovia posud sama ......od konca je prvy den testovania
@danielita1205 no je tam duch tak neviem už len počítame budú výsledky z krvi.držím palce
@danielita1205 počuj aj si brala nieco na stimulku že. Ja len rozmýšľam mám brat od 5do 9dc letrozol a potom medzi 10az 12dc na folik vieš aby som tam nebehala hore dole no 10dc mi vychadza v nedeľu cize mozem ísť buď 11 alebo 12dc len kedy bude lepšie. A ešte prečo mi nedal brat ten letrozol skôr od 3dc budú už folikuli keď do 9dc mám brat a potom hneď na folik.
@77luccy77 môžem sa spytat od ktorého dc si brala clostil? Keď už na 10dc si mala toľko folik. Ja mám brat až od 5dc do 9dc letrozol a potom medzi 10dc až 12dc na folik.
@butterfly333 to sa tak berie .....ja som brala clostil od 5 do 10 dna a na folikulomertiu som sla 12 dc
@butterfly333 od 5dc do 10dc boo to len 10tab dve denne som mala
@danielita1205 viem no niektore to berú od 3dc do 7dc .A este ma zaujíma prečo sa to berie len 5dni?
@77luccy77
@butterfly333 to uz neviem .......mizno kvoli sliznici .....naozaj netusim ......a tych 5 dni uplne staci aby vajrcniky zaucinkovali
@77luccy77 ja som napriklad brala 3x1
@butterfly333 neviem ci aj inak ja len 5 dní ako vajok som mala veľa ale dosť mi klesla sliznica.. A vidíš toľko foikou a iui nevyšlo mi nevadí.. Budúci rok IVF už sa strašne teším 🙂
@77luccy77 a brala si clostil či letrozol?
@butterfly333 clostil
@77luccy77 letrozol je vraj lepší no uvidíme čo z toho bude.
Tak baby u nas dalsi pokus nevysiel ....kazali mi vysadit progesteron
To mi je luto.No nevzdavajte sa raz to urcite pride.Kazdej to prajem a aj nam.Raz to pride
@danielita1205 moja to ma mrzí no verím že sa to podarí chce to len čas.My zatiaľ 2roky bez úspechu čaká nás tiež druhé iui tak som zvedavá.
@butterfly333 ja som si povedala ze si dam do januara pauzu od injekcii a mm od platenia hahahabab a idem sa zamerat na nrjake tie kilecka aby sli dole a uvidime ci to pomoze
@danielita1205 správne a je mi to ľúto veľmi lebo viem presne čo prezivas

@butterfly333 este vcera ma bolelo podbrusko a dbes uz nic .....citim sa tak normalne a dva dni som mala takr stavy ze by som vrazdil ....strasnu nervozitu som mala v sebe