icon

Výsledky mojich ovulačných testov. Zadarilo sa nám?

sabinka2019
17. apr 2020

Dobrý deň, toto sú moje výsledky ovu testov- Viem že na to aby bol ovu test pozitívny musí byť čiarka ešte silnejšia lenže mne nikdy nevyšla taka čiarka. Najsilnejšia bola na 12 DC a potom už zoslabla. Inak mala som na 10 DC večer a cez noc bolesti v podbrušku ako keby nastala ovulácia v ten deň som mala aj biely výtok no nebol úplne riedky. Minulý mesiac som tiež nemala úplne silnú čiarku a predsa ovulácia nastala. Styk sme mali na 9 DC a na 14 DC myslíte že sa mohlo zadariť? Ďakujem

Výsledky mojich ovulačných testov. Zadarilo sa nám?
Strana
z3
evatko
13. mar 2021

@barbori1234
Ak mas cca 28 a viac dnovy cyklus, staci Ti zacat na 10-12 den. Na cca 13-16 rob test 2-3 denne, aby si zachytila vrchol.

barbori1234
13. mar 2021

@evatko to ste robili po MŠ?

barbori1234
13. mar 2021

@evatko no škoda že presne v tom čase priateľ nebude doma uzz ...🙄

evatko
13. mar 2021

ja si hned po ms testy nerobim, naco. Az ked sa blizi cas ovulacie. Niektore cykly su jednoznacne, ine menej. Ak este nepoznas svoj cyklus, telo, priznaky, rob si naozaj dva x za den. Spermia ma za optimalnych podmienok v tele zeny zivotnost 5dni. Vajicko niekolko hodin.

evatko
13. mar 2021
barbori1234
13. mar 2021

@evatko jedna tak píše druhá ..ďakujem vám skúsim to asi taak...jedna písala že ovu môžem mať ja hneď po skončení ms a že niektoré otehotneli aj počas mš

evatko
13. mar 2021

@barbori1234 Zakladne zenske biologicke funkcie. To su vseobecne info 7rocnika ZS a podrobnejsie 3tieho na SS?
Cyklus zeny sa sklada z faz. Kazda zena je ina, ale biologicke zakonitosti nepustia.
Cez menzes, alebo tesne po, mozes otehotniet, len ak mas kratky cyklus. Ak mas 28dnovy cyklus ovulacia prebieha priblizne v strede cyklu. Ak mas dlhsi, tak neskor. Ja ovulujem okolo 22 dna. Pred ovulaciou je predovulacna faza, po ovuacii lutealna. A ta nepusti!!! Otehotniet mozes len cez plodne dni. Tie sa ale vplyvom mnohych faktorov mozu posunut. Cize niekto povie, ze otehotnel mimo plodnych dni. Neexistuje. Len sa posunul cyklus. Dalsou "super" blbostou su appky. Zeny sa riadia mobilom, nie svojim telom.
Takze ak mas cyklus 28-31 dni,ovulacne testy si zacni robit na 10den. Povedzme na 13ty si rob test 2-3x denne, aby si nepresvihla vrchol. Luteinizacny hormon po celu dobu cyklu kolise. Sleduj sprievodne znaky: hlien, bolesti vajecnika, prip krcok. Nie je to vobec zlozite.

evatko
13. mar 2021
evatko
13. mar 2021

@barbori1234
Tie screenshoty citaj odspodu.

barbori1234
13. mar 2021

@evatko ozaj veľmi ale veľmi dobre vysvetlene 🙏 veľké ďakujem 🙏 ...no presné tento mesiac som mala krátky ciklus lebo l týždeň skôr som dostala MŠ ..čo som vôbec nečakala že príde tak skoro..beriem duphaston na úpravu cyklu pretože som skoro vôbec nedostávala a terás sa čudujem ..minulý mesiac som mala menzes 16.2 a teraz som dostala od 10.3 len také ružové spojenie a včera som začala silno ako pri MŠ ..

Strana
z3