icon

Wobenzym alebo Profizym plus?

ester177
22. okt 2018

Ahojte, nájde sa tu niekto, kto už mal oba doplnky? profizym som akurát doužívala, a stále rozmýšľam nad tým, či nie je wobenzym lepší. Už som si porovnávala ich zloženie, ale profizym nemá úplne presné množstvá jednotlivých zložiek (proteáza, amyláza). Na druhej strane profizym má serrazimes, čo wobenzym nemá. Tak neviem sa rozhodnúť. Máte niektorá skúsenosti? Ďakujem za rady 🙂

Strana
z2
25kika
30. okt 2018

@simkamatko baby mozu mat caste mykozy vplyv na otehotnenie?

kikina84
30. okt 2018

@ester177 je vhodny aj na hojenie? Manzelovi mkmentalne riesi trhanie zubov vo velkom a ma za sebou uz par nepeknych zakrokov..moze mu to pomoct urychlit hojenie?

ester177
autor
30. okt 2018

@kikina84 ano urcite, kvoli tomu si ho vacsinou ludia kupuju. Sem si mozes precitat recenzie od ludi, co ho beru. Je to dolu pod opisom:
https://lieky-volne-predajne.heureka.sk/wobenzy...

ester177
autor
30. okt 2018

@25kika to by ti povedala Dr., ja neviem, ale v januari som mala nejaku infekciu (svrbenie), a potratila som v 6.tyzdni, nakolko som to nepreliecila, tak mozno to mohlo mat vplyv. Potom este nasledovalo biochemicke v aprili, a az v septembri som otehotnela znovu. wobenzym vraj pomaha na gynekologicke zapaly, uz je mi to aj trapne o nom pisat, vyzera to, akoby som mu robila reklamu 😅

sticker
1234lubka
30. okt 2018

@25kika ano mozu, si vezmi ze tvoja mikroflora je klucova k tomu aby si otehotnela, ak tam nieje nieco v poriadku tak moze nastat problem. Dokonca v tehotentve mozu byt aj nebezpecne pre plod. Su bezne najme pocas tehotenstva kedze sa meni vnutorne prostredie ale netreba brat na lahku vahu a pekne preliecit. Takisto aj ked planujes tehotenstvo

kakatulik
30. okt 2018

@ester177 kolko tej serrapeptasy brat?

ester177
autor
30. okt 2018

@kakatulik uplne staci 1 tabletka 250 000iu rano nalačno, 1 až 2 hodiny pred jedlom. Alebo 1x tabletka 125 000iu rano a 1x 125 000iu vecer. Ja mam 250 000iu, 60 tabliet, je to vyhodnejsie balenie, vychadza okolo 40€ na 2 mesiace.

ester177
autor
30. okt 2018

@kakatulik do spravy ti mozem poslat link, kde som ju objednavala, kde vychadza najvyhodnejsie. A ucinky naozaj citim. Aj manzelovi teraz pomohla pri zapale zubu.

kakatulik
30. okt 2018

@ester177 ja mam tu 120,tku a brala som jednu vecer pred spanim...tak teda zvysim.
Inak som citala o taj nattokynaze....to je zo soje,takze neviem ci je to dobre tak trvalo brat.....

ester177
autor
30. okt 2018

@kakatulik ano, ja som si to tiez riadne precitala, soja sama o sebe je skodliva, kedze obsahuje skodlive latky a vela estrogenu. Ale surova. Fermentovana je zbavena tychto latok a naopak obsahuje prospesne, ktore riedia krv - rozpustaju zrazeniny

kakatulik
30. okt 2018

Ja som uz skuseny uzivatel Wobwnzymu....pred a po operacii som uzivala. O serapeptaze som sa dozvedele,ze je dobra pri nepriechodných vajcovodoch,preto som zacala.

ester177
autor
30. okt 2018

@kakatulik ako dlho ju uz uzivas? Ja zacinam 2.balenie. A zacinam si mysliet, ze som vdaka nej otehotnela.

sticker
kakatulik
30. okt 2018

@ester177 zatial iba mesiac a to len tu 120,lebo ja toho uz uzivam tolko ,ze sa bojim o pecienku a oblicky....Tak ja zatial neviem ci mi to pomohlo,ved uvidim. Ako som uz pisala,tak kvôli nepriechodnému vajcovodu.
My sa zaciname opat snazit po OP maternice,tak uvidim no🙂
Teraz mam dostat ovulku a mam take ine pocity na pravej,tej dobrej strane....inak ako zvycajne...ale zacala som aj s Macou,tak mozno toto aj trochu prispelo.....

kondaska1
30. okt 2018

@ester177 ahoj, možeš prosim aj mne poslat link na tu serrapeptazu, už som na nu pozerala ale este neobjednavala, diky

25kika
31. okt 2018

@ester177 len to treba užívať dlhodobejsie ze 😊ale preco ved ked je to fakt dobre tak preco o tom nepovedať aj ostatným 🙂

ester177
autor
31. okt 2018

@25kika ano, aj 3-4 mesiace na preliecenie. A ak pocas uzivania otehotnies, uzivala by som aj do konca tehu. Chrani to pred gyn.infekciami a posilnuje imunitu, co je v tehu tiez ziaduce.

veronnica080
5. nov 2018

@kikina84 Samozrejme, že pri hojení je wobenzym nápomocný, keby len pri tom 🙂 Podľa mňa je super to, že enzýmy majú také široké využitie. Že sú vhodné pri mnohých zdravotných problémoch, ktoré nás v živote stretnú. Kamoška ho začala brať, keď riešila so zubárkou osmičky, keď si ich dávala von, keďže to tiež nie je najpríjemnejší zákrok a najmä potom ten opuch a bolesti 😒

christina_petrikova
20. nov 2018

@veronnica080 osmicky to je neprijemna zalezitost, aj mne zacali ist, dufam, ze nebudu musiet ist von. Lebo neviem jak by som to dala, ci by som to zvladla 😀

martinellacka
22. nov 2018

@kikina84 s hojenim ma v dnesnej dobe co citam dost ludi problem, aj kamaratkin muz, tomu operovali koleno a mal problemy s hojenim, nie a nie sa to zahojit a potom mu lekar odporucil enzymy, tie si nasadil a zacalo sa mu to postupne pekne hojit, zacat rehabilitovat a super. Tiez to chce trpezlivost, aby to telo sa postupne zotavilo 🙂

ester177
autor
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2