Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
Ahojte žienky ja bisom vás poprosila o radu bola som na UIU februári 18 mam bolesti pod bruškom co to môže znamenať aj bradavki ma bolia ďakujem spravila som si aj test visli mi dve ciarki jedna taka slabá a na druhí deň som sy spravila ďalší test a nič mi nevislo ďakujem vám
Ahojte dnes som 11 deň po IUI, myslite ze test by uz ukazal pozitivitu? Kedy ste vy mali najskôr pozitívny test po iui?

Ahojte tak ja som 4 dpo a mam stresy ako hovado dnes má začalo boliet lave vajíčko 🙂 ktoré som mala najlepšie a nebolo ešte prasknuté ale bolo pekne dozrete 24mm . Stále intenzívne ma boli aj zo spodu mam sem tam také pýchanie cítim sa taka nafucana. Keď nieco robím tak sa cítim tak unavené tak ťažko. My sa snažíme uz 6rokov a prešla som si aj laparoskopiuou aj manžel spermiogram a u každého všetko dobre. Ale boli sme v iscare v Martine a tam zistili u manzela že ma má spermie dobre 3zo 4roch a u mňa je všetko v poriadku. Vzdy ked som mala dostať mrchu tak nikdy som takto necítila ani jedno vajíčko vždy len prsia ma začali boliet a chrbat a teras to ľavé vajíčko cítim tam také tlaky také niečo a pýchanie zo spodu vagíny.myslite že je to daky pozytivny príznak? Už som sa toľko naplakala s toľkých negatívnych testou že neviem či si ďalšie budem vedieť spraviť 😥 ďakujem za každú radu 😃